Pričali miTea Tree » wrote: E, sad ga prećera. Kako ti znaš da Bog ne voli klubove i npr. EBM?
Drugi summit Nesvrstanih
Radiš raspored koju ćeš u koji dio dana? Ali, pazi zajeb: sve 3 vampirimo noću! Doduše, i ti isto.
S time da ja po danu radim.
Ne moraš lijenošću upropastiti sve šanse.Karl Jozef wrote: Pa sve više od 3km je što se mene tičei veza na daljinu![]()
![]()
A što da radim .... si sama u nekom uredu ...Tea Tree » wrote: Radiš raspored koju ćeš u koji dio dana? Ali, pazi zajeb: sve 3 vampirimo noću! Doduše, i ti isto.
S time da ja po danu radim.Spavam vikendom.
![]()
U kojem si ti kvartu? Čisto da vidim jesam li i ja na daljinu?
Da sad baš ne kažem do kraja, ali recimo da prođem stadion u Maksimiru prema istoku
Nisam.Karl Jozef » wrote: A što da radim .... si sama u nekom uredu ...
Ako nisi ni ti, hoćemo autobusom do ex i Zeke? Nije sezona, možda budemo sami u autobusu.
Uuuu, a ja prođem Savu. Sve tri na daljinu.Karl Jozef » wrote: Da sad baš ne kažem do kraja, ali recimo da prođem stadion u Maksimiru prema istoku
Ko ja ... neTea Tree » wrote: Nisam.Jesi ti?
Ako nisi ni ti, hoćemo autobusom do ex i Zeke? Nije sezona, možda budemo sami u autobusu.
Jel imaš bar kakvu peglicu, fiću, nešto?Karl Jozef » wrote: Ko ja ... neja sam u materinoj i ćaćinoj kući. Ja ni nemam ured
osim svoje sobe.
Kako misliš treći, valjda misliš prvi. Nije valjda da se tuda još neki mužjaci motaju ?ex anais » wrote:Mislim da će se nastavak zvati Treći harem Nesvrstanih.
Pa treći nastavak.Karl Jozef » wrote: Kako misliš treći, valjda misliš prvi. Nije valjda da se tuda još neki mužjaci motaju ?
A dobro, šta sad, ima kod Zeca valjda nekih brda, kad sam zadnji put bila tamo, sve je brdovito, stepenovito.
Ti šuti i nađi nam apartman za 4 osobe ispod cijene, nije sezona.ex anais » wrote:Mislim da će se nastavak zvati Treći harem Nesvrstanih.
Zapravo, kad malo razmislim, za cijenu čak izvan sezone bismo rađe mogli svi četvero u Tunis.
Nas 3 iza Karla, da se vidi tko je gazda. Njima neće to biti ništa čudno da on ima 3 žene, a nas neće drpat za guzicu niti će nam uletavat, kao što imaju običaj ako nema muške pratnje.
Kako je tamo sve jeftinije nego ovdje, možda nam se svidi pa ostanemo i sudjelujemo u revoluciji.
P.S. Bezobrazluk od mačke mi se smjestio u krilo i dijeli mi puse, k'o pas. Pravi se luda, k'o da se nikada nije posrala na pod.
Pa đe su ta brda ... Gospić ... ?ex anais » wrote: A dobro, šta sad, ima kod Zeca valjda nekih brda, kad sam zadnji put bila tamo, sve je brdovito, stepenovito.
Imam ja kola, ali imajući u vidu pošto je benzin
Tea Tree » wrote: P.S. Bezobrazluk od mačke mi se smjestio u krilo i dijeli mi puse, k'o pas. Pravi se luda, k'o da se nikada nije posrala na pod.
Ma nisu baš brda, to meni ostalo u sjećanju tako.Karl Jozef » wrote: Pa đe su ta brda ... Gospić ... ?
Mužjaci na Trkeljanju?Karl Jozef » wrote: Kako misliš treći, valjda misliš prvi. Nije valjda da se tuda još neki mužjaci motaju ?
Kad odgonetnemo kojeg je spola Polina i koliko ličnosti ima, prebrojat ćemo da znamo.
Nema ga stvarno, posustalo je. Možda je stvarno bolesno.Tea Tree » wrote: Mužjaci na Trkeljanju?
Kad odgonetnemo kojeg je spola Polina i koliko ličnosti ima, prebrojat ćemo da znamo.
Ne znam.
Iako njima igra sve što je iz Europe pa koje god boje.
Mačka se natječe s psom, zato to sve radi, klasika.
Kako misliš bez da sam vidjela? Mačje govno prvo počne smrdit, a onda pratiš smrad pa i vidiš.Karl Jozef wrote:ti to bez da si vidila što je napravila po njezinom ponašanju znaš da je nešto skrivila?
Posere se na pod, umjesto u pijesak kad je ljuta zbog nečega. I kad je to prođe, dođe mi u krilo i pravi se luda.
-
- Information
-