Hekatonhir » wrote:Kokice su Megalodona i Mulica, ponajprije. S njima sam jučer općio. Prva dođe, prospe gomilu laži i ode. Druga toliko pazi što se piše na Gutanjima da je Ex natjerala da otvori Nesvrstane, jer se ne drži teme. Apsurdno. Obje moderiraju na ZgSashovu forumu. Kažem to ovima kojima smetaju Bliss, Tupelo, Afrika, Herp..., moderatori s IMF-a. Obje imaju mišljenje, ali znate i sami kako je s mišljenjem: mišljenje je poput šupka, svi ga imaju. Meni je puno bitnija volja i trud. A kod njih nisam to primijetio. Što se mene tiče, neka ne pokušavaju moderirati, neizravno, ovaj forum. Imaju onaj na kojem su se, izravno, aktivirale. To je prvo.
kao prvo, kokicu si zabija znaš gdje.
drugo, nemaš pojma o čemu pričaš, ovo sa sashevim forumom je prvi dokaz toga.
moja stvar je gdje ću bit mod, gdje ću pisat i što ću pisat, kako ti uopće pada na pamet to mi spočitavat?
dok ne kršim pravila, nisam gruba i nikog ne šaljem u kurac, tebe se to uopće ne tiče. a da ću imat mišljenje o mjestu na kojem pišem, o da, hoću, i nemam ga razloga ne napisat.
i, ako ti netko kaže mišljenje, to je moderiranje? jebote, sash je goli kurac za tebe i tvoj ego.