MightyMe » wrote:Lastane, pa malo glasnije!
Dobar mi je bio i onaj Dubrovčanin.
btw. Ima li tko sa trkeljanja tko nije bio na televiziji
(mene je bilo sram reći kad sam bio ja)
Ja sam sudjelovala u kvizu i pobijedila. Ali mislim da se to ne racuna.
MightyMe » wrote:Lastane, pa malo glasnije!
Biće isto kad i ja.MightyMe » wrote:Lastane, pa malo glasnije!
ok.MightyMe » wrote: Zato jer je svako malo: pali televiziju eno neki trkeljaš tamo.
Ali mi je ovo prvi put da sam nekoga uspio uhvatiti.
Tko je još bio od trkeljaša?MightyMe » wrote: Zato jer je svako malo: pali televiziju eno neki trkeljaš tamo.
Ali mi je ovo prvi put da sam nekoga uspio uhvatiti.
Mislim da je netko spominjao da je jevgenija na televziji, ali tada je još bila tu (valjda
Vjerujem da su stalno morali puštati onaj 'biip-biip' zvuk.judolino » wrote:I ja bio na telki par puta.
kladila bih se da je judolino bio s bendom na tv-uNikolajevna » wrote:
Vjerujem da su stalno morali puštati onaj 'biip-biip' zvuk.
Ma kakvi, to je još bilo u socijalizmu kad se ljudi nisu opterećivali formom nego sadržajem.Nikolajevna » wrote:
Vjerujem da su stalno morali puštati onaj 'biip-biip' zvuk.
blaze wrote: kladila bih se da je judolino bio s bendom na tv-u
Jednom sam dofural nekog komada u kancelariju i taman kad smo krenuli jedno prema drugom, zazvonio je telefon. Kad sam nakon obavljenog razgovora spustio slušalicu, mala je bila totalno zabezeknuta.Pješčana » wrote:mislim da su mu zamaglili usta, kao lica maloljetnoj djeci
Meni je žao što Lastan nije poveo Vucu da zašamara onog lajavog Talijana.Stitch » wrote:Emisija je bila katastrofa, ništa nisi propustila. Togonal po običaju površan i nepripremljen. Sfeci lud ko puška. Obradović zabavan, ali isto lud.
Lastan je bio dobar, ali tih.No sve u svemu, još jedno besmisleno Otvoreno.
Pa, u teoriji ima. Ali, jebiga, kad to i radi, ne radi to u korist naroda. Nije toliko problem tehnologija koliko motivacija i interesi.Lastan » wrote:Zašto država ne bi imala hardver i softver te vrste? I profesionalce koji će prikupljati i obrađivati informacije.
Primitivna direktna demokracija je, naravno, sranje. Zato me i zanima što to smišljaju Occupy-ovci, a što navodno funkcionira bolje.dovedeš li demokraciju na razinu anarhije, nemaš više demokraciju. A direktna demokracija, kako je mnogi danas pokušavaju izvesti, u principu nije različita od anarhista u Španjolskom građanskom ratu. Onih koji su imali vojne odrede koji bi raspravljali i glasali o zapovijedima. Pitam se zašto se to nije održalo.
No recimo, bilo bi dobro da uvedemo – kao, mislim, Island – kaznenu odgovornost za neispunjavanje predizbornih obećanja. Jer i u financijama i u politici imamo sustav koji ne kažnjava neodgovorno ponašanje.
Lastan je vjerovao u civiliziranost debate i sugovornika pa je mirno čekao svoj red. Čak i nakon što mu je voditelj sugerirao da se mora boriti za riječ, on je bio siguran da će njegova strpljivost ipak biti nagrađena. Zajebalo ga.Stitch » wrote: Lastan je bio dobar, ali tih.
Pih, koja glupost.
Nije riječ toliko o zakonu koliko sustavu, ali od zakona počinje. Moćni i nemoćni nisu jednaki pred sustavom. Da bi se to izjednačilo, zakon bi (pa onda posljedićno tome i sustav) trebao predviđati različite sankcije za moćne i za nemoćne. Znači, tko je moćniji, taj bi trebao i više najebati ako (namjerno ili nenamjerno) pogriješi. Moć i odgovornost moraju biti u međusobnom skladu. Sada nisu.Nikolajevna » wrote:
Pih, koja glupost.
Ti se tu zapravo igraš riječima. Nema u ovome što si opisao nikakve nejednakosti pred zakonom već su jednostavno zakonom bolje regulirana kako prava, tako i odgovornosti.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Meta AI Crawler and 2 guests