Koncept im je da su gradovi na sredozemnom moru.Pješčana » wrote:
A nisu organizirani ni za ljeto, pa zaista ne čudi da nisu organizirani ni za zimu koja za razliku od ljeta ne dolazi svake godine.
Koncept im je da su gradovi na sredozemnom moru.Pješčana » wrote:
To je Kerumova pizdarija i radi toga bi ga trebalo maknuti s mjesta gradonačelnika. Jedno je da građani sami trebaju očistiti prilaze domovima, a nešto sasvim deseto kad zakažu gradske službe. Ili gore, kad temeljito očiste ispred gradonačelnikovog shopping centra i nigdje drugdje.aryna » wrote:imaju li vjetrovi veze i s tim da vojska čisti ulaz u splitsku bolnicu? ne pristup do bolnice ili grada, nego sam ulaz, koji je već sto puta trebao biti očišćen, jer to nije nikakva teška filozofija: recept je - uzmeš lopatu u ruke i čistiš... pa posipaš solju.... pa kad i ako opet napada, ponovo lopatu u ruke, pa ponovo čistiš. pa onda ako ponovo napada, opet čistiš. i tako dok svizac phil ne izađe iz rupe.
pametna žena ta precjednica.ja se s njon skroz slažem.m.za » wrote:Sad sam čula komentar predsjednice splitskog gradskog vijeća na moguće tužbe 500-tinjak građana![]()
- Građani su apsolutno sami krivi što ceste nisu očišćene. Oni koji su nemoćni i ne mogu sami čistiti imaju djecu pa su im oni mogli pomoć. Oni koji nemaju djecu imaju valjda nećake pa su tijekom života mogli sa njima uspostavljat i održavat lijepo odnose, pa bi onda danas imali koga pitati da im pomogne lopatat.
Što reći, koju poruku poslati
Gleda, a ne cuje.m.za » wrote:Sad sam čula komentar predsjednice splitskog gradskog vijeća na moguće tužbe 500-tinjak građana![]()
- Građani su apsolutno sami krivi što ceste nisu očišćene. Oni koji su nemoćni i ne mogu sami čistiti imaju djecu pa su im oni mogli pomoć. Oni koji nemaju djecu imaju valjda nećake pa su tijekom života mogli sa njima uspostavljat i održavat lijepo odnose, pa bi onda danas imali koga pitati da im pomogne lopatat.
Što reći, koju poruku poslati
Koncept belgijskih i nizozemskih gradova je isto morski, vise plazni model jer je tu 2 cm snijega isto razlog da djeca ne idu uskolu, vlakovi ne voze, aerodromi se zatvaraju i svi u coffe shopove na relaksaciju...nije cudo da si je van gogh odsjekao uho, cudo je da si nije odsjekao glavu...vrrrlet » wrote:
Koncept im je da su gradovi na sredozemnom moru.![]()
A nisu organizirani ni za ljeto, pa zaista ne čudi da nisu organizirani ni za zimu koja za razliku od ljeta ne dolazi svake godine.
aryna » wrote: zato sam ja uvijek bila spremna dat zadnju kunu za čizme, bogu hvala.
to je moj instinkt za preživljavanje.
..cudi me da kerum nije odlucio stavit ograde na kraj rive i naplacivat ulaznicu za klizanje. u marmontovoj je jos gore, ako se zaletis odozgo, prije sutivana se neces zaustavit, a ako dobro naciljas, moda prodjes izmedju splitskih vrata i zavrsis na hvaru.
...Sjaj i bijeda demokratskih izbora..a unda » wrote: .
kaze mu sestra generalisimus..pa ko tira ljude ic na rivu, ko to ide tamo di je led? nek ne idu na rivu..![]()
o, kako je zivot, ustvari, jednostavan..
brašna i kvasca imam ali sam slaba s alkoholom, hvala na podsjetniku
Ha? Zar neki ljudi stvarno to misle?Aristocat » wrote: Uzeti lopatu u ruku je koliko tesko toliko i sramota. Cistiti je sramota. (Sto ako me netko vidi?)
Users browsing this forum: ClaudeBot, GoogleOther, SemrushBot and 0 guests