Jooj, znam, tako sam morala biti na vjenčanju od sestričine, starci nisu mogli pa je morao doći bar netko od obitelji. Davno je to bilo, ne ponovilo se. : panično se boji poziva na vjenčanje:nodens » wrote: Eh LOL pa ono, ništa se ne 'mora'. Mislio sam na uobičajeno socijalno 'moranje'. Ono kad bi morao izmisliti jebeno dobru priču kao izgovor, inače bi ti baš onako pravo zamjerili.
Ma kakvo si pivo probao da ti je bljutavo? Da nije bilo Karlovačko u pitanju?Jebiga, nije mi fino. :ne zna: Pivo mi je bljutavo, vino kiselo, žestice previše ljute.:ro fl:
Ima jaaako dobrih vina, joooj! Nemoj to govoriti, "griješiš dušu". I meni su vina bila bezveze dok nisam probala stvarno dobro vino. Pa drugo pa treće....
A, zavisi, ljudi različito podnose alkohol. Vidjela sam ih i ja koji tako jedva stoje na nogama. Naravno da u tom stanju ne mogu voziti. (edit: oni, ne ja)Hmm čudno. A koliko je to naliveno do daske? Eto baš nedavno sam otpratio mlađeg brata do kuće, bio je temeljito naliven i nema TEORIJE da bi u takvom stanju mogao voziti auto.Kad je jedva hodao, doslovno.
Jednom samo sam bila u stanju da ne mogu voziti, ali ne mogu uopće ispričati koji su sve uzroci tome bili, too much je.
Što ne bih rekla za tebe.Nego, baš se sad nekidan konačno riješio matematike za cijeli život.I sad je ono la la la happy happy joy joy, nikad više matematike u životu...
to ga mučilo još tamo od osnovne...