Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 08 Mar 2012, 15:45

O kurčeva glavo! :o

Nek' se goni u tri kurca, pičke, sise, govana!!! :gaah: :gaah: :gaah:

Bit će bolje sutra. :grli:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 08 Mar 2012, 15:47

Morticia » wrote:O kurčeva glavo! :o

:rofl:

kukuriku, reci mu da će doći Morti objasniti mu neke stvari :cerek:
nitko ne sme da te bije :grli:
Morticia

Post 08 Mar 2012, 15:49

Ma joj, baš ću mu ja objasnit.

Meni kad se tako nešto dogodi ja otiđem u wc plakat. :brukica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 08 Mar 2012, 15:51

Morticia » wrote:Ma joj, baš ću mu ja objasnit.

Meni kad se tako nešto dogodi ja otiđem u wc plakat. :brukica:
A jebiga...baš sam te htio unovačiti u svoju bojnu koja znade urazumiti ljude, a fali nam ženskih članova. I zbog statistike o zapošljavanju žena, a i bilo bi lijepo simbolično to učiniti na današnji dan...Šteta. :)
kukuriku

Post 08 Mar 2012, 15:52

Morticia » wrote:O kurčeva glavo! :o

Bit će bolje sutra. :grli:
fala.:love:
ma oće. biće bolje već danas. jer se sad idem farbat, šišat i uklanat druge suvišne dlačurne s face !
a i jutros sam rekla mužu da se nadam da mu je jasno da ja sam ja prezirač valentinova i zadrta feministica! tako morbit i tu nešto profitiram! :cerek:

daklem, sutra ćem bit ljepa i zadovoljena! jes! :raspa:
Nek(v)arljiva.
Perzefona

Post 08 Mar 2012, 15:52

Ja sam svom u takvoj situaciji zadnji put treptala, drhturila mi je bradica i pravila sam se da ću u plač briznuti. Tako sam bila odlučila nakon dugog razmišljanja i zaključka da mu nema smisla dolaziti s argumentima (znala sam da me čeka razgovor s njim), to bi ga samo još više raspizdilo da mu dokažem da je u krivu. Dobio je glumatanje kakvo zaslužuje, na kraju mi se ispričavao da on nikad meni ne bi ništa ružno ni pomisio ni rekao, nedajbože, i kako se ja nemam razloga žalostiti jer sam sva bajna i prekokrasna. I tako je on sav sebi bio velikodušan i plemenit i dobrostiv i sve...

Bilo mi je malkoc mučno u prvi tren nakon izlaska iz njegova ureda. Al brzo me prošlo. Brže nego bi me prošla ljutnja zbog nepravednog tretmana. :raspa:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Morticia

Post 08 Mar 2012, 15:53

karambol » wrote:
A jebiga...baš sam te htio unovačiti u svoju bojnu koja znade urazumiti ljude, a fali nam ženskih članova. I zbog statistike o zapošljavanju žena, a i bilo bi lijepo simbolično to učiniti na današnji dan...Šteta. :)
Bljeh.
Ti nisi pročitao ono što sam ja jučer napisala o guljenju banane? :o :brukica:
Tupelo

Post 08 Mar 2012, 15:54

kukuriku » wrote:nego, bijo je zao zato što je tijo mojim kurcem gloginje mlatit, a ja nisam dala svoj kurac.
Dobro si postupila :o

:grli:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
kukuriku

Post 08 Mar 2012, 16:13

Perzefona » wrote:Ja sam svom u takvoj situaciji zadnji put treptala, drhturila mi je bradica i pravila sam se da ću u plač briznuti. Tako sam bila odlučila nakon dugog razmišljanja i zaključka da mu nema smisla dolaziti s argumentima (znala sam da me čeka razgovor s njim), to bi ga samo još više raspizdilo da mu dokažem da je u krivu. Dobio je glumatanje kakvo zaslužuje, na kraju mi se ispričavao da on nikad meni ne bi ništa ružno ni pomisio ni rekao, nedajbože, i kako se ja nemam razloga žalostiti jer sam sva bajna i prekokrasna. I tako je on sav sebi bio velikodušan i plemenit i dobrostiv i sve...

Bilo mi je malkoc mučno u prvi tren nakon izlaska iz njegova ureda. Al brzo me prošlo. Brže nego bi me prošla ljutnja zbog nepravednog tretmana. :raspa:
rekla bih da si postupila pametno i racionalno. pobjeda na ženski način. ali znaš da ja s tom ženstvenošću nikako na ti doć.

ja se ne mogu rasplakat, bar ne pred njim ili takvima. to radim nasamo. to je taj buntovni ponos u meni. neb ja nikom dala da me vidi kako plačem zbog njega, aaa ne. glumila ne glumila, jel.

pa onda odem tamo i velim- ej, ti me jebeš, što možeš, jer si tu di si, a ja tu di sam - ali nemoj mislit da ne kužim da me jebeš, pa izvoli bar stavit kondom.
pa je onda meni srce na mjestu iako to njega navede da potegne iz svih oružja (ljudi su jako osjetljivi na to kad im ukažeš na to da si svjestan da ti lažu), osim iz onih di sam ja lijepa i krasna.
ali otkad sam stara, sve je manje važno od toga da se ja osjećam dobro sama sa sobom.
iako se sad ne osjećam baš nešto dobro, jer me još drži ljutnja.kurac, pička, govno, guzica! :gaah: :gaah: :gaah:
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 08 Mar 2012, 16:13

..a unda » wrote: kako to mislis..jedino sto nas placaju? pa rekao sam profesionalno, ne amaterski. ono, plati pa se rugaj, na to sam mislio. a mene niko ne placa. e, to je problem, to je problem.. :ne zna: :D
Pa da, čak ni u naturi nam ne daju... Judolino, daj nam barem svinjsku polovicu. :durica:

Mi smo profesionalni volonteri. :mirko:
kukuriku » wrote:prvo: sretan dan žena svim ženama te muškarcima koji vole žene!!!! :xlux:

drugo: danas sam jadna jer me moj direktor jako naživcirajo! bijo je jako zao prema mene i ljuta sam i tužna i sve ikad! :tuzni: :gaah:
To je on ljubomoran što nikada neće imati dan direktora. Ko ga jebe. Sretan ti Dan žema i lijepo se zadovolji večeras. :cerek:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 08 Mar 2012, 16:15

karambol » wrote:
ja se mogu tuć! :mirko:
Nek(v)arljiva.
Pješčana

Post 08 Mar 2012, 20:20

dejzi » wrote:

Opet imam febru. :facepalm:
dejzi je kihnula a monitor i prenijela mi bakcile :rolleyes:
hvala dejzi. sad imam fibru.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 08 Mar 2012, 20:35

Previše si danas vježbala. :o
dejzi

Post 08 Mar 2012, 20:39

Cimer mi donio čokoladu za osmi mart. :cerek:

Pješčana, oprosti. :D
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 Mar 2012, 08:25

..onaj fejspuk, ajme sta je naporan. :facepalm: ..treba dobro rucat ili marendat za bavit se fejspukom. :ne zna:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:26

Koji te đava tjera otvarat profil na fejsbuku? :ne zna:

Jutro svima, nadam se da je Pješčana danas bolje. :)
karambol

Post 09 Mar 2012, 08:32

Morticia » wrote:
Bljeh.
Ti nisi pročitao ono što sam ja jučer napisala o guljenju banane? :o :brukica:
Jesam, jesam, ali ne bih nikada potcjenjivao snagu raspižđene žene... :zubo:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:38

karambol » wrote:
Jesam, jesam, ali ne bih nikada potcjenjivao snagu raspižđene žene... :zubo:
E pa tu si u pravu. :mirko:
Sto puta sam prebila sestru k'o mačku, a realno je puno jača od mene. :o

Međutim, mene takve situacije, kad se netko dere na mene, a jasno je da je u puno boljoj poziciji od mene (u ovom slučaju samim time što mi je nadređen) ne razbijesne (barem ne momentalno), više me osupnu i izbezume.
Ne snađem se u prvi mah i jako loše reagiram na takvu vrstu nepravde i agresije. :ne zna:
baja

Post 09 Mar 2012, 08:38

Morticia » wrote:Koji te đava tjera otvarat profil na fejsbuku? :ne zna:
ae :o
ja evo nikako izbrisati neaktivan profil, nismo se uspjeli zavoljeti :D

jutro :cerek:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:41

Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:44

baja » wrote: ae :o
ja evo nikako izbrisati neaktivan profil, nismo se uspjeli zavoljeti :D

jutro :cerek:
Ja sam imala profil na FB-u, u dva navrata, al' ni jednom se nisam uspjela navući pa sam ga prije par mjeseci konačno ubila. :zubo:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:45

baja

Post 09 Mar 2012, 08:50

Morticia » wrote:
Ja sam imala profil na FB-u, u dva navrata, al' ni jednom se nisam uspjela navući pa sam ga prije par mjeseci konačno ubila. :zubo:
meni tamo bez'ze :o :D
nagovorilo me jer, kao, možeš doći do svakoraznih informacija, a kad sam zatražila tekstove nekih pjeama nitko se nije javio
priznajem, doduše, da je fora vidjeti fotke ljudi koje nisi sreo godinama ali svejedno

ne moren sljušati ljinkove :tuzni:
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:52

Ja sam tamo pronašla frendicu s kojom sam k'o klinka bila kuhana i pečena, ali je ona kad je počeo rat otišla u Srbiju i izgubio joj se svaki trag.
Nakon što smo se povezale preko FB-a ona je čak i došla u Ri i vidjele smo se.
S te strane mi je FB genijalan.

Međutim, osim nje nemam više izgubljenih prijatelja tako da je, što se mene tiče, svoju funkciju ispunio.
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:55

Doduše, i moja prva ljubav, Nebojša, je završio izgubljen kad je počeo rat. :tuzni:
Možda bih i njega mogla potražiti, al' straj me da se udeblj'o k'o svinja i oćelavio.
Srce bi mi iskrvarilo da onog klinca vidim debelog i ćelavog. :mama: :tuzni:
  • Information