Može OVA, Oslobodilačka vojska Anteta.Ajvi » wrote:A Ante je tu di je. I nitko tu ništa ne može.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Jutro svima.
Ježevi su poznati po tome da su puni ušiju.
Ovaj moj ima toliko koza da još malo neće biti komada kože gdje ih nema.
I u grlu ih ima nekoliko. Ispod kose barem dvadesetak Ispod gaća na stotine. Jadno dijete. Mislim da mi slijedi dugi dan i duga noć. Ne bi tako bilo da nema tog jeb. šarlaha.
Srednji je rekao da ih ne može prebrojit, da ih ima sigurno milijardu.
Ježevi su poznati po tome da su puni ušiju.
Ovaj moj ima toliko koza da još malo neće biti komada kože gdje ih nema.
Srednji je rekao da ih ne može prebrojit, da ih ima sigurno milijardu.
grozno mu je, puno mu tjeme, u grlu ih ima desetak, na trbuhu je stanje katastrofa, eno mjerim mu temperaturu....imala sam dvoje njih sa kozicama, imali su ih zbilja puno, a njih dva zajedno nemaju ni petinu onoga što ovaj siroček ima, kaže doktor da je to radi šarlaha, tak puno mu izbilo, valjda imunitet oslabio.
Vodena, nadam se da će brzo ozdraviti
Ja nisam imala kozice kao mala pa sam ih pobrala od mlađeg brata kad ih je dobio u vrtiću, ja sam imala 16, bilo je užasno
Jel baš jako opasno ako ga podgrijem?
Jutros sam vadila krv i nije mi jasno, puna čekaonica ljudi, a bar 5 babaca i dedaca kašlje i hripa cijelo vrijeme bez da stave ruku na usta
Nisam to znala. Zapravo, ostalo nam je još jer smo samo nas dvoje, a ja sam skuhala puni lonac (inače tako čušpajze kuhama za 2 dana). Sad mi žao to bacitikarambol » wrote:Nadam se da znaš da kelj nije baš dobro jesti drugi dan...ako ga ostane, rađe ga baci, ali ovaj tako dobro izgleda da sumnjam kako će ga ostati.
Jutros sam vadila krv i nije mi jasno, puna čekaonica ljudi, a bar 5 babaca i dedaca kašlje i hripa cijelo vrijeme bez da stave ruku na usta
Life is short. Smile while you still have teeth.
Gledaj to s pozitivne strane. Bar nema šanse da IKAD dobije odvratnu boleščinu zvanu herpes zoster.Vodena » wrote:grozno mu je, puno mu tjeme, u grlu ih ima desetak, na trbuhu je stanje katastrofa, eno mjerim mu temperaturu....imala sam dvoje njih sa kozicama, imali su ih zbilja puno, a njih dva zajedno nemaju ni petinu onoga što ovaj siroček ima, kaže doktor da je to radi šarlaha, tak puno mu izbilo, valjda imunitet oslabio.
Nek(v)arljiva.
dno.
Nek(v)arljiva.
Oh, njih bi trebalo osloboditi egzistencije, ona samo uzrokuje egzistencijalne probleme, što bi moglo uzrujati jadne jariće. Bilo0 bi milosrdno da ih prikoljemo.Ajvi » wrote:Ima ona i jariće. Oš i njih oslobađat?
Daj ga fotkaj, što se samo hvališ u prazno.Vodena » wrote:grozno mu je, puno mu tjeme, u grlu ih ima desetak, na trbuhu je stanje katastrofa, eno mjerim mu temperaturu....imala sam dvoje njih sa kozicama, imali su ih zbilja puno, a njih dva zajedno nemaju ni petinu onoga što ovaj siroček ima, kaže doktor da je to radi šarlaha, tak puno mu izbilo, valjda imunitet oslabio.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
http://desmond.imageshack.us/Himg535/sc ... res=medium
stanje ujutro, ove sitne su sad sve veće i ima dosta novih
stanje ujutro, ove sitne su sad sve veće i ima dosta novih
Koščata je zato što se drogira i ide na partije.kukuriku » wrote:![]()
edit: zapravo, morti, nekaj me muči kod ove koke. nekak mi je...prekoščata!
di joj je meso, di prsa, di batci?
To je parti kokoš.
Vodena-
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
To mene ne zanima, ali možda djevojke...Vodena » wrote:a to je samo prednji dio, torza, vrat mu je sav u plikovima, tjeme isto, čelo isto, iza uha isto, a ispod gaća sve crveno.![]()
Ne Vrle, to nebum slikala.
Zar ne bi vrh tih prištića trebao biti bijel?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-