zato jer nema nikog,nema ko sta "zgrabit",'skomentirat?Nikolajevna » wrote:
Dobro, zašto nismo zgrabili ovu milostivo bačenu kost Potjehove možebitne homeseaksuealnosti? Treba nam svako odvraćanje pozornosti s aktualnih aktualnosti koje trenutno možemo dobiti!
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Tako je. Dajte svoje proste slike da nam odvrate misli od odvratnih u razvratne.Nikolajevna » wrote:
Dobro, zašto nismo zgrabili ovu milostivo bačenu kost Potjehove možebitne homeseaksuealnosti? Treba nam svako odvraćanje pozornosti s aktualnih aktualnosti koje trenutno možemo dobiti!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Mislim da je sve počelo s običnim dlakama. Znaš, volim ih jako, neobično me uzbuđuju. Nagovarao sam žene u svojem životu da mi pruže to zadovoljstvo i pružale su. Konačno, to bi odbio priliku da se oslobodi dosadne obaveze i još k tome raspali svog partnera?vrrrlet » wrote: Tako je. Dajte svoje proste slike da nam odvrate misli od odvratnih u razvratne.
Ali, duboko u srcu sam znao da mi ne mogu dati dovoljno da nikada neću biti istinski sretan sa tek otočićima tu i tamo. Htio sam više, htio sam još. Želim prstima prolaziti kroz njih, želim se igrati s njima, želim da su mi što bliže. Nije li prirodno da se onda obratim onima koji imaju u izobilju predmet moje žudnje?! Nisu mi definicije potrebne, ne treba mi labela tek vjetar u jedra mojih fetiša...
Moja labradorica se strahovito linja. Njušim plodnu suradnju, mogu ti omogućiti stalan priljev dlaka za simboličnu cijenu, ionako ih bacam.Potjeh » wrote:
Mislim da je sve počelo s običnim dlakama. Znaš, volim ih jako, neobično me uzbuđuju. Nagovarao sam žene u svojem životu da mi pruže to zadovoljstvo i pružale su. Konačno, to bi odbio priliku da se oslobodi dosadne obaveze i još k tome raspali svog partnera?
Ali, duboko u srcu sam znao da mi ne mogu dati dovoljno da nikada neću biti istinski sretan sa tek otočićima tu i tamo. Htio sam više, htio sam još. Želim prstima prolaziti kroz njih, želim se igrati s njima, želim da su mi što bliže. Nije li prirodno da se onda obratim onima koji imaju u izobilju predmet moje žudnje?! Nisu mi definicije potrebne, ne treba mi labela tek vjetar u jedra mojih fetiša...
Ja ne mogu, ne smijem i ne želim prestati srat. Ako prestanem, bit ću toliko puna sebe da to nitko , a najmanje ja, neće moć preživit.Tupelo » wrote:
Dobro, pa koliko puta u jednom danu ja tebi moram reći da prestaneš srat?![]()
Gdje god da su gutanja, na njih si dobrodošla. Jako.
Mi poštujemo naše starije.![]()
Ako ne preživim, neću moć bit starija od tebe, a to sigurno ne želiš.
Daklem, dobro, kužim da me trebaš.
Nek(v)arljiva.
kukuriku » wrote:
Ja ne mogu, ne smijem i ne želim prestati srat.
Nego, vidim da je neko klanje, a nemam ga vremena pratit. Nabijem vas sve redom
Ma ne, krenula je rasprava treba li Polinu banirati, a završilo je na tome kako se jedni drugima međusobno gadimo i jebemo okot.Silajn » wrote:
Oš bit moja prijateljica?
Nego, vidim da je neko klanje, a nemam ga vremena pratit. Nabijem vas sve redom![]()
Kaj, treba se usuglasit što se želi od trkeljanja? Smiješnih li ljudi
Naravno, pogotovu ako si starija od mene.Silajn » wrote:
Oš bit moja prijateljica?
Nego, vidim da je neko klanje, a nemam ga vremena pratit. Nabijem vas sve redom![]()
Kaj, treba se usuglasit što se želi od trkeljanja? Smiješnih li ljudi
Jesi li?
Nek(v)arljiva.
Ja nisam znala da potjeh može bit taki, taki, taki...., ovaj, divlji.*jezebel* » wrote:meni je malo slabo od zadnjeg potjehovog posta.
Jel to samo u večernjim satima, kad izađe mjesec ili nešto?
Nek(v)arljiva.
Ti svoga frajera temeljito izbrijavaš?! Kakva šteta...*jezebel* » wrote:meni je malo slabo od zadnjeg potjehovog posta.
nazalost, ne. takav bi mi posao oduzeo barem tri dana. ponekad mislim da bi mi bilo lakse s tri dugodlake macke.Potjeh » wrote:
Ti svoga frajera temeljito izbrijavaš?! Kakva šteta...
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
je, neobicno je kako se opustio...kukuriku » wrote:
Ja nisam znala da potjeh može bit taki, taki, taki...., ovaj, divlji.
Jel to samo u večernjim satima, kad izađe mjesec ili nešto?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Na avataru je 46-ogodišnjakinja
-
- Information
-