Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Nemam, ne znam zapravo ni kad to otvorim, nakon prvog pregledaMorticia » wrote:Imaš li trudničku knjižicu već?
Nica » wrote:
Sashice, čim vidim tvoj nick cerek mi oblije lice. Samo mislim na tvoje mrvice i sve opet bude ljepše.![]()
:
Pa to je užasPješčana » wrote: ja opet nemam grijanje u zgradi
Ajoj, siroti, baš ga je jako napaloVodena » wrote: evo stanje od prije par minuta, na istom mjestu, još je gore
http://desmond.imageshack.us/Himg850/sc ... res=medium
Life is short. Smile while you still have teeth.
Mulice, kruh je divan
Koja sam ja glupača
Otkad je počelo ovo šugavo vrijeme, zaista pazim kako hodam, pogotovo otkad sam saznala da sam trudna, hodam kao po jajima bilo gdje gdje je snijeg, po stepenicama idem kao baba od 90 godina. I onda danas ujutro koza opadnem ispred svoje zgrade
Bio je mali dio leda, ja ćorava ga uopće nisam vidjela i fino sam opala
Nadam se da će sve biti u redu. Glupa zima, glupa!
Imam brdo posla pa se tipkamo navečer
Koja sam ja glupača
Imam brdo posla pa se tipkamo navečer
Life is short. Smile while you still have teeth.
Jutro.
Difan kruh. Mulice, počet ću naručivati kruh kod tebe.
Sašice.
Vidim da se niste otrovali keljem.
I meni ide na žifce ovaj multikvot.
Popizdit ću s ovom djecom i njihovim zaboravljanjem školske opreme. Svako malo me jedan od njih zove iz škole da im nešto donesem. Dosta je toga. Reći ću im nek' misle ili dobiju jedinicu, pa misle.
Vodenin malac je dobro. Dosadno je djetetu, pa se napričao sa mnom. Rekao je da bi sad radije bio u školi jer mu je dosta.
Difan kruh. Mulice, počet ću naručivati kruh kod tebe.
Sašice.
I meni ide na žifce ovaj multikvot.
Popizdit ću s ovom djecom i njihovim zaboravljanjem školske opreme. Svako malo me jedan od njih zove iz škole da im nešto donesem. Dosta je toga. Reći ću im nek' misle ili dobiju jedinicu, pa misle.
Vodenin malac je dobro. Dosadno je djetetu, pa se napričao sa mnom. Rekao je da bi sad radije bio u školi jer mu je dosta.
ja MQ ni ne koristim ovdjeNica » wrote:Sašice,
Mrvice![]()
Mulice, to je isto kukuruzni? Super izgleda.
Pješčana, kad vas planiraju maltretirati s grijanjem? Kad dođe ljeto?
I dalje mrzim ovaj multikvot.
je, i ovaj je kukuruzni! ovoga sam sinoć pekla, danas ide kod brata! al sam ga nakon ove slike još malo vratila u pećnicu, samo da porumeni s vrha!
sašice, ma nije vjerojatno ništa, al ja bi ti preporučila da odeš na bolovanje ako možeš! cure su ti to predlagale, virujem da ti doktorica neće imat ništa protiv! zašto ne bi otišla? manje stresa, manja mogućnost da padneš po ovom ledu, i više slobodnog vremena i odmora!
meg ti je glupa!!! :xlux:
čekaj da se isprofesionaliziram!Ajvi » wrote:Difan kruh. Mulice, počet ću naručivati kruh kod tebe.![]()
ovo mi je tek drugi, a već je 3 puta bolji od prvog!
reka je stari da ću ja mijesit kruv, a on će ga peć ispod peke na selu!
samo tribam i to naučit!
a jadno diote, išlo bi u školuVodenin malac je dobro. Dosadno je djetetu, pa se napričao sa mnom. Rekao je da bi sad radije bio u školi jer mu je dosta.
jao, vidila sam slike, stvarno grozno izgleda
Pazi na što je mene kratica asocirala - MQ
I sad stojim par sekundi sa wtf izrazom lica...
Idem si čaj spraviti, nisam se još probudio kako treba.
dobrojutro.
imam grijanje . dan je dobar.
Sašenka, ako si pala na dupe, mislim da će sve biti ok, bebe su na najsigurnijem mjestu, zaštićene sa svih strana.
Mulice, kruv je divan.
nego, jel mi može tko preporučiti cjećarnu u zagrebu koja izrađuje dobre vjenčane bukete?
imam grijanje . dan je dobar.
Sašenka, ako si pala na dupe, mislim da će sve biti ok, bebe su na najsigurnijem mjestu, zaštićene sa svih strana.
Mulice, kruv je divan.
nego, jel mi može tko preporučiti cjećarnu u zagrebu koja izrađuje dobre vjenčane bukete?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pješčana, grijanje
nadam se da nećeš opet ostat bez njega!
hvala na pohvalama, kruh je jako jako jednostavan!
recept mi je dala donata na krstarcici, već sam ga zalipila ode, al mi je do sad dala toliko savjeta da više nema smisla keljit samo to!
sad ću napisat i recept i savjete, izgledat će komplicirano, al je jako jako jednostavno...ovo sam samo ja napisala apsolutno sve bitno!
dakle, 200g kukuruznog brašna, preliti s 200ml kipuće vode, promiješati (ja promiješam s pinjurom i razbijem grudice) i pustiti da se ohladi! kad se ohladilo dodati 600gm glatkog brašna, 350ml tople vode, i vrećicu kvasca i soli po želji (ona stavlja 1 i po žličicu jer ne voli slani kruh, a ja sam odma uduplala - dobije se slanost onako ko iz dućana)! sve smiksati mikserom s nastavcima za tijesto i zatim rukom oblikovat kuglu, staviti u zdjelu, pokriti krpom i pustiti da se digne (ako je toplo, oko 2 sata).
kad se tijesto diglo, izvaditi ga na pobranejnu radnu podlogu, ne mijesiti ga ponovno, nego ga razvući kao da radite pizzu, a zatim preklopiti kao kuvertu! preklopljenom stranom prema dole, staviti na pobrašnjenu krpu i pustiti da se još jednom digne!
pripremite posudu s poklopcem (ja sam koristila obični lonac s poklopcem, bez plastičnih dijelova), pećnicu zagrijte na 240C! u lonac sam stavila papir zapečenj, na njega kruh, opet ono preklopljenom stranom put dole! zdjelu poklopiti, staviti u pećnicu i temperaturu odmah smanjiti na 190C! kruh se peče oko 45-60min u poklopljenoj zdjeli! zadnjih 10ak minuta, kad je već pečen, možete ga izvadit iz zdjele i stavit samo na rešetku, tako da se zarumeni sa svih strana!
izvadit iz pećnice, stavit na rešetku da se hladi (kako vlaga ne bi sjela na dno korice)!
bitno je da se prvih 20min pećnica ne otvara, niti diže poklopac, jer bi zbog promjene temperature kruh mogao pasti!
može se peći i u običnoj tepsiji, al vam se neće ovako fino dignit i neće se raspuknut po vrhu!
nadam se da nećeš opet ostat bez njega!
hvala na pohvalama, kruh je jako jako jednostavan!
recept mi je dala donata na krstarcici, već sam ga zalipila ode, al mi je do sad dala toliko savjeta da više nema smisla keljit samo to!
sad ću napisat i recept i savjete, izgledat će komplicirano, al je jako jako jednostavno...ovo sam samo ja napisala apsolutno sve bitno!
dakle, 200g kukuruznog brašna, preliti s 200ml kipuće vode, promiješati (ja promiješam s pinjurom i razbijem grudice) i pustiti da se ohladi! kad se ohladilo dodati 600gm glatkog brašna, 350ml tople vode, i vrećicu kvasca i soli po želji (ona stavlja 1 i po žličicu jer ne voli slani kruh, a ja sam odma uduplala - dobije se slanost onako ko iz dućana)! sve smiksati mikserom s nastavcima za tijesto i zatim rukom oblikovat kuglu, staviti u zdjelu, pokriti krpom i pustiti da se digne (ako je toplo, oko 2 sata).
kad se tijesto diglo, izvaditi ga na pobranejnu radnu podlogu, ne mijesiti ga ponovno, nego ga razvući kao da radite pizzu, a zatim preklopiti kao kuvertu! preklopljenom stranom prema dole, staviti na pobrašnjenu krpu i pustiti da se još jednom digne!
pripremite posudu s poklopcem (ja sam koristila obični lonac s poklopcem, bez plastičnih dijelova), pećnicu zagrijte na 240C! u lonac sam stavila papir zapečenj, na njega kruh, opet ono preklopljenom stranom put dole! zdjelu poklopiti, staviti u pećnicu i temperaturu odmah smanjiti na 190C! kruh se peče oko 45-60min u poklopljenoj zdjeli! zadnjih 10ak minuta, kad je već pečen, možete ga izvadit iz zdjele i stavit samo na rešetku, tako da se zarumeni sa svih strana!
izvadit iz pećnice, stavit na rešetku da se hladi (kako vlaga ne bi sjela na dno korice)!
bitno je da se prvih 20min pećnica ne otvara, niti diže poklopac, jer bi zbog promjene temperature kruh mogao pasti!
može se peći i u običnoj tepsiji, al vam se neće ovako fino dignit i neće se raspuknut po vrhu!
Samo nemoj reći da je vjenčaniPješčana » wrote:
Kupila sam par buketa u životu, kad sam skužila da neke ljude iz nekog razloga razveseli dobit cvijeće na poklon
Dijete spava već skoro pola jutra.
Boli me glava.
Boli me glava.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Probudila se. Uvijek mi to napravi kad se pohvalim kako spava.
Odoh.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
hvala hvala hvala
na šamaru specijalno
dala si mu, dala si mu
-
- Information
-