Hekatonhir » wrote:
Aha, ja ne znam što si ti mislila, ali ti znaš što sam ja mislio?
Prvo, za nekoga tko se uglavnom bavi smajlićima prilično si koherentno iznijela vlastite stavove i misli. Što me navodi na zaključak da se o tome već negdje raspravljalo. No to i nije toliko bitno koliko je bitna činjenica da će se oni koji se poznaju uvijek međusobno podupirati. Zato meni nije toliko važno to što ti i Meg pišete. Ali važno mi je kad podvaljujete dezinformacije.
Odakle vam recimo ideja da Klonka više neće dolaziti?
Drugo, kad je već riječ o vašem malom kružoku: ja Dejzi poštujem. Možda se nismo najbolje razumjeli, ali o njoj mislim isto što i pišem, javno: vrijedna je, dobra i poštena. Kad već baratate argumentima rekla-kazala, učinite to kako valja. Nisam je tjerao, i nisam je namjeravao otjerati. Jesam bio odrješit, ali samo zato što Polinin slučaj želim završiti jednom za svagda. Ništa drugo.
čuj, dan nakon što ti se svi požale na ono tvoje 'kokice u kokošinjcu' ti odlučiš reć da je to bilo upućeno meg i meni! jel meg uopće pisala na ovom topicu, samo da pitam?
u čemu je fora s tim mojim smajlićima? jel ti smetaju moji smajlići i moje bavljenje njima? kog se boga vataš za svaku glupu slamku koju nađeš...nema ti smisla to! nikakvog! moji smajlići...

kriste i bože!

dalje, ko koga podupire?

ja podupirem dejzi i meg? dejzi ne podupirem u ovome oko poline...a koliko sam skužila ona je protiv baniranja, zar ne? ok, ja svoje mišljenje oko poline nisam ni iznosila, jer nije ni bitno! al kakvo podupiranje sad? sa dejzi nisam razmijenila nijednu jedinu privatnu poruku vezanu za ovo! NIJEDNU! hoćeš li vjerovat ili ne, zaboli me! s meg također! jesu li njih dvije pričale o ovome, ne znam!
klonka - kakva božja klonka i kakvo božje nedolažanje? pročitaj sve moje postove na ovoj temi i nađi di ja spominjem klonku i njeno (ne)dolaženje? prvi glas o njenom nedolaženju mi je ovo sad! prvi!
kao drugo...trće...peto: di sam ja rekla da si ti otjerao dejzi?
šta ti pišeš? šta ti čitaš? o čemu ti pričaš?
da te razuvjerim u nečemu: megalodona i ja nismo ista osoba! ono što je ona rekla, ne znači da ja isto mislim! to što se nas dvije i privatno družimo, ne znači da imamo isti mozak! prema tome, ako imaš nešto reć megalodoni, reci njoj, a ne meni...i nemoj meni ić s argumentima kojima ideš protiv nje! i da ponovim: niti s meg, niti s dejzi nisam razmijenila niti jednu informaciju/poruku vezano za ovaj cirkus! nijednu! što ti vjeruješ je tvoja stvar! vjeruj i dalje, ja odlazim...skupa sa smajlićima!