Vojničke hlače
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1502 times
Ako je zamisli u poderanim hlačama, past će njemu.
Potpisi su za budale.
Je ziher, sakrij noge i pokaži škembu. Ekstremno lukavo.BoDerek » wrote:Niš ne znaš. Sakriješ jedan dio, drugi otkriješ i eto ti.
Znači uz dimiješ moš nosit goli drob ili neku oskudniju majicu
Ne volim poderane traperice i starke.BoDerek » wrote: Jest, to nam je jasno. Ali uzmi jednu lijepu ženu. Zamisli je u štiklama i haljini; i zamisli ju u poderanim trapericama i starkama. U čemu ti je draža?
Ali razumijem što si htjela reći. Štikle su za kazalište i seks, a tenisice za sve ostalo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ja mislim da je to i do godina; do 30e se nisam vadila iz hlačaBoDerek » wrote:Jest, to nam je jasno. Ali uzmi jednu lijepu ženu. Zamisli je u štiklama i haljini; i zamisli ju u poderanim trapericama i starkama. U čemu ti je draža?
u 30ima sam otkrila suknje i haljine i toliko se oduševila da sam nekidan nakon ohoho godina kupila traperice
sa štiklama se još nisam kliknula, ne vjerujem ni da hoću
Cajkaste su mi i tad.Morticia » wrote:Cajkaste su ako se obuku na štiklu, jbte.
Ako se obuku na starke i crnu majicu nisu.![]()
No tad vjerujem na tome nekome i vreca od krumpira izgleda dobro.
Haljine i suknje sam tek pocela nositi sa 30 kad sam se skinula iz marti i traperica.
Hek da zaboravila sam da mora drama prstati iz tvojih postova.
Ne znam doduse sto mi tocno zamjeras i cime sam zasluzila da mi se ovako obracas.
Al ako te veseli samo ti daj.
Uf, odavno sam ja prošla 30.baja » wrote: ja mislim da je to i do godina; do 30e se nisam vadila iz hlača
u 30ima sam otkrila suknje i haljine i toliko se oduševila da sam nekidan nakon ohoho godina kupila traperice
Iako, štikle su mi u toj cijeloj priči najveći problem. One su te koje pogrđuju žene
Haljine i suknje mi znaju izgledat super uz neku drugu obuću. Iako ih ja nemam naviku nosit.
Nemam pojma, ja uopce nemam neki odredjen stil.baja » wrote: ja mislim da je to i do godina; do 30e se nisam vadila iz hlača
Ravnam se po prigodama, a ovisno o raspolozenju osjecam se ugodno stvarno u svemu, od najzenstvenijih do najklosarskijih kombinacija, bitno da sam cista, uredna i da sam kombinacijom pogodila prigodu.
Imam u ormaru svega, od divnih, finih haljina, preko kratkih minica i mrezastih carapa do vojnickih hlaca, majica na kapuljacu i starki.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Maleficent
Fantastična boja.
Ne znam multikvot, al za dimije ono kaj je kukuriku rekla.
Meni se više sviđa damski, ženstveni stil nego neke frajerske kombinacije. Nekad se nisam vadila iz marti, sad svaki put kupim za centimetar višu cipelu. Ali najčešće sam sportska šminka.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1502 times
Obraćam se tebi jednako kao i drugima. Nema nikakve razlike. Drugi je par opanaka što ti to pogrešno čitaš.ombia » wrote:
Hek da zaboravila sam da mora drama prstati iz tvojih postova.
Ne znam doduse sto mi tocno zamjeras i cime sam zasluzila da mi se ovako obracas.
Al ako te veseli samo ti daj.
A što ti zamjeram? Apsolutno ništa. Meni ovdje nitko ne smeta.
Potpisi su za budale.
Kupih si hlače malo prije. Ni vojničke, ni dimije, već jahačke 
Sad mi fali samo konjina
Sad mi fali samo konjina
-
Almost Rosey
Ja sam svoje naslijedila od matereBoDerek » wrote:Kupih si hlače malo prije. Ni vojničke, ni dimije, već jahačke
Sad mi fali samo konjina
Moja bolja polovica kaže da su vojničke hlače jako seksi kad onako lijepo padaju preko lijepe guze.
Da, imam ih podosta.
Da kupim dimije, ostavio bi me, al' nije da bih si to ikad i kupila, ruku na srce
Petrolej plava je difna.
Jel ima još šta?
Da, imam ih podosta.
Da kupim dimije, ostavio bi me, al' nije da bih si to ikad i kupila, ruku na srce
Petrolej plava je difna.
Jel ima još šta?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Meni dimije izgledaju kao da se netko učinija u gaće i sad hoda okolo takoblaze » wrote:ja volim dimije, imam za po ljeti jedne maslinaste dugačke i lila kraće
ove kraće izgledaju otprilike ovako:
što je tu neženstveno?![]()
Ne sviđa mi se to što ti crotch (ne znam koji bi bio adekvatan prijevod) nije na mjestu na kojem bi trebao biti.
I to što ne ističu guzicu. To je ružno i tužno.
Lijepo dupe se uvijek treba dobro vidjeti.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
Upravo to.Herp » wrote:
Meni dimije izgledaju kao da se netko učinija u gaće i sad hoda okolo tako
Ne sviđa mi se to što ti crotch (ne znam koji bi bio adekvatan prijevod) nije na mjestu na kojem bi trebao biti.
I to što ne ističu guzicu. To je ružno i tužno.
Lijepo dupe se uvijek treba dobro vidjeti.
Ali ove koje je Morti stavila nisu takve, samo imaju dimijasti detalj na dnu. Bez kojega bi, ruku na srce, mogle
Ma meni ove koje sam ja stavila uopće nisu dimije. 
Čak ni ove koje je stavila blaze.
Dimije imaju baš, baš široke nogavice i onaj dio ispod... khm, pizde
skroz visi. 
Dimije imaju baš, baš široke nogavice i onaj dio ispod... khm, pizde
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia » wrote:Ma meni ove koje sam ja stavila uopće nisu dimije.
Dimije imaju baš, baš široke nogavice i onaj dio ispod... khm, pizde![]()
skroz visi.
Slažem se, da. Nisu ni meni ono dimije.
-
- Information
-