Mister(azil)ije! Prvi volumen
Posto ljudske nisam dobila servirane, nadam se jel
Ljude nije sram. Pa ni progurati se. A nije da sam mala.
Onda im kucnes lagano prstom po ramenu pa umalo dobe slom zivaca od soka. Losa savjest jel.
I onda osmjeh broj 14 i kazes - vi ste na redu iza mene.
Ako bi se onda progurivac svadjao, najebo je.
Jesi sigurna da si dovoljno probitačna da ti se nitko ne ubaci?Morticia » wrote:Kako odrasle, naizgled normalne ljude nije sram ubaciti se preko reda u neki red?!![]()
![]()
Pobila bih takve!!!![]()
![]()
Meni je u jednoj pekari teta rekla kako je primijetila da mi se uvijek netko ubaci prije mene jer sam previše samozatajna.
Ja sam ko mala jela svo povrće i prekrasno je i još uvijek ga volim.
S druge strane, meso mi je ubij bože. Jedem piletinu i puretinu, ovo ostalo slabo, eventualno teletinu. Božemprosti hladetine, nogu, ušiju, papaka
) grupne mejlove i obavijesti. To se događalo svakodnevno. Na kraju sam popizdila i ženskoj koja je zadnja poslala mejl sa "hočemo" i "uvijeti" poslala mail da me konačno skine s mailing liste jer me to ne zanima, ne radim tamo više i nakon 20 pokušaja unsubscribanja nisam uspjela pa ih lijepo molim. I odgovorila mi je u roku pol sata i skinula me s liste
Sad se ne uspijevam skinut s nekog jebenog t-mobile newslettera. Iako mi je na filteru, svejedno mi samo zagušuje prostor. Mislim da ću ga redirectat na instant delete, jebemti temobajl.
S druge strane, meso mi je ubij bože. Jedem piletinu i puretinu, ovo ostalo slabo, eventualno teletinu. Božemprosti hladetine, nogu, ušiju, papaka
Ja sam jednom klikala dvadesetpet puta, pa slala podatke, a oni su i dalje slali (vrlo vrlo nepismenekuki » wrote:Misterija: zašto je ljudima lakše poslati histeričan mail da ih skineš s newsletter liste na kojoj su završili svojevoljno nego kliknuti na unsubscribe?
Sad se ne uspijevam skinut s nekog jebenog t-mobile newslettera. Iako mi je na filteru, svejedno mi samo zagušuje prostor. Mislim da ću ga redirectat na instant delete, jebemti temobajl.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Ja sam to jednom napravila i čovjek se neko dulje vrijeme derao na mene i prijetio mi da će me prebit jer je on neki boksač ili nešto i svašta. Nisam ga ni kucnula prstom. Bilo je grozno, otišla sam plakat u wc.ombia » wrote: Ljude nije sram. Pa ni progurati se. A nije da sam mala.
Onda im kucnes lagano prstom po ramenu pa umalo dobe slom zivaca od soka. Losa savjest jel.![]()
I onda osmjeh broj 14 i kazes - vi ste na redu iza mene.
Ako bi se onda progurivac svadjao, najebo je.
Znaju se derat da. To valjda napad je najbolja obrana. Onda zvonkim glasom podviknem: gurate se mimo reda i jos se derete na ljude, sram vas bilo.
Par puta je tako sluzbenica na posti cula to, pa je ona napravila reda.
Nikad bas nikad se ne guram, ter ubijam one koji to cine ispred mene. Osim ako zamole, nekad se nekome fakat uzasno zuri, lose mu je itd. Ili na blagajni ima dvije stvari a ja puna kolica, ako zamoli obicno cu pustiti.
Al ne ako okrecu ocima na svaku namirnicu koju izvadim na traku i ispuhuju.
Par puta je tako sluzbenica na posti cula to, pa je ona napravila reda.
Nikad bas nikad se ne guram, ter ubijam one koji to cine ispred mene. Osim ako zamole, nekad se nekome fakat uzasno zuri, lose mu je itd. Ili na blagajni ima dvije stvari a ja puna kolica, ako zamoli obicno cu pustiti.
Al ne ako okrecu ocima na svaku namirnicu koju izvadim na traku i ispuhuju.
Kad mi ljudi zaprijete fizičkim nasiljem, nekako ne podvikujem. Štajaznam.
Jednom mi je bio super tip koji se uvalio prije mene, blagajnica mu rekla da je gospodična bila prije njega na redu i da me mora pitat hoću li mu prepustiti mjesto u redu (ko u vrtiću za djecu s PP
sirota žena
) a on njoj da ne zna on ništa i da neće nikog niš pitat, nek me ona pita. Ja sam rekla nek čeka svoj red ako mu je teško pitat. Taj nije bivši boksač pa sam bila hrabra. 
Jednom mi je bio super tip koji se uvalio prije mene, blagajnica mu rekla da je gospodična bila prije njega na redu i da me mora pitat hoću li mu prepustiti mjesto u redu (ko u vrtiću za djecu s PP
Ja sam jednom pitala tetu ispred mene na kolodvoru jel mogu prije nje jer mi vlak ide za par minuta. Pustila me.
Nosila sam oveću količinu jabuka sa sobom i ponudila joj jednu, nije htjela uzeti.
Nosila sam oveću količinu jabuka sa sobom i ponudila joj jednu, nije htjela uzeti.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Kako ne ideš samoj sebi na jetra s tolikom agresivnošću?Morticia » wrote:Kako odrasle, naizgled normalne ljude nije sram ubaciti se preko reda u neki red?!![]()
![]()
Pobila bih takve!!!![]()
![]()
Tip na semaforu. Stoji na istome kad sam ja dosla, stisnem da bude zeleno. On meni, stisnuo sam ja vec tri puta !!!, ovom semaforu treba vjecnost.
Zasto ne blinka ako ste stisnuli?
Nikad ne blinka. Ja ovdje radim tri godine i svaki dan prolazim ovuda i nikad ne blinka.
Nevjerica na mom licu. Stisnem gumb. Blinka.
Kazem - blinka uvijek kad ga aktivirate. I onda je odmah zeleno.
Ne dosad nije nikad blinkalo!
Pa….onda ste tri godine pogresno stiskali semafor.
Zasto ne blinka ako ste stisnuli?
Nikad ne blinka. Ja ovdje radim tri godine i svaki dan prolazim ovuda i nikad ne blinka.
Nevjerica na mom licu. Stisnem gumb. Blinka.
Kazem - blinka uvijek kad ga aktivirate. I onda je odmah zeleno.
Ne dosad nije nikad blinkalo!
Pa….onda ste tri godine pogresno stiskali semafor.
Kakav virus? 
Maloprije sam ga otvorila samo da prijavim izostanak jer se zbilja rijetko uspijem dočepati foruma, a kamoli moderiranja, nisam imala nikakvih problema.
Maloprije sam ga otvorila samo da prijavim izostanak jer se zbilja rijetko uspijem dočepati foruma, a kamoli moderiranja, nisam imala nikakvih problema.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nisam ni ja do maloprije kad mi je izbacio antivirus da stranica ima trojanca.
Kakvo jebeno dno
Kakvo jebeno dno
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
pa, dosta nas je pokupilo unazad par danaHerp » wrote:Kakav virus?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pa ako nisi imala problema, može biti da je problem u međuvremenu riješen.Herp » wrote:Super. Nisam na svom kompu. Što da napravim?
ako nije, reinstaliranje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-