Ne iznajmljujem apartmane, hvala na pitanju.
Drugi summit Nesvrstanih
Oh, pa to još ne znači da sam ja došla do cilja.
Ali bio si blizu.
Ma umorna sam, digla sam se u vrijeme dnevnih ljudi. Ne pakiti.
Nadoknadit ćeš ti to.
Zašto?ex anais » wrote:Mislim da će vrlo brzo treći svjecki.
Čisto sumnjamMožda riknem od ove temperature prije.
Pa što ne pratiš vijesti? Mislim i ja ih slabo pratim, ali sad su već pretjerali. SAD će napasti Iran, Izrael će napasti Iran. Bilo bi posve nelogično da sva ova klanja s teroristima i ostalima ne završe kad tad u trećem svjetskom, a već se kolju od 2001-e, ne? I ako dođe do toga, bit će nam predivno na Balkanu. Ovaj svijet je nakaradan, duboko nakaradan. :emo:Karl Jozef » wrote: Zašto?
A možda mi se pomutila pamet malo večeras. Ne znam.Čisto sumnjam
Pa o tome sam ja jučer pričao al' me onda T3 ušutkalaex anais » wrote: Pa što ne pratiš vijesti? Mislim i ja ih slabo pratim, ali sad su već pretjerali. SAD će napasti Iran, Izrael će napasti Iran. Bilo bi posve nelogično da sva ova klanja s teroristima i ostalima ne završe kad tad u trećem svjetskom, a već se kolju od 2001-e, ne? I ako dođe do toga, bit će nam predivno na Balkanu. Ovaj svijet je nakaradan, duboko nakaradan. :emo:
Sve da i ameri hoće pomoći, trebaju saveznika u Europi a toga mislim trenutno nemaju. Moš' si mislit kako bi narod gledao na to da ljudi u Siriji ginu od vlastitog vodstva a oni napadaju državu koja je mirna i uređena.
Hope so. Nitko valjda nije toliko lud da se upusti u takvu "avanturu" od koje se strepi još od završetka Drugog. Ali mediji su odvratni totalno, nabrijavaju atmosferu, doduše to i inače rade, ali sad su pretjerali.Karl Jozef » wrote:
Sve da i ameri hoće pomoći, trebaju saveznika u Europi a toga mislim trenutno nemaju. Moš' si mislit kako bi narod gledao na to da ljudi u Siriji ginu od vlastitog vodstva a oni napadaju državu koja je mirna i uređena.
Mada, to pitanje je već predugo aktualno da ne bi kad tad eskaliralo. Samo, ono, neka bude "danas".
Evo pametne žene!
Poslušajte i postupite po tome. Dok još možete.
Lako za nas, mi smo mladi i nadobudni. A koje je tvoje opravdanje, nesrićo jedna?Tea Tree » wrote:Doći će policija i uhapsit će nas četvero. Ozbiljno vam kažem.
Čuj, zašto? Što bi ti napravila da si policija i u noćnoj čitaš Nesvrstane?
Uhitila tebe zbog podvođenja.Tea Tree » wrote: Čuj, zašto? Što bi ti napravila da si policija i u noćnoj čitaš Nesvrstane?
Dobila temperaturuTea Tree » wrote: Čuj, zašto? Što bi ti napravila da si policija i u noćnoj čitaš Nesvrstane?
Registrirala se?Tea Tree » wrote: Čuj, zašto? Što bi ti napravila da si policija i u noćnoj čitaš Nesvrstane?
ex anais » wrote: Registrirala se?
-
- Information
-