Evo, neka se jave sad zavidni, jalni, potlačeni, imaju savršenu priliku voditi forum koji uostalom već odavno nije ni forum.
Ja samo ne znam što bi se ovom forumu desilo da je došao još netko sličnih aspiracija poput Poline.
Nije Polina kriva, naravno da nije. Nego što smo se međusobno počeli okrivljavati i prozivati zbog različitog mišljenja o Polini.ex anais » wrote:Možemo govoriti što hoćemo o Polini, ali da je ovaj forum zaživio ne bi se ovolike sjednice vodile oko nje jer bi se to rješavalo rutinski. Iz puke dosade i činjenice da ovdje nema nego jedna živa tema u par dana, a i na toj temi se uglavnom samo nadjebava, došlo je do ovakvih stvari. Nije Polina kriva za sve.
Kolko ih imaš?m.za » wrote:Hej, ali to nije ni važno.
Koga ima ima, koga nema - nema.
Ne bi ni ja da se javno objave moji klonovi
Za aspiracije ne znam, ponasanja slicnog Polininom a bome i goreg sto se medjusobne komunikacije tice ima. Pa nisu banirani. I nije da ovi registrirani ne pisu zbog Poline.ex anais » wrote:U pičku materinu.![]()
Evo, neka se jave sad zavidni, jalni, potlačeni, imaju savršenu priliku voditi forum koji uostalom već odavno nije ni forum.![]()
Ja samo ne znam što bi se ovom forumu desilo da je došao još netko sličnih aspiracija poput Poline.
zato što smatram da je demokracija kurac od ovcejudolino » wrote:Vidim kako Baja na moderatorskom navija da se ova tema zaključa.
Zašto, Bajo? U čemu je problem?
Eto, meni je baš drago da je otvorena ova tema pa sam imao priliku iznijeti svoje mišljenje. A to mišljenje su poduprli i neki forumaši i modovi.baja » wrote: zato što smatram da je demokracija kurac od ovce
ne vidim nikakvog smisla u ovakvom mesarenju, bilo da je riječ o Polini ili bilo kom drugom
ako ćemo dijagnosticirati, hoćemo li o svima? o mojim boleščinama? tvojim?
mene za Polinu zabole dupe
ali me boli ovakav kaos jer da imamo pravila onda bi Polina, i svatko tko se smatra ugroženim, mogla lajati na mjesec
ali to je rasprava za moderatorski, a ne za ovdje
ovakvo mesarenje i glođanje je upravo pozivnica svakom upitnih namjera - dođite, dat ćemo vam svu pažnju ovog svijeta
kako da ne
A ni ovo mi nije nikad bilo jasno.judolino » wrote:Vidim kako Baja na moderatorskom navija da se ova tema zaključa.
Zašto, Bajo? U čemu je problem?
A zapravo to i nije toliki problem. Ja uopće ne vidim što bismo mi to imali pisati što vi ne biste smjeli vidjeti. Kad se radi o nečemu što se tiče čitavoga foruma, obično pišem sve što bih pisala i da je zatvoreno. Kad se radi o nečemu što se tiče samo nekoliko pari moderatorskih očiju, posegnem za skupnim ili individualnim PM-om. Kad se radi o dogovorima koji se tiču moga podforuma, obično ionako piskaram po temi za Prijedloge jer me više zanima mišljenje ljudi koji ondje pišu nego moderatora nekog drugog podforuma koga se to niti tiče, niti ga je briga. Ako se radi o nekom drugom podforumu na kojemu ne sudjelujem, jedva da i čitam. I koju mi onda razliku čini zatvoreni moderatorski? Da možemo mirne duše olajavati i da imamo privid da imamo nešto zajedničko samim time što sam ja moderator i ti moderator?Nikolajevna » wrote:
A ni ovo mi nije nikad bilo jasno.
Učinite moderatoski nevidljivim, što će to bezveze?
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests