Idemo leć, dosta je, sutra ćemo bit nizašto.
Drugi summit Nesvrstanih
Da, ali imaju jednu poslovnicu točno iznad trga (valjda još radi) kojih 50m zračne linije od kipa banu. Mislim jeo sam tamo pizzu prije kojih 10ak godinaex anais » wrote:Ajme. Ajme.![]()
:ide guglat rubelj, mada zvuči jadno:
Jel to ovo? http://www.rubelj-grill.hr/ Jel to neki svetac na zidu?
Pila sam i ja kavu na kolodvoru!Karl Jozef » wrote: Da, ali imaju jednu poslovnicu točno iznad trga (valjda još radi) kojih 50m zračne linije od kipa banu. Mislim jeo sam tamo pizzu prije kojih 10ak godina
I u kavani Dubrovnik, 12 uništenih kuna, ista kao na mom kolodvoru, talog u oba smisla.
A onda idem i ja
Smirimo se žene drage, nećemo zbog pizze
Sad mi fali Zagreb. Ukurac.
Idem spati.
Sad je vjerojatno 20kn.ex anais » wrote: I u kavani Dubrovnik, 12 uništenih kuna, ista kao na mom kolodvoru, talog u oba smisla.
U normalnim kafićima je 10kn
Laku noć i nadam se da ćeš se sutra pojaviti bez zubaex anais » wrote: Idem spati.
A ne, mora me naručit, i to ujutro, sutra radi popodne.Karl Jozef » wrote: Laku noć i nadam se da ćeš se sutra pojaviti bez zubai temperature naravno.
No, hvala.
Noć.
-
Almost Rosey
Inače u životu? Ja. Što pitaš?ombia » wrote:Ko je jeo kod Rubelja?
(osim ak se ovo ne nadovezue na nešto prethodno napisano što mi je promaklo, u tom slučaju zanemari)
Gledaj Rosey. Malo mi je cudno pa cu ja direktno.
Ne zamjeri.
Ucinilo mi se neku vecer da ne zelis da ti se obracam, komentiram ista i slicno. Sto je u redu, zao mi je samo sto nisam ranije bila informirana. E sad ja se toga mislim drzati, ko pijan plota.
Pa bi onda bilo logicno ni da se ti meni ne obracas.
Kod Rubelja sam jela i ja, nemam primjedbi al to je u ovom gore kontekstu nebitno. Fala.
Ne zamjeri.
Ucinilo mi se neku vecer da ne zelis da ti se obracam, komentiram ista i slicno. Sto je u redu, zao mi je samo sto nisam ranije bila informirana. E sad ja se toga mislim drzati, ko pijan plota.
Pa bi onda bilo logicno ni da se ti meni ne obracas.
Kod Rubelja sam jela i ja, nemam primjedbi al to je u ovom gore kontekstu nebitno. Fala.
-
Almost Rosey
Hajd ti samo direktno, pa nećemo valjda ufino
Ono je, ako se mene pita, bio sasvim specifičan kontekst. I to je sve što ja imam reć u vezi toga.
Ali ako je tebi to jako teško palo na srdašce, ma razumijem ti ja to, pa svakakvih nas ima, falabogu, ne osuđujem ja
Aj živili.
Ali ako je tebi to jako teško palo na srdašce, ma razumijem ti ja to, pa svakakvih nas ima, falabogu, ne osuđujem ja
Mah ja, prije xy godina. Skoro mi se Tea podala al' kad je čula da sam tamo jeo, zahladila je odnoseombia wrote:Ko je jeo kod Rubelja?
ombia wrote:Gledaj Rosey. Malo mi je cudno pa cu ja direktno.
Ne zamjeri.
Pa hajde zapjevajmo sada svi u jedan glas .... nema potrebe da zamjeramo događaje u specifičnim situacijama.Almost Rosey wrote:Hajd ti samo direktno, pa nećemo valjda ufinoOno je, ako se mene pita, bio sasvim specifičan kontekst.
-
Almost Rosey
Nja nja nja.
Kako je ono išlo, popu pop, bobu bob... Bajrone, vidim da si online, hajd dovrši
Jel ja sad moram otvoriti novi čet?
Kako je ono išlo, popu pop, bobu bob... Bajrone, vidim da si online, hajd dovrši
Jel ja sad moram otvoriti novi čet?
Nije valjda da završavamo u Pakoštanima, znao sam da ne može to dobro završiti.Zekoslawa » wrote: Još niže...
-
- Information
-