Baniranje nije fer: rasprava o banovima

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 10 Feb 2012, 20:51

U pičku materinu. :rofl:

Evo, neka se jave sad zavidni, jalni, potlačeni, imaju savršenu priliku voditi forum koji uostalom već odavno nije ni forum. :S

Ja samo ne znam što bi se ovom forumu desilo da je došao još netko sličnih aspiracija poput Poline.

A.P.
Cactus

Post 10 Feb 2012, 20:52

Pa raspao bi se.
Jedna Polina sasvim jasno pokazuje da ne funkcionira, i gdje i kako točno ne funkcionira.
Eks

Post 10 Feb 2012, 20:55

Nevjerojatno je ovo nastavljanje i nastavljanje o istoj stvari. Ako se prvi put, drugi put nije mogao postići nikakav konsenzus bez uvrijeđenih ostavki onda se ovo može ponavljati sve dok forum ne bude imao tri člana. Ovo je mrcvarenje napola živog foruma.
Almost Rosey

Post 10 Feb 2012, 22:33

Evo, recimo, mene bi zanimalo tko su to Polinini klonovi, e da znam ne komunicirat s njima i ne pravit od sebe budalu više nego to činim samim post(oj)anjem.

Ali fino vas (nas) je namagarčila, kapa dolje. Zanima me koliko vam (nam) još treba da vam (nam) konačno bude dosta?
Beau

Post 10 Feb 2012, 23:00

I mene zanimaju klonovi. Čisto onako da imam bolji uvid u situaciju.
ali

Post 10 Feb 2012, 23:11

BoDerek » wrote:I mene zanimaju klonovi. Čisto onako da imam bolji uvid u situaciju.
Member lista, sivi :ne zna:
Eks

Post 10 Feb 2012, 23:13

A Jorgan i Sanader? :zubo:
Beau

Post 10 Feb 2012, 23:15

Ma mislim da ih je više od toga. I da je s nekima pisala više....Ovi što se sive svi imaju maksimalno dva posta.

edit: Jorgan se ne sivi :D
Eks

Post 10 Feb 2012, 23:17

Možemo govoriti što hoćemo o Polini, ali da je ovaj forum zaživio ne bi se ovolike sjednice vodile oko nje jer bi se to rješavalo rutinski. Iz puke dosade i činjenice da ovdje nema nego jedna živa tema u par dana, a i na toj temi se uglavnom samo nadjebava, došlo je do ovakvih stvari. Nije Polina kriva za sve.
ali

Post 10 Feb 2012, 23:18

Hej, ali to nije ni važno.
Koga ima ima, koga nema - nema.

Ne bi ni ja da se javno objave moji klonovi :ne zna:
Beau

Post 10 Feb 2012, 23:19

ex anais » wrote:Možemo govoriti što hoćemo o Polini, ali da je ovaj forum zaživio ne bi se ovolike sjednice vodile oko nje jer bi se to rješavalo rutinski. Iz puke dosade i činjenice da ovdje nema nego jedna živa tema u par dana, a i na toj temi se uglavnom samo nadjebava, došlo je do ovakvih stvari. Nije Polina kriva za sve.
Nije Polina kriva, naravno da nije. Nego što smo se međusobno počeli okrivljavati i prozivati zbog različitog mišljenja o Polini.
Eks

Post 10 Feb 2012, 23:20

BoDerek » wrote: Nije Polina kriva, naravno da nije. Nego što smo se međusobno počeli okrivljavati i prozivati zbog različitog mišljenja o Polini.
Dokon pop i jariće krsti. A mi smo ovdje na krstarenju izgleda.
Beau

Post 10 Feb 2012, 23:21

m.za » wrote:Hej, ali to nije ni važno.
Koga ima ima, koga nema - nema.

Ne bi ni ja da se javno objave moji klonovi :ne zna:
Kolko ih imaš? :hekla:
Mortiša je danas rekla da postoji još jedan član s mnogo klonova. Znači to si ti :raspa:
Mulica

Post 10 Feb 2012, 23:47

šta je sad ovo postao novi chat pdf? :D

snjegić pada u splitu :lux:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Chiro

Post 10 Feb 2012, 23:51

Admini, smijem banati mulicu? To bi bio fer ban. :unda:
Skinheadsi, takav si!
Mulica

Post 11 Feb 2012, 02:17

Chiro » wrote:Admini, smijem banati mulicu? To bi bio fer ban. :unda:
ne smiš, ja držim ravnotežu na ovom forumu! :o
vi ste svi normalni, triba vam neko nenormalan...kad ste već banali polinu! :ne zna:

opet je snjegić :xlux:
meg ti je glupa!!! :xlux:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Feb 2012, 11:27

Vidim kako Baja na moderatorskom navija da se ova tema zaključa.
Zašto, Bajo? U čemu je problem?
ombia

Post 11 Feb 2012, 12:05

ex anais » wrote:U pičku materinu. :rofl:

Evo, neka se jave sad zavidni, jalni, potlačeni, imaju savršenu priliku voditi forum koji uostalom već odavno nije ni forum. :S

Ja samo ne znam što bi se ovom forumu desilo da je došao još netko sličnih aspiracija poput Poline.
Za aspiracije ne znam, ponasanja slicnog Polininom a bome i goreg sto se medjusobne komunikacije tice ima. Pa nisu banirani. I nije da ovi registrirani ne pisu zbog Poline. :facepalm:
Ne pisu, ali zbog drugih razloga.
Sad ce ona biti kriva za sve na forumu, za glad u svijetu i ekonomsku krizu pride.

Mislim ona je banirana a po njoj se na ovoj temi sveudilj sere i dijele dijagnoze.

I da ja stvarno ne mislim nego znam da svi novoregistrirani NISU ona. Jer znam osobe uzivo, docim Polinu ne znam.
Nekog od forumasa je ona prva vrijedjala, napadala? Zasto bi moj problem bio sto administracija nema jasna pravila pa ona dobije permu i onda podivlja?

Ako cemo javno koji su sve Polinini klonovi, onda cemo valjda javno koji klonovi pripadaju i drugim forumasima ovdje? Ili? :)
baja

Post 11 Feb 2012, 12:36

judolino » wrote:Vidim kako Baja na moderatorskom navija da se ova tema zaključa.
zato što smatram da je demokracija kurac od ovce :D
ne vidim nikakvog smisla u ovakvom mesarenju, bilo da je riječ o Polini ili bilo kom drugom
ako ćemo dijagnosticirati, hoćemo li o svima? o mojim boleščinama? tvojim?
mene za Polinu zabole dupe
ali me boli ovakav kaos jer da imamo pravila onda bi Polina, i svatko tko se smatra ugroženim, mogla lajati na mjesec
ali to je rasprava za moderatorski, a ne za ovdje
ovakvo mesarenje i glođanje je upravo pozivnica svakom upitnih namjera - dođite, dat ćemo vam svu pažnju ovog svijeta
kako da ne
Tea Tree

Post 11 Feb 2012, 12:51

Ha, čuj, može se i zatvoriti, ali je praksa pokazala da je samo pitanje dana kad će se to ponovno pokrenuti, na nekoj postojećoj temi ili na novoj.
Nije se došlo ni do kakvog zaključka niti će se doći.
A, ovakve rasprave koje se odvijaju, nasuprot nekim zanimljivijim, su već uspjele rastjerati sve koji bi eventualno došli pa se ne može napraviti više štete.
Uostalom, k'o da je to nešto strašno, dva mjeseca se baviti Polinom. :ne zna:

:zubo:

Edit: sad vidim da je baniran onaj novi što prodaje Viagru. :crying:
Pa on nije nikome ništa psovao ni vrijeđao, pristojan je bio. Što ako prodaje Viagru? Možda nekome treba.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Feb 2012, 13:11

baja » wrote: zato što smatram da je demokracija kurac od ovce :D
ne vidim nikakvog smisla u ovakvom mesarenju, bilo da je riječ o Polini ili bilo kom drugom
ako ćemo dijagnosticirati, hoćemo li o svima? o mojim boleščinama? tvojim?
mene za Polinu zabole dupe
ali me boli ovakav kaos jer da imamo pravila onda bi Polina, i svatko tko se smatra ugroženim, mogla lajati na mjesec
ali to je rasprava za moderatorski, a ne za ovdje
ovakvo mesarenje i glođanje je upravo pozivnica svakom upitnih namjera - dođite, dat ćemo vam svu pažnju ovog svijeta
kako da ne
Eto, meni je baš drago da je otvorena ova tema pa sam imao priliku iznijeti svoje mišljenje. A to mišljenje su poduprli i neki forumaši i modovi.
Na zatvorenim, moderatorskim temama ste prefini, u tome je problem. Vi ste ko traljava Liga naroda dok Hitler i Musolini grabe teritorije.
Što bi reko jedan što mi je bio svjedok na sudu: probudite se! :mudri:
ali

Post 11 Feb 2012, 13:13

Znate zašto je propao socijalizam?

Jer je neodrživo za funkcioniranje nekog sustava (bilokoje razine) da (i) svaka polupismena i needucirana budala ima pravo na svoje mišljenje o vođenju politike sustava koje se ne zaustavlja samo na tome tj. imanju istog, nego joj se daje pravo s tim i takvim mišljenjem i sudjelovati u donošenju odluka, pa tako onda zbog svoje nekvalificiranosti uništiti isti taj sustav.

Meni ovaj forum pari socijalistički :xne zna:
Nikolajevna

Post 11 Feb 2012, 13:16

judolino » wrote:Vidim kako Baja na moderatorskom navija da se ova tema zaključa.
A ni ovo mi nije nikad bilo jasno.
Učinite moderatoski nevidljivim, što će to bezveze?
Zekoslawa

Post 11 Feb 2012, 13:28

Nikolajevna » wrote:
A ni ovo mi nije nikad bilo jasno.
Učinite moderatoski nevidljivim, što će to bezveze?
A zapravo to i nije toliki problem. Ja uopće ne vidim što bismo mi to imali pisati što vi ne biste smjeli vidjeti. Kad se radi o nečemu što se tiče čitavoga foruma, obično pišem sve što bih pisala i da je zatvoreno. Kad se radi o nečemu što se tiče samo nekoliko pari moderatorskih očiju, posegnem za skupnim ili individualnim PM-om. Kad se radi o dogovorima koji se tiču moga podforuma, obično ionako piskaram po temi za Prijedloge jer me više zanima mišljenje ljudi koji ondje pišu nego moderatora nekog drugog podforuma koga se to niti tiče, niti ga je briga. Ako se radi o nekom drugom podforumu na kojemu ne sudjelujem, jedva da i čitam. I koju mi onda razliku čini zatvoreni moderatorski? Da možemo mirne duše olajavati i da imamo privid da imamo nešto zajedničko samim time što sam ja moderator i ti moderator?
Tea Tree

Post 11 Feb 2012, 13:31

A, kako se postaje kvalificiran za moderatora (ovakvog) foruma? :zubo:
Iskustvo na forumima? Pa onda je Polina kvalificirana, žena ima i svoj forum pa sigurno i viziju.

Evo, predlažem da joj schmokljan ustupi svoj suvlasnički dio. :zubo:
  • Information