Biciklisti i promet

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
klonka

Post 07 Mar 2012, 15:55

*jezebel* » wrote: nego... zanimljivo kako svi kazete ''vozim ponicu''. mi (slavonija) smo uvijek govorili ''ponija''.
U nas (Dalmacija) ti je bicikl(a) ženskog roda pa je logično da je ponica odnijela prednost nekom tamo poniju. :D
Beta ženka » wrote: I zašto moderatori ne premjeste ove postove u neku temu o kulturi u prometu?
Bum. :zubo:

gonj špadi
*jezebel*

Post 07 Mar 2012, 16:28

Lastan » wrote: Imaš li slučajno diplomu psihologije ili možda čak psihijatrije?
Ako imaš, reci onom krezubom stričeku na Jakuševcu da ti vrati pare.
oh, nisam znala da za to moram imati diplomu. Image
na jakusevcu nikad nisam bila, vid'la samo izdaleka, ne znam o cemu pricas. :raspa:
Beta ženka » wrote: I zašto moderatori ne premjeste ove postove u neku temu o kulturi u prometu?
vjerojatno su prvo odlucili malo pricekat' da prestanemo srat', ali to se, naravno, nije dogodilo. :D

nego... ja mrzim i pjesake i bicikliste. :o pjesake zato sto retardirano hodaju posred biciklisticke staze, i to ili u potpeticama ili s djecjim kolicima ili se klate lijevo-desno i ne znaju sto je desna strana (a najjace mi je kad stanu i pricaju). a bicikliste zato sto ih se u centru grada jako jako bojim. kad u ilici vidim da netko na biciklu juri prema meni, sva se saserem.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
JPK

Post 07 Mar 2012, 16:33

Ponica zvuči kao droljetina koja daje svakome.
Biti i mniti svemiropolisno
Nica

Post 07 Mar 2012, 17:32

JPK » wrote:Ponica zvuči kao droljetina koja daje svakome.
Ponica se i dijelila svakome u kvartu. :lux: Svatko se mogao provozati na njoj. :D
Groupie :cerek:
klonka

Post 07 Mar 2012, 17:46

Nije valjda da moja laže da sam joj tek druga? :o
gonj špadi
vrrrlet

Post 07 Mar 2012, 17:50

*jezebel* » wrote:

nego... ja mrzim i pjesake i bicikliste. :o pjesake zato sto retardirano hodaju posred biciklisticke staze, i to ili u potpeticama ili s djecjim kolicima ili se klate lijevo-desno i ne znaju sto je desna strana (a najjace mi je kad stanu i pricaju). a bicikliste zato sto ih se u centru grada jako jako bojim. kad u ilici vidim da netko na biciklu juri prema meni, sva se saserem.
A misliš da je nama svejedno? Ako te pogodim, možeš mi potrgati žbice.
klonka wrote:Nije valjda da moja laže da sam joj tek druga? :o
Ma laže kurva.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 07 Mar 2012, 18:47

Najbolje je biti i pjesak i biciklist i vozac auta, onda mozes pljuvati po svakoj grupi, znas im slabe strane :rofl:
aryna

Post 07 Mar 2012, 21:14

*jezebel* » wrote:
nego... ja mrzim i pjesake i bicikliste. :o
:zubo:

zamišljam jez kako hoda po cesti i torbicom tuče po glavi bicikliste i pješake. :box:

:rofl:
ni ja nisam nikad čula da netko govori 'ponica'. :ne zna:
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
kuki

Post 07 Mar 2012, 21:18

Došla sam ovdje branit poničinu čast. Ponije su imala bogata djeca u romanima.
aryna

Post 07 Mar 2012, 21:21

kuki » wrote:Došla sam ovdje branit poničinu čast. Ponije su imala bogata djeca u romanima.
ajd' dobro.
'ovo auto' i 'ponica'. :zubo:
kuki

Post 07 Mar 2012, 21:25

"Ovo auto" su govorila samo djeca seoskog gastarbajtera.
aryna

Post 07 Mar 2012, 21:28

kuki » wrote:"Ovo auto" su govorila samo djeca seoskog gastarbajtera.
ja kad sam to prvi put čula nisam mogla vjerovat! :rofl: :rofl:

molim? koje? šta? 'ovo auto'? 'ono auto'? :eek: aaaaa, ono auto?!!! :lol: :facepalm:
Herp
Nikki Gauda

Post 07 Mar 2012, 23:05

ombia » wrote:Najbolje je biti i pjesak i biciklist i vozac auta, onda mozes pljuvati po svakoj grupi, znas im slabe strane :rofl:
All of the above. :giggle:

Biciklistima je sigurno najteže.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
*jezebel*

Post 07 Mar 2012, 23:19

vrrrlet » wrote:
A misliš da je nama svejedno? Ako te pogodim, možeš mi potrgati žbice.

Ma laže kurva.
ma ne, ja cu se uhvatit' i objesit' za tvoj enormni penis pa zbicama nece bit' nista. :hekla:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Almost Rosey

Post 07 Mar 2012, 23:23

*jezebel* » wrote:
ma ne, ja cu se uhvatit' i objesit' za tvoj enormni penis pa zbicama nece bit' nista. :hekla:
Iiiii, vožnja na prečki je dobila sasma novo značenje.
Pješčana

Post 08 Mar 2012, 00:08

Almost Rosey » wrote: Iiiii, vožnja na prečki je dobila sasma novo značenje.
:rofl:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 08 Mar 2012, 02:23

kuki » wrote:Dobro, kako ti sam sebi ne počneš ić na jetra vlastitom agresivnošću? :D
Idem drugima na jetra. Eto, tako. :D
kuki » wrote:Obično nemam problema s njima (doduše, ja se automatski pomičem u stranu kad se s nekim mimoilazim, trebam uložiti trud da to ne učinim, ako je netko baš bahata stoka pa ne želim :D),
Biciklisti koji se voze pločnikom bahata su stoka koja misli da se zakon na njih ne odnosi i da imaju veća prava od pješaka na prometnoj traci rezerviranoj za pješake. Što tu nije jasno? :kava:
Evo, jučer je nogostupom solidnom brzinom prošao čovjek na skuteru. :lux:
Takve bih tukao. Pajserom po pičci. I lomio im ruke i noge da više nikad ne sjednu ni u kakvo motorno vozilo osim u invalidska kolica.
Ti su ljudi žešća opasnost – htio sam reći na cesti, ali zapravo na pločniku. Trebalo bi ih pozatvarati kao onog kretena koji je teksaškom sucu po treći put došao zbog vožnje u pijanom stanju, pa završio na doživotnoj.
Lastan

Post 08 Mar 2012, 02:24

*jezebel* » wrote:
oh, nisam znala da za to moram imati diplomu.
Za jeftine i nadasve loše Cosmo psihoanalize? Ne moraš. Samo ti htjedoh reći da ako je slučajno imaš, možeš je i vratiti jer ne valja. :kava:
Lastan

Post 08 Mar 2012, 02:27

kuki » wrote:Ja sam samo pješak, ali pljujem po svima. Evo, dok svi mrze bicikliste na nogostupima, mene je zamalo pregazio :D jedan dok sam prelazila pješački a on se vozio kolnikom. Na crveno.
To se i meni jednom dogodilo.

Tri prometne trake automobila stoje na semaforu. Ja prelazim cestu i na korak od pločnika, uz desni rub kolnika, kreten od biciklista projuri kroz crveno i prozuji na frtalj koraka od mene.
Nemaš pojma s kolikim sam mu guštom smjestio šaku u rebra. Sjela je k’o budali šamar. Što i nije toliko poredba koliko opis.
zeleni zub

Post 08 Mar 2012, 07:26

Biciklist sam na pješačkoj stazi i bit ću tamo do daljnjeg. I ne može pješak biti toliko inatljiv, koliko ja mogu biti pristojna pa će kad tad pomisliti da je kreten ako inatljivo hoda posred pješačkog.

Ne mislim da je švercanje lopovska građanska akciji (iako mene je švercanja sram). Alternative ovom javnom prijevozu nema, sustav plaćanja je nepošten, usluga je prilično nezadovoljavajuća, nema refundiranja kad te zeznu...
zeleni zub

Post 08 Mar 2012, 07:28

Herp » wrote:

E, da. Doduše i najljepše.
vrrrlet

Post 08 Mar 2012, 09:38

zeleni zub » wrote:
E, da. Doduše i najljepše.
zeleni zub wrote:Biciklist sam na pješačkoj stazi i bit ću tamo do daljnjeg.
Na pješačkoj stazi ne može biti najljepše, pošto uslijed manjka brzine fali vjetra u kosi, a pudlice koje se uhvate uzmeđu žbica stvaraju dodatno trenje. Da ne pričam koje je sranje kada dječja kosa završi u zupčaniku.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 08 Mar 2012, 10:04

Herp » wrote:

I ja. Zato mi i je smjesno kad se zalim na neku od tih grupa. :zubo:
Lastan

Post 08 Mar 2012, 10:30

zeleni zub » wrote:Biciklist sam na pješačkoj stazi i bit ću tamo do daljnjeg. I ne može pješak biti toliko inatljiv, koliko ja mogu biti pristojna pa će kad tad pomisliti da je kreten ako inatljivo hoda posred pješačkog.
Neću. Apsolutno sam u pravu i tvoje je da se makneš.

Evo, sad kad sam dolazio na posao jedan je auto ostavio možda 60 cm prostora da prođem. Vozač sjedi unutra i manevrira da se uključi u promet na Ilici, ja prolazim kraj njega i okrećem glavu da vidim tko je tako spretan i pametan da je zauzeo čitav pločnik i ne gleda u retrovizor.
Nakon dvije sekunde vraćam pogled naprijed, a u mene se zalijeće biciklist. Iza njega još jedna biciklistica, koja me izbjegla. Ali ovaj prvi djelovao je prilično ozlojeđeno što mu se nisam uklonio.

Marš na cestu, majmune.
Pješčana

Post 08 Mar 2012, 10:39

Lastan » wrote:
Evo, sad kad sam dolazio na posao...[/color]
čestitam na poslu :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
  • Information