Jel to znaci srati jedan dan, dobiti opomenu, biti normalan pa opet srati dva dana kasnije istim stilom. Sto ta upozorenja znace i jel se zbrajaju?
Hvala.
Bokte, po ovome ispada da smo jedino ja i Hroboatos normalni.schmokljan » wrote: jedni prigovaraju da kako se to Polinu tretira, drugi prigovaraju jer uopće gubimo vrijeme na Polinu, treći, to su oni oberkul, prigovaraju što uopće gubimo vrijeme na rasprave, treći bi jasna pravila, četvrti misle da je problem vlasnička struktura, peti poslovično seru, šesti se zajebavaju.
Zdrav razum članova... ?schmokljan » wrote: Pravila nisu sastavljena iz prostog razloga što se vjerovalo u zdrav razum članova. Ja i dalje vjerujem. A ljudi odlaze iz sto razloga. No, zanimljivo, čim je tema moderiranje ili nešto slično - svi se sjate.
Okej, ako bi tkogod bio ljubazan da mi da sažetak ove priče, zaista ne mogu pohvatati. Dakle, Polina je tražila predugačak nick. Zahtjev odbijen. Dobro. Polina otvara profil s trotočkastim nickom. Elli mijenja nick u što? Polina se klonira u što? Jesu li novootvoreni klonovi kršili pravila?Hekatonhir » wrote:
To je Elli promijenila. Umjesto da Polinu odmah banira.
Ja san čuja da's ti dob'la.A.P. » wrote:
Niko ništa, kažem ti.
m.za » wrote:Ja, pak, mislim da.....![]()
![]()
Mislim da je pravo svakog vlasnika biločega da ON odlučuje kako želi da mu radnja izgleda.
(A on, kao i oni koji za njega rade neka klijente i poslovnu politiku razrađuju na zatvorenim sjednicama, osim ako nije riječ o poslu u nekoj konceptualnoj umjetnosti)
Jebote, ljudi pa nije ovo radnički savjet, prešli smo u kapitalizam odavno![]()
Oćeš - nećeš - ne moraš
edit: potpis
oberkul team
E vidiš, ovo je pošteno.schmokljan » wrote:Predivno. Kako nas je Paprika upravo poučila - u redu je osobu nazvati bolesnom, ali nije u redu raspravljati.
Kako mi se ovaj forum i forumaši sve intenzivnije gade - donio sam odluku svoju trećinu foruma vratiti Morticii. Izvoli Morticia. Sad provedi u djelo svoje ideje.
Ja odoh.
Ma ne mislim uopće da tu netko razmišlja u "ko vas jebe" stilu, dapače čak, nego da je glupo da "običan puk" propituje odluke vlasnika. U tom smislu bi "puk" trebao shvaćati da ne vodi on uređivačku politiku. A ako mu se politika ne sviđa nek kupi druge novine, nije rješenje da se svi petljaju kako bi i šta oni.....Morticia » wrote:Mirza, ja se slažem s tobom.
Ali onda neka nam konačno to i otvoreno kažu, u brk.
Tko vas jebe- hoćete, nećete, al' ovdje će se radit kad i kako se nama sprdne.
I bok, nema tu više rasprave.
vrrrlet » wrote:
Ja san čuja da's ti dob'la.
Tako je.Morticia » wrote:
E vidiš, ovo je pošteno.
Lijepo kažeš- idete mi svi na kurac, gadite mi se i ja odoh.
Pošteno.
A ne glumit neki fikus i kao, ništa me se ne tiče.
događa se ono što se dogodi izbezumljenim roditeljima koje je dijete vješto izmanipuliralo dernjavom i kreveljenjemElliQuinn » wrote:... Pogledajte što se događa, ne što govori, nego što radi i što su posljedice.
...
Ali ja sve što govorim govorim iz perspektive običnog puka.m.za » wrote: Ma ne mislim uopće da tu netko razmišlja u "ko vas jebe" stilu, dapače čak, nego da je glupo da "običan puk" propituje odluke vlasnika. U tom smislu bi "puk" trebao shvaćati da ne vodi on uređivačku politiku. A ako mu se politika ne sviđa nek kupi druge novine, nije rješenje da se svi petljaju kako bi i šta oni.....
(ti konkretno i Ze ipak niste u ovoj priči "običan puk", ali meni se osobno ovakvo javno raspravljanje ne sviđa. Kontraproduktivno forsiranje demokracije)
schmokljan » wrote: Ili, prenesi vlasništvo na nekog trećeg. Predlažem Papriku, ona je puna odlučnosti i sve zna.
Molim vas poslušajteElliQuinn » wrote:
A ostavku
Daj se saberi, ponašaš se k'o uvrijeđena frajla.schmokljan » wrote:Ne, Morticia, nema sad neću. Jasno si dala do znanja da bi ti to bolje. Hic Rhodus, hic salta! Ili, prenesi vlasništvo na nekog trećeg. Predlažem Papriku, ona je puna odlučnosti i sve zna. U svakom slučaju - to je sad tvoje. Uživaj.
Onda pošalji mail ili pm ili odi na Mod kutak, ovo je tema za baniraneMorticia » wrote:
Daj se saberi, ponašaš se k'o uvrijeđena frajla.
Nisam ja ništa rekla da bih ja bolje, a pogotovo ne JASNO.
Samo sam rekla da ovako kako sad vi radite NE VALJA.
Aha, to si prije dobila. A joj, a ja mislio da je to plod ovdašnje ljubavi. Pa ovo čini situaciju još tragičnijom.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot, SEMrushBot-BA and 0 guests