Ups, nisam pročitao pravila.Tea Tree » wrote: Tu smo, dođite i gurnite!
Drugi summit Nesvrstanih
Aha, tom se ti računicom vodiš kad kažeš da bi zadnja na ispovijed?Tea Tree » wrote: Gledaj na to kao na prednost: prva ćeš mu se podati.
A, pitanje je što će biti s ovom koja zadnja dođe na red. Ako ga prve dvije izmore - ništa od njega.
Ko se tuče taj se voli ....Zekoslawa » wrote: Ko te jebe, ima i drugih razvratnih torova.
Alo ja sam čovjek u godinama, treba imati razumjevanja.Tea Tree wrote: Ako ga prve dvije izmore - ništa od njega.![]()
Nisam ni ja. Znači: ili se ex priprema za vjenčanje sa protestantskim svećenikom ili je Karl.Zekoslawa » wrote: Dok neki čitaju katekizam...(Nisam ja, majke mi!)
Ima li katekizam kod protestanata? :veze nema ni o čemu:
pojma nemam vjerojatno ne na način kao u KCTea Tree » wrote: Ima li katekizam kod protestanata? :veze nema ni o čemu:
Nisam ja rekla da bih zadnja, to si me ti htjela staviti na zadnje mjesto.Zekoslawa » wrote: Aha, tom se ti računicom vodiš kad kažeš da bi zadnja na ispovijed?
BTW., jednom je jedna ženska pričala kako je bila u Međugorju i htjela se ispovijediti i pitala popa negdje na onom brdu gdje je taj čuveni križ itd., a lik samo rasklopi stolicu, onu za kampiranje i kaže: ajmo!
E, ajmo malo o Međugorju!
Karl, jesi li ti ikada tamo bio? Što kažeš? Jel' ti se sviđa posvemašnji treš?
Eto ex, sve se poklapa. Nemoj izlaziti previše van osim raznih bolešćina možeš stvarno navuć i kakvog dečka. Posebno se nemoj motat oko engleza. Moraš se sad uhvatit tog učenja.ex anais » wrote:Skoro sam razbila ogledalo. To bi značilo sedam godina nesreće. To je onih sedam do braka.![]()
E da i napokon izvadi taj zub.
Ma ti si u godinama...?Karl Jozef » wrote: Alo ja sam čovjek u godinama, treba imati razumjevanja.
Aj, šuti i jebi.
Nisam, ne volim ja takve stvari.Tea Tree » wrote: E, ajmo malo o Međugorju!
Karl, jesi li ti ikada tamo bio? Što kažeš? Jel' ti se sviđa posvemašnji treš?
JuZekoslawa wrote:podat ću se, šta mi preostaje.
Ako sad i on nestane, znamo što je na stvari. Ali, dobro, samo se vi pravite ludi.Zekoslawa » wrote:E, sad stvarno idem, dižem se u neke čudne jutarnje sate.![]()
Vas dvije ga zapričajte, a ako vam je baš dosadno i nemate o čemu pričati, podat ću se, šta mi preostaje. Zatvorit ću oči i misliti na Nesvrstane.![]()
Noć.
Noć!
Kakve, kakve? Baš super da ti se to ne sviđa, lakše ćemo srat.Karl Jozef » wrote: Nisam, ne volim ja takve stvari.
Ex, znaš li ti kako to izgleda izbliza tj. uživo?
Ovaj ja se budim u 11 tako daTea Tree » wrote: Ako sad i on nestane, znamo što je na stvari. Ali, dobro, samo se vi pravite ludi.![]()
Međugorje? Otkud bih ja znala.Tea Tree » wrote: Kakve, kakve? Baš super da ti se to ne sviđa, lakše ćemo srat.
Ex, znaš li ti kako to izgleda izbliza tj. uživo?
Čekaj, ne trči pred rudo. To sam ja, kao stara frajla, pokupila u paket ove mlade, a nisam ih ni pitala i dala ti nas sve tri.Karl Jozef » wrote: Mislim ovoliko ponuda, ... umislit ću se
Doduše, nisu se bunile, nisu se ni snašle, a već su bile tvoje.
Nisam neki ljubitelj hodošašća, to mi više baca na protestantske euforične manifestacije nego na tišinu u kojoj Bog zapravo jeTea Tree » wrote: Kakve, kakve? Baš super da ti se to ne sviđa, lakše ćemo srat.
Mislim, vjerujem u ukazanja ali sve ostalo u što se to pretvorilo me smeta.
A ne, nisam, ja vidim na pomolu novi trkeljaški par. Baš si neromantična.Tea Tree » wrote: Čekaj, ne trči pred rudo. To sam ja, kao stara frajla, pokupila u paket ove mlade, a nisam ih ni pitala i dala ti nas sve tri.
Doduše, nisu se bunile, nisu se ni snašle, a već su bile tvoje.

Zec i ofca.

Tea Tree » wrote: Čekaj, ne trči pred rudo. To sam ja, kao stara frajla, pokupila u paket ove mlade, a nisam ih ni pitala i dala ti nas sve tri. Doduše, nisu se bunile, nisu se ni snašle, a već su bile tvoje.
Nemoj ti meni sad, već radim TODO liste
Mislim, stvarno!Karl Jozef » wrote: Ups, nisam pročitao pravila.
E, sad ga prećera. Kako ti znaš da Bog ne voli klubove i npr. EBM?Karl Jozef wrote: Nisam neki ljubitelj hodošašća, to mi više baca na protestantske euforične manifestacije nego na tišinu u kojoj Bog zapravo je.
Ja sam romantična, ali mislim na sve nas.ex anais wrote:
A ne, nisam, ja vidim na pomolu novi trkeljaški par. Baš si neromantična.
Zec i ofca.![]()

Zašto ne bismo bili prvi treljaški kvartet? Zašto uvijek parovi?

-
- Information
-