Al kupit ću si ja još, i u bojama.
Vojničke hlače
Sve što je petrolej plavo nigdje nije off.baja » wrote: difna boja![]()
maloprije sam u 'uličnom ormaru', seknd hend, kupila haljinu te boje
oprosti na offu![]()
Imam i jedne skoro dimijaste, narančaste s crnim, psihodeličnim krugovima.BoDerek wrote:Ja dvoje crnih
Al kupit ću si ja još, i u bojama.![]()
I jedne one široke, ribarske, bordocrne.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I ja sam postala luda za plavom bojom, tko bi to ikad rekao
. I indigo plavom i petrolejkom. Mrak.
BoDerek » wrote:kakve su to jebemti? Bordocrna??
Ma krivo sam napisala, većim dijelom su bordo, ali na dnu imaju crnu crtu.
One na preklop, koje se samo vezuju oko struka, inače izgledaju k'o velika krpetina.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Almost Rosey
Kakvo si ti žensko, još ćeš reć da ne nosiš šosevekukuriku » wrote:jebomesvako ak ja znan šta je petrolej plava. aj da je plavi dizel plava, tob još skontala.
Petrolej plava ti je onako s primjesama tamnozelene, mene podsjeća na duboko more. Nu.
Uuuu divno.Morticia » wrote: One na preklop, koje se samo vezuju oko struka, inače izgledaju k'o velika krpetina.
Ajme, te su za ljeto SPAS.

Jedino je malo problem kad moraš pišat u grmlje, nezgodno se skidaju i ponovno oblače, moraš sve držat u rukama jer ih inače popišaš, a istovremeno balansirat da guzicom ne očešeš grm.
Ne preporučam ih za pijanstvo.
E, al' su inače dobre, jednom sam u njima bila zaustavljena i ponuđen mi je instant trojac.
Zaustavila me ŽENA, a s njom je bio tip.

Da nisam na sebi imala popišane hlače možda bih i pristala.
Jedino je malo problem kad moraš pišat u grmlje, nezgodno se skidaju i ponovno oblače, moraš sve držat u rukama jer ih inače popišaš, a istovremeno balansirat da guzicom ne očešeš grm.
Ne preporučam ih za pijanstvo.
E, al' su inače dobre, jednom sam u njima bila zaustavljena i ponuđen mi je instant trojac.
Zaustavila me ŽENA, a s njom je bio tip.
Da nisam na sebi imala popišane hlače možda bih i pristala.
to je nešto najdivnije za ljetoMorticia » wrote: One na preklop, koje se samo vezuju oko struka, inače izgledaju k'o velika krpetina.
edit - vidim, slažemo se
Onda ih neću ni kupovatMorticia » wrote: Jedino je malo problem kad moraš pišat u grmlje,
Ma još ću razmislitponuđen mi je instant trojac. Zaustavila me ŽENA, a s njom je bio tip.![]()
![]()
prvo, čestitke na on line shoppinguMorticia » wrote:
S ovim drugima baš nisam preoduševljena, al' nisu preskupe tako da me baš briga, ako ništa drugo bit će za po kući.
vjerujem da će natebi super stajati.
ja imam planinarske hlače sa sličnim džepovima, i korisno je
inače , dimijaste su hlače za neke druge ljude, to tako nije za mene
probala sam, eususe
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
znaš, postoji ogromna zona između Lare Croft i ALexix iz DinastijeBoDerek » wrote:Evo, meni je lijepa žena puno zgodnija i zanimljivija u cargo hlačama nego u, recimo, večernjoj toaleti. Okej sve zavisi kakve su hlače i kakva je haljina. Ali, općenito govoreći, svečane haljine na ženi su mi bezveze, dosadne. Meni se na dodjeli Oscara sve glumice naglo poružne
edit: Mortiš, ove traper genijalno izgledajuI druge su mi dobre.
onak, dnevna garderoba.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
hahahaha kud baš Alexis ubodeš, ljubimicu moju.Pješčana » wrote: znaš, postoji ogromna zona između Lare Croft i ALexix iz Dinastije![]()
onak, dnevna garderoba.
Ma htjela sam reć da mi je draži u žena frajerski luk nego damski.
Uvijek se oduševim kad vidim neku ženu, koja je inače uvijek spičkana, kežjual obučenu i s manje šminke. A u obrnutom slučaju ne.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1502 times
Govorna figura. Ti nikad nisi rekla da mrziš hokej na ledu, recimo? A znači li to da ćeš svakoga koji ga voli opaliti šakom?ombia » wrote:Mene je zapravo sokiralo da ima muskaraca koji MRZE pazi MRZE zene koje ne drze do sebe. Pobogu.
Hajde, razmisli ubuduće prije nego što počneš pisati.
Potpisi su za budale.
Ma kenjam samo, pa nisi blesava. Onda još moramo i s njom dijelit drogu.Morticia » wrote:Po čemu si zaključio da bih vodila malu na party?
Fuuuj. Nikada mi neće biti jasna moda koja ženu skriva, umjesto dostojno prikazuje. To je za vjerske luđake i ružne ženetine.
Ako je lijepa, tak svejedno, lijepa je i dok je krmeljava i smrdi joj iz usta. Ako je ružna, tisuću haljina i tona šminke joj ne može pomoći.BoDerek » wrote: Ma htjela sam reć da mi je draži u žena frajerski luk nego damski.
Uvijek se oduševim kad vidim neku ženu, koja je inače uvijek spičkana, kežjual obučenu i s manje šminke. A u obrnutom slučaju ne.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
oto je najgadnija boja IKAD!!!
Nek(v)arljiva.
vrrrlet » wrote: Fuuuj. Nikada mi neće biti jasna moda koja ženu skriva, umjesto dostojno prikazuje. To je za vjerske luđake i ružne ženetine.
Znači uz dimiješ moš nosit goli drob ili neku oskudniju majicu
Jest, to nam je jasno. Ali uzmi jednu lijepu ženu. Zamisli je u štiklama i haljini; i zamisli ju u poderanim trapericama i starkama. U čemu ti je draža?Ako je lijepa, tak svejedno, lijepa je i dok je krmeljava i smrdi joj iz usta. Ako je ružna, tisuću haljina i tona šminke joj ne može pomoći.
znam šta misliš. ako ode na aljinu, pašće ti u očima. i meni.BoDerek » wrote:Niš ne znaš. Sakriješ jedan dio, drugi otkriješ i eto ti.
Znači uz dimiješ moš nosit goli drob ili neku oskudniju majicu
Jest, to nam je jasno. Ali uzmi jednu lijepu ženu. Zamisli je u štiklama i haljini; i zamisli ju u poderanim trapericama i starkama. U čemu ti je draža?
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-