Neee, posjeta it is.
Nitko se ovdje gutanjem ne bavi profesionalno, molim lijepo!
m.za » wrote: Kako god okreneš odnosi se i na tebe.
Tim više nepotrebno zauzimaš stranu
(tu ne mislim na ovo zadnje)
Ni ja bez tebe. Ti imaš koze i šarlah
![]()
Trkeljaši dragi![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _muM#t=55s
Ajmo sviiii
Kad bi barem ovdje znala multikvotat.
Koze lagano odlaze. U očekivanju novih družimo se sa šarlahom.
Inače uspjelo mi zagorjeti ječmenu grah kašu.
Došla sam taman na vrijeme da sve istresem u drugi lonac i da spasim ručak. A imam i kavu u pet danas.
Idem sad delat.
Jebte se svi kriškraš dok ne dođem.
Ja sam se skoro noćas. Zajebala sam, jer sam u dva po noći morala slikavat eksterijer.
Ne pitajte. Obuzela me stravstvena želja za stiskanjem dok sam vidjela fantaziju prelijevajućih pahulja u mrklom mraku, tek obasjanu sramežljivim svjetlom vrtne lampe.
I tako, ne svrših, vratih se u kuću, smrznuh se i ja i aparatić, a onda sam otišla leći. On je već dobrano hrkao, a ja ostadoh neubrana.
Jebte se svi kriškraš dok ne dođem.
Ne pitajte. Obuzela me stravstvena želja za stiskanjem dok sam vidjela fantaziju prelijevajućih pahulja u mrklom mraku, tek obasjanu sramežljivim svjetlom vrtne lampe.
I tako, ne svrših, vratih se u kuću, smrznuh se i ja i aparatić, a onda sam otišla leći. On je već dobrano hrkao, a ja ostadoh neubrana.
Joj, joj, vidim da je malko nespretno ispalo.
Vako.
Nadam se da neću popit ban radi ovog posta.
Ne sjećam se smijemo li ovdje linkati na druge forume.
Ja nisam patriJot.
Nikad bila, niti planiram postati.
Meni je istinski svejedno gdje pišem, važno mi je jedino s kim pišem.
Jebe mi se i za atmosferu, no oni s kojima pišem često do nje drže pa je onda i meni bitna.
Kako god, digla sam nam šator gdje će, ukoliko ovo mjesto zbilja ode u trokurac kako mi se čini da bi moglo otići, preživjele dočekati sendviči, čaj i dekice. Onako za prvu ruku. Tek da se imamo gdje sprdati jedni od drugih.
Meni je, kao što rekoh, potpuno nebitno gdje ćemo se družiti. Ovo je tek opcija. Ja ću tamo gdje ste vi.
Eto.
Vako.
Nadam se da neću popit ban radi ovog posta.
Ne sjećam se smijemo li ovdje linkati na druge forume.
Ja nisam patriJot.
Meni je istinski svejedno gdje pišem, važno mi je jedino s kim pišem.
Jebe mi se i za atmosferu, no oni s kojima pišem često do nje drže pa je onda i meni bitna.
Kako god, digla sam nam šator gdje će, ukoliko ovo mjesto zbilja ode u trokurac kako mi se čini da bi moglo otići, preživjele dočekati sendviči, čaj i dekice. Onako za prvu ruku. Tek da se imamo gdje sprdati jedni od drugih.
Meni je, kao što rekoh, potpuno nebitno gdje ćemo se družiti. Ovo je tek opcija. Ja ću tamo gdje ste vi.
Eto.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
- Megalodona
e, mislim ovo što je tupelo rekla 
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Der iz sač ting ez "duh gutanja"?Ajvi » wrote:Sad opet natrag?![]()
Kukuriku, naslov je bezveze, uopće nije u duhu gutanja. Eto. Pričekat ću da dođe do 5000. Ako uopće dođe.
Ja se ispričavam, nisam znala. Eto.
Slobodno nek se promijeni naslov ili uvodni ili obrišite temu pa nek ju kako se i pristoji otvori netko od zaslužnih, odvajkadnih gutačica koje imaju kriterije ter osjećaju duh.
Nis se ja štela meštat di mi nije mjesto, bože oslobodi, samo, jelte, ja sam tak slobodna pa sama dođem bilo di, i tamo di me se ne zove i di me se zove.
Eto, na gutanja više nećem. Shvatila sam. Gdje god ona bila.
Nek(v)arljiva.
Dobro, pa koliko puta u jednom danu ja tebi moram reći da prestaneš srat?kukuriku » wrote:Eto, na gutanja više nećem. Shvatila sam. Gdje god ona bila.
Gdje god da su gutanja, na njih si dobrodošla. Jako.
Mi poštujemo naše starije.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
- Nikolajevna
Dobro, zašto nismo zgrabili ovu milostivo bačenu kost Potjehove možebitne homeseaksuealnosti? Treba nam svako odvraćanje pozornosti s aktualnih aktualnosti koje trenutno možemo dobiti!Potjeh » wrote: Ne znam, imam loše asocijacije na gutanja, mislim, teško se privikavam na onaj gorkasti ok...
Ups...
-
- Information
-