Baniranje nije fer: rasprava o banovima

Stare teme i začeci foruma
Mulica

Post 13 Feb 2012, 12:18

Glo » wrote:mulica pa izdajica :eek: kob se od nje nado :rofl:
Glo wrote:
hoću reć da i nije neko iznenađenje. :zubo:
molim te, glore, objasni mi, koja je tvoja uloga ovdje na ovoj temi?
da sereš po meni? da se sprdaš sa mnom? ili samo da trolaš? ili sve skupa?

u kojem točno trenutku ti je postalo napeto jebavat mene u mozak? kad sam ti točno i što napravila da ti osjećaš potrebu ovako srat po meni?
ili ti je hek toliko drag da slijepo viruješ u svaku pizdariju koju napiše?

ja znam da si ti trol, i da ti je trolanje napeto, to mi nikad nije smetalo, al mi smeta tvoje prcanje mene i sprdavanje sa mnom! spusti se malo na zemlju!

meg ti je glupa!!! :xlux:
Glo

Post 13 Feb 2012, 12:19

kukuriku » wrote:
:crying:
i radi mulice čak, da je pitam misli li ona stvarno da netko puši njenu naivu? :zubo:

ali tebe oduvijek poštujem kao najstariju. :D

edit: mulice, sve skupa.
Mulica

Post 13 Feb 2012, 12:21

Glo » wrote: i radi mulice čak, da je pitam misli li ona stvarno da netko puši njenu naivu? :zubo:
koji je tebi kurac? molim te, pojasni mi!
koju naivu, o čemu ti pričaš?
skužila sam da si u nekom trenutku postala jako jako bezobrazna prema meni! i počela me prcat! u početku sam mislila da je to samo tvoje uobičajeno trolanje, al sad vidim da sam ti očito zasmetala!
objasni, gdje, kad? kako? kakva naiva?

ako mi imaš šta reć, reci mi to, ne planiram iščitavat iz tvojih postova što pjesnik želi reć!
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 12:23

kukuriku » wrote:Ja mislim da je potpuno jesno da bi svima bilo pametnije da ste se ovaj vikend onako vulgaris jebali nego jebali mater jedni drugima. Naime, ovdje je obvidan višak hormona.

Makar, možemo ovaj forum reklamirat s : Dođite, ovdje jedni drugima nekažnjeno jebemo keve. Praznimo se od nakupljenih napetosti. Mi smo soba za razbijanje posuđa, samo jeftinija. I tak.
U krajnjoj liniji, i to je OK. Život je težak, malo je optimizma, malo love, nije ni čudo da hrpa pametnih ljudi vako pizdi i pizdeka i da je svatko u svojoj glavi praviji da ne mere bit praviji.
Ja mislim da smo svi u pravu. I da nitko nije u pravu.I tako.
Vrlet, Glo, ajmo negdje drugdje trolat!
Ovdje je najbolje, vidiš da su moderatori desetkovani, a do kraja dana će možda i izumrijeti. Nadalje, nik'o nemere nami srat da trolamo dok god se oni časte kako se časte, a časte se.

A i mislimo na ove koji čitaju, između dva duga žučna posta tipa "tvoja baba je mom didu otrovala magarca je je otrovala ga je", neka se nađe i neki bedasti da ljudima odgna tugu i čemerne misli.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 13 Feb 2012, 12:25

vrrrlet » wrote:
Ovdje je najbolje, vidiš da su moderatori desetkovani, a do kraja dana će možda i izumrijeti. Nadalje, nik'o nemere nami srat da trolamo dok god se oni časte kako se časte, a časte se.

A i mislimo na ove koji čitaju, između dva duga žučna posta tipa "tvoja baba je mom didu otrovala magarca je je otrovala ga je", neka se nađe i neki bedasti da ljudima odgna tugu i čemerne misli.
Jaooo, dosad se ne vidjeh kao rastjerivača tuge i čemernih misli. Jaaao, odma sam si porasla u očima, što je pozitivno utjecalo na moj indeks tjelesne mase. :raspa:
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 861 times
Been thanked: 1651 times
Post 13 Feb 2012, 12:35

AdMulica » wrote: (...) a ova volja i trud, koju spominješ, a koju megalodona i ja nemamo, navodno imaju moderatori ovog foruma - KOJIH VIŠE NEMA!!! a ne mislim da sam ja ili moja volja i moj trud krivi za to! ja nemam veze s tim! ja sam se ode javila iz razloga što mi je stalo do ovog mjesta, ne iz razloga da bi trolala! i niti sam ti ja kokica, niti ti je iko kokica! i ne seri da smo meg i ja tribale bit prozvane u tim kokicama! niti smo se meg i ja uvridile što si ti dirao u naš kokošinjac, niti smo se nas dvi pobunile na to! pobunili su se moderatori/ce koji su otišli...prema tome, nemoj danas mijenjat ono što si jučer rekao i mislio!

ja na ovom forumu moderirati neću ni sad ni ikad! imam svoje razloge, a oni nemaju veze s tim jel mi stalo do ovog mjesta ili ne! stalo mi je do ovog mjesta, al na način da mogu chatat sa svojom ekipom, da mogu imat tu ljude koji su mi dragi, a ne da mogu dijelit kartone i banove onima koji mi smetaju! zaboli me što ti misliš o tome!
Aha, ja ne znam što si ti mislila, ali ti znaš što sam ja mislio? :D

Prvo, za nekoga tko se uglavnom bavi smajlićima prilično si koherentno iznijela vlastite stavove i misli. Što me navodi na zaključak da se o tome već negdje raspravljalo. No to i nije toliko bitno koliko je bitna činjenica da će se oni koji se poznaju uvijek međusobno podupirati. Zato meni nije toliko važno to što ti i Meg pišete. Ali važno mi je kad podvaljujete dezinformacije. Odakle vam recimo ideja da Klonka više neće dolaziti? :B

Drugo, kad je već riječ o vašem malom kružoku: ja Dejzi poštujem. Možda se nismo najbolje razumjeli, ali o njoj mislim isto što i pišem, javno: vrijedna je, dobra i poštena. Kad već baratate argumentima rekla-kazala, učinite to kako valja. Nisam je tjerao, i nisam je namjeravao otjerati. Jesam bio odrješit, ali samo zato što Polinin slučaj želim završiti jednom za svagda. Ništa drugo.
Potpisi su za budale.
kukuriku

Post 13 Feb 2012, 12:35

Upravo sam nešto primjetila. Uspjeli smo i gugl bot otjerat s foruma. :rofl:
Nek(v)arljiva.
Pješčana

Post 13 Feb 2012, 12:37

ajmo se kladit da se ovih 5 gostiju nikad neće registrirat :rofl:

nema šanse nakon ovog svega
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 12:37

Jebomajku, Mulica napisala post bez smajlića! :eek: Oće nam to nebo past na glavu? :trk:

Kukuriku, džaba ti sad mršavit, kasno je.... sada nam ostaje samo molitva. :moli: Ja sam nevjernik, pa ću namisto molitve čitati deklaraciju s deterdženta. Uostalom, kako mi znamo da Bog nije veliko pakiranje Persila?
kukuriku

Post 13 Feb 2012, 12:43

Čitala sam tamo moderatorski i moram da da rečem ovdje (jer ne mogu tamo) da me se čini da je naš Ćiro mnogo dobar i pametan momak. Smiren, vješt s riječima, razuman i sveobuhvatan. :facepalm:

Go, Ćiro, go! :S

A vi ostali, izvolte se zabrinut di ste ako vam sadašnji i bivši moderatori SPORTA (?!) mogu bit uzor.

Da, da! :raspa:
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Post 13 Feb 2012, 12:49

Aha, odličan je. Daze također.
Potpisi su za budale.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 13 Feb 2012, 12:50

kukuriku » wrote:Čitala sam tamo moderatorski i moram da da rečem ovdje (jer ne mogu tamo) da me se čini da je naš Ćiro mnogo dobar i pametan momak. Smiren, vješt s riječima, razuman i sveobuhvatan. :facepalm:

Go, Ćiro, go! :S

A vi ostali, izvolte se zabrinut di ste ako vam sadašnji i bivši moderatori SPORTA (?!) mogu bit uzor.

Da, da! :raspa:
Sport je, općenito, jako uzoran PDF. :lux: Pristojan, čak. Tamo se nije pokušalo trolat ni za vrijeme bezvašća. Mod mora okolo žicat raju da nešto krivo napravi, a samo da bi se naučio kako se alati koriste.

E ako još jednoć čujem nešto o divljaštvu sporckih fanova...
Mulica

Post 13 Feb 2012, 12:55

Hekatonhir » wrote:
Aha, ja ne znam što si ti mislila, ali ti znaš što sam ja mislio? :D

Prvo, za nekoga tko se uglavnom bavi smajlićima prilično si koherentno iznijela vlastite stavove i misli. Što me navodi na zaključak da se o tome već negdje raspravljalo. No to i nije toliko bitno koliko je bitna činjenica da će se oni koji se poznaju uvijek međusobno podupirati. Zato meni nije toliko važno to što ti i Meg pišete. Ali važno mi je kad podvaljujete dezinformacije. Odakle vam recimo ideja da Klonka više neće dolaziti? :B

Drugo, kad je već riječ o vašem malom kružoku: ja Dejzi poštujem. Možda se nismo najbolje razumjeli, ali o njoj mislim isto što i pišem, javno: vrijedna je, dobra i poštena. Kad već baratate argumentima rekla-kazala, učinite to kako valja. Nisam je tjerao, i nisam je namjeravao otjerati. Jesam bio odrješit, ali samo zato što Polinin slučaj želim završiti jednom za svagda. Ništa drugo.
čuj, dan nakon što ti se svi požale na ono tvoje 'kokice u kokošinjcu' ti odlučiš reć da je to bilo upućeno meg i meni! jel meg uopće pisala na ovom topicu, samo da pitam? :misli:

u čemu je fora s tim mojim smajlićima? jel ti smetaju moji smajlići i moje bavljenje njima? kog se boga vataš za svaku glupu slamku koju nađeš...nema ti smisla to! nikakvog! moji smajlići... :facepalm: kriste i bože! :S
dalje, ko koga podupire? :misli: ja podupirem dejzi i meg? dejzi ne podupirem u ovome oko poline...a koliko sam skužila ona je protiv baniranja, zar ne? ok, ja svoje mišljenje oko poline nisam ni iznosila, jer nije ni bitno! al kakvo podupiranje sad? sa dejzi nisam razmijenila nijednu jedinu privatnu poruku vezanu za ovo! NIJEDNU! hoćeš li vjerovat ili ne, zaboli me! s meg također! jesu li njih dvije pričale o ovome, ne znam!
klonka - kakva božja klonka i kakvo božje nedolažanje? pročitaj sve moje postove na ovoj temi i nađi di ja spominjem klonku i njeno (ne)dolaženje? prvi glas o njenom nedolaženju mi je ovo sad! prvi! :S

kao drugo...trće...peto: di sam ja rekla da si ti otjerao dejzi? :misli:

šta ti pišeš? šta ti čitaš? o čemu ti pričaš?
da te razuvjerim u nečemu: megalodona i ja nismo ista osoba! ono što je ona rekla, ne znači da ja isto mislim! to što se nas dvije i privatno družimo, ne znači da imamo isti mozak! prema tome, ako imaš nešto reć megalodoni, reci njoj, a ne meni...i nemoj meni ić s argumentima kojima ideš protiv nje! i da ponovim: niti s meg, niti s dejzi nisam razmijenila niti jednu informaciju/poruku vezano za ovaj cirkus! nijednu! što ti vjeruješ je tvoja stvar! vjeruj i dalje, ja odlazim...skupa sa smajlićima!
Stitch
Head Honcho
Post 13 Feb 2012, 12:59

Njoj sam odgovorio na Gutanjima, tebi ovdje. Sve se događalo jučer. Kad sam i upotrijebio prijeporan opis. Što ti još nije jasno?
Potpisi su za budale.
kukuriku

Post 13 Feb 2012, 13:00

AdMulica » wrote:...ja odlazim...skupa sa smajlićima!
ma kud odlaziš? :mad:
daj se skuliraj, muletino jedna.
ja želim tvoje smajliče. jako. neb mogla živit bez njih.
zašto me kažnjavaš? zašto?
možeš bit ljuta na heka i ovdje, nije bed. :raspa:
samo...ne ostavljaj meeeeeeeeee. :gaah:
Nek(v)arljiva.
baja

Post 13 Feb 2012, 13:06

Hekatonhir » wrote: Jesam bio odrješit, ali samo zato što Polinin slučaj želim završiti jednom za svagda. Ništa drugo.
...sve do iduće Poline...
kukuriku wrote:A vi ostali, izvolte se zabrinut di ste ako vam sadašnji i bivši moderatori SPORTA (?!) mogu bit uzor.
uistinu sam zabrinuta :D
mile

Post 13 Feb 2012, 13:12

Morticia » wrote:
Upotrijebi ti mozak, konačno, jebeni vulgarni agresivče!
Obraćala sam se Šmokljanu i Hekatonhiru!

A sad odjebi od mene u troskocima!

Evo, jel' ti ovo DOVOLJNO DIREKTNO I POLITIČKI NEKOREKTNO?!
Ma tko to meni dira Morticiu. :D Ljudi, ne dirajte mi tihu čežnju! :mad:

P.S. Morticia, kad si uz mene nemaš čega da se bojiš. :p
Ljubo dere kalopere, ne der, me der... sjedi vezir ode...
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
Morticia

Post 13 Feb 2012, 13:13

:facepalm: :brukica: :o

:trk: :rofl:

:tuctuc:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
mile

Post 13 Feb 2012, 13:21

Morticia » wrote::facepalm: :brukica: :o

:trk: :rofl:

:tuctuc:
:D ❤
Livere, Travere
mile

Post 13 Feb 2012, 13:29

vrrrlet » wrote:Meni je jako drago da ne kužim niti jednog od vas. Ja ne vidim vrijeđanje kod Heka, trolanje kod Poline, nije mi jasno kome može smetati Šmokljan... morebit' ste preosjetljivi. :ne zna: Kao da ste vi riba s podznakom u ribi i mjesecom i ribama u ribi, a ne ja.
Aaaaaaaa ti si riba. :D To li je znači. Ja sam pijetao u Kineskom, s mjesecom u Ramazanu. Imal' to veze? :ne zna:

P.S. Zašto ne vole schmokljana?
Livere, Travere
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 13:58

mile » wrote:
P.S. Zašto ne vole schmokljana?
A neki ljudi ne vole pse. :ne zna: Budale.
Glo

Post 13 Feb 2012, 14:05

AdMulica » wrote: koji je tebi kurac? molim te, pojasni mi!
koju naivu, o čemu ti pričaš?
skužila sam da si u nekom trenutku postala jako jako bezobrazna prema meni! i počela me prcat! u početku sam mislila da je to samo tvoje uobičajeno trolanje, al sad vidim da sam ti očito zasmetala!
objasni, gdje, kad? kako? kakva naiva?

ako mi imaš šta reć, reci mi to, ne planiram iščitavat iz tvojih postova što pjesnik želi reć!
ma dođem ovdje malo baciti mozak na pašu i onda me zaskoče tvoji uskličnici. koga to ne bi nanerviralo. :zubo: uglavnom, smeta mi tvoje lobiranje i pokušaj stvaranja nekih mikrozajednica ili čega već. ne znam, glumiš neki glas naroda, štajaznam.

pa moram onda malo trolat, ne bi li izvukla najbolje iz tebe :ne zna: :zubo:
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 14:15

Glo » wrote:
ma dođem ovdje malo baciti mozak na pašu i onda me zaskoče tvoji uskličnici. koga to ne bi nanerviralo. :zubo: uglavnom, smeta mi tvoje lobiranje i pokušaj stvaranja nekih mikrozajednica ili čega već. ne znam, glumiš neki glas naroda, štajaznam.

pa moram onda malo trolat, ne bi li izvukla najbolje iz tebe :ne zna: :zubo:
Izvukla si joj smajliće iz posta. Nikad je nisam vidio tako iznerviranu.
Glo

Post 13 Feb 2012, 14:19

vrrrlet » wrote:
Izvukla si joj smajliće iz posta. Nikad je nisam vidio tako iznerviranu.
sad ne znam trebate li mi čestitati ili bih se ja trebala ispričati mulici. nekako mi je žao i drago u isto vrijeme. gilti pležr. šta da radim, savjetujte me, molim lijepo. :D
vrrrlet

Post 13 Feb 2012, 14:21

Glo » wrote:
sad ne znam trebate li mi čestitati ili bih se ja trebala ispričati mulici. nekako mi je žao i drago u isto vrijeme. gilti pležr. šta da radim, savjetujte me, molim lijepo. :D
Ja bih se ispričao i pri tome je uvijeno ponovo uvrijedio. Tako nemereš fulat'.

Valjda ti je jasno da ako ona ne bude više stavljala smajliće u postove ode sve u kurac.
  • Information