Nek' se goni u tri kurca, pičke, sise, govana!!!
Bit će bolje sutra.
A jebiga...baš sam te htio unovačiti u svoju bojnu koja znade urazumiti ljude, a fali nam ženskih članova. I zbog statistike o zapošljavanju žena, a i bilo bi lijepo simbolično to učiniti na današnji dan...Šteta.Morticia » wrote:Ma joj, baš ću mu ja objasnit.
Meni kad se tako nešto dogodi ja otiđem u wc plakat.
fala.Morticia » wrote:O kurčeva glavo!![]()
Nek' se goni u tri kurca, pičke, sise, govana!!!![]()
![]()
Bit će bolje sutra.
Bljeh.karambol » wrote:
A jebiga...baš sam te htio unovačiti u svoju bojnu koja znade urazumiti ljude, a fali nam ženskih članova. I zbog statistike o zapošljavanju žena, a i bilo bi lijepo simbolično to učiniti na današnji dan...Šteta.
Dobro si postupilakukuriku » wrote:nego, bijo je zao zato što je tijo mojim kurcem gloginje mlatit, a ja nisam dala svoj kurac.
rekla bih da si postupila pametno i racionalno. pobjeda na ženski način. ali znaš da ja s tom ženstvenošću nikako na ti doć.Perzefona » wrote:Ja sam svom u takvoj situaciji zadnji put treptala, drhturila mi je bradica i pravila sam se da ću u plač briznuti. Tako sam bila odlučila nakon dugog razmišljanja i zaključka da mu nema smisla dolaziti s argumentima (znala sam da me čeka razgovor s njim), to bi ga samo još više raspizdilo da mu dokažem da je u krivu. Dobio je glumatanje kakvo zaslužuje, na kraju mi se ispričavao da on nikad meni ne bi ništa ružno ni pomisio ni rekao, nedajbože, i kako se ja nemam razloga žalostiti jer sam sva bajna i prekokrasna. I tako je on sav sebi bio velikodušan i plemenit i dobrostiv i sve...
Bilo mi je malkoc mučno u prvi tren nakon izlaska iz njegova ureda. Al brzo me prošlo. Brže nego bi me prošla ljutnja zbog nepravednog tretmana.
Pa da, čak ni u naturi nam ne daju... Judolino, daj nam barem svinjsku polovicu...a unda » wrote: kako to mislis..jedino sto nas placaju? pa rekao sam profesionalno, ne amaterski. ono, plati pa se rugaj, na to sam mislio. a mene niko ne placa. e, to je problem, to je problem..![]()
To je on ljubomoran što nikada neće imati dan direktora. Ko ga jebe. Sretan ti Dan žema i lijepo se zadovolji večeras.kukuriku » wrote:prvo: sretan dan žena svim ženama te muškarcima koji vole žene!!!!
drugo: danas sam jadna jer me moj direktor jako naživcirajo! bijo je jako zao prema mene i ljuta sam i tužna i sve ikad!![]()
ja se mogu tuć!karambol » wrote:
A jebiga...baš sam te htio unovačiti u svoju bojnu koja znade urazumiti ljude, a fali nam ženskih članova. I zbog statistike o zapošljavanju žena, a i bilo bi lijepo simbolično to učiniti na današnji dan...Šteta.
Jesam, jesam, ali ne bih nikada potcjenjivao snagu raspižđene žene...
E pa tu si u pravu.
aeMorticia » wrote:Koji te đava tjera otvarat profil na fejsbuku?
Ja sam imala profil na FB-u, u dva navrata, al' ni jednom se nisam uspjela navući pa sam ga prije par mjeseci konačno ubila.
meni tamo bez'zeMorticia » wrote:
Ja sam imala profil na FB-u, u dva navrata, al' ni jednom se nisam uspjela navući pa sam ga prije par mjeseci konačno ubila.
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot, Yandex [Bot] and 0 guests