Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
Pješčana

Post 06 Feb 2012, 17:40

..a unda » wrote: ..sori, nisam vidio. aj, pls, seli post, kopiraj pa seli, ne seli..kako god oces.. :zubo:
pa kopiraj ga i pejstaj tamo. :D

nemam ovlasti za ta dva pdfa, inače bih ja :)

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Feb 2012, 17:43

Pješčana » wrote: pa kopiraj ga i pejstaj tamo. :D

nemam ovlasti za ta dva pdfa, inače bih ja :)
..ovlasti? opaaa, dotle je doslo? :D

jel se moze linkat post? aj, linkat cu nesto i nekako da se ne duplaju postovi..
Beta ženka

Post 06 Feb 2012, 17:52

Unda, tebi se osobno ispričavam, iako te osobno nisam prozivala,... za sve.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..a unda
Undaminator

Post 06 Feb 2012, 18:34

Beta ženka » wrote:Unda, tebi se osobno ispričavam, iako te osobno nisam prozivala,... za sve.
..aj, beta, ne pizdi. :D ..opusti se.. :D
Zekoslawa » wrote:E, jeb' se, unda, ja taman tila napisati kako me veseli što ni sutra nemam faksa, sad me sram nakon ovog tvog traktata. :D

Ipak, moram priznati da me fascinira jedna stvar. Kažu splitska bolnica pretrpana, polomilo ih se štatijaznam koliko, opsadno stanje... U isto vrijeme u Šibeniku život pomalo teče dalje, takvih problema nema, skoro da se nijedan sudar nije dogodio... A kako i bi? Tri dana već pojedini auti stoje parkirani i nitko ih ne otkopava ispod pola metra snijega. Ne, lažem, više od pola metra. Ralice su nabacale još toliko kad su raskrčile cestu. Ali nitko ne jebe živu silu. Jel nas zatrpalo? A je, brate mili. Ništa, čekat ćemo da se otopi. Jel ne možeš šetati po nogostupu? Pa ništa, šetat ćeš po cesti. Nije moj posao, ima tko će. :D Ispred zgrade prokopao svatko ispred svoga portuna, važno da se može proći. Kad prođeš te barikade, nekako ćeš se već dokopati ceste, a tamo ima mjesta i za pješake i za aute koji prolaze naizmjenično u dva smjera. Sve jednom trakom koju je raskopala ralica još u petak. :D
studenti su posebna prica. ok, znam da ima studenata van splita i da su ispiti, ali..pa jel vanredno stanje il nije?
koji kua rade dekanati i rektorati? do sinoc se nije znalo hoce li danas bit ispita ili nece? sta su koji kua radila ta studentska vijeca, organizacije, sta li su? sta nisu vrsila pritisak za sebe na jednoj strani, za koji dan produljenja roka ili nesto vec slicno prema tim mzos nedodirljivim turbointelektualcima, a s druge strane organizirali nekoliko centurija, stavili se na raspolaganju civilnoj zastiti ili se sami organizirali i jedan jedini dan ili pola dana rjesavali krizne neke tocke po njihovom nahodjenju i vidjenju?
pa jel vanredno stanje ili se igralo drustvo vanrednog stanja? :D

cetiri stotine su zavrsili na hitnoj i traumi..cetiri stotine. hocemo li osim osobnog zaljenja izracunati i ostale gubitke, izgubljenje buduce radne sate, osiguranja, bolovanja..a sve u jedan dan, dva.
cetiri stotine..pa to nije snijeg, to je rat.. :raspa:

vidio sam ne jednu situaciju da ljudi hodaju po cesti jer im je lakse, sigurnije, a da auto put njih klize, e oce li se zaustavit, e nece li, e oce li ih promasit, nece li ih promasit.
mislim, ne mogu svi poput mene skocit preko auta, napravit dvostruki salto, potpisat mu se prstom umedjuvremenu na krovu pokrivenom snijegom, i jos popit u zraku pola pive i docekat se na noge na ledu bez da mi se prolije i kap od ovo pola pive sto je ostalo u casi.. :D
Zekoslawa

Post 06 Feb 2012, 18:41

:rofl: :rofl: :rofl:

Unda, budi pametan. Ja sam na filozofskom. Nama jedva da treba muški WC, a kamoli da ćemo vojsku skupiti. :D

Koliko znam, Pavić je jučer dao naputak da se ispiti odgode, pa ipak Ekonomija ima ispite i danas i sutra, mi nemamo. Štajaznam, valjda su oni složniji kad treba počistiti, kad se male ruke slože i tako to. A zapravo, ako se polome, ne moraju na ispite. U tom slučaju im se odjavljuje ispit i mogu ga polagati naknadno. :D Mi smo na 5-6 lokacija, tko bi to sve čistio, jebate. A sama ženskadija. A pola Imoćana. Na njih ionako ne možemo računati ovih dana.
..a unda
Undaminator

Post 06 Feb 2012, 18:51

Zekoslawa » wrote::rofl: :rofl: :rofl:

Unda, budi pametan. Ja sam na filozofskom. Nama jedva da treba muški WC, a kamoli da ćemo vojsku skupiti. :D

Koliko znam, Pavić je jučer dao naputak da se ispiti odgode, pa ipak Ekonomija ima ispite i danas i sutra, mi nemamo. Štajaznam, valjda su oni složniji kad treba počistiti, kad se male ruke slože i tako to. A zapravo, ako se polome, ne moraju na ispite. U tom slučaju im se odjavljuje ispit i mogu ga polagati naknadno. :D Mi smo na 5-6 lokacija, tko bi to sve čistio, jebate. A sama ženskadija. A pola Imoćana. Na njih ionako ne možemo računati ovih dana.
..budi pametan, budi pametan.. :rolleyes: ..di bi ja dogurao da se moze bit pametan po zapovjedi :zubo:

vidi & gle, ne grintam toliko i nije bas da ne razumijem, ali ponavljam, jel vanredno stanje ili nije? sta studenti rade kad je vanredno stanje? locu? seksaju se? duvaju? :zubo:

htjedoh reci ne moze ti tri dana vanrednog stanja proteci u nedoumici jel vanredno stanje ili nije. kad je vanredno stanje, treba znati sto je kome duznost, obaveza, pa i motiv, volja, cak i ako je nekome u vanrednom stanju zadatak ostat doma da ne smeta i da ne napravi jos vecu stetu. :zubo:

tvoje kolegice, ako nista drugo, mogle su neke minice obuc i dizat bilo sto, drustveni moral npr..trcat takva ispred deset studenata s lopatama, klizat se, ne znam vec sto i govorit tim studosima..evo da me niste ufatili, a da ne ocistite led i snijeg pred sobom.. :D :ralica: :D
Beta ženka

Post 06 Feb 2012, 19:25

..a unda » wrote: ..aj, beta, ne pizdi. :D ..opusti se.. :D
Ne pizdim, smrtno sam ozbiljna. :D

vidio sam ne jednu situaciju da ljudi hodaju po cesti jer im je lakse, sigurnije, a da auto put njih klize, e oce li se zaustavit, e nece li, e oce li ih promasit, nece li ih promasit.
mislim, ne mogu svi poput mene skocit preko auta, napravit dvostruki salto, potpisat mu se prstom umedjuvremenu na krovu pokrivenom snijegom, i jos popit u zraku pola pive i docekat se na noge na ledu bez da mi se prolije i kap od ovo pola pive sto je ostalo u casi.. :D
Tako se 'oda i na kontinentu - kolnici su uvijek bolje očišćeni i sigurniji za hodanje. No kad se auto približi na nizbrdici... :zubo:

Btw, kod nas lopata i žensko i muško, i stari i mladi. :p
Ali nije zaleđeno.
Korisna stvar: vruća voda po ledu, a onda po tome sol i/ili pepeo :zubo: (za one koji se griju na drva pa imaju pepela) - jes' da je prljavo, ali jeftinije je okrenuti turu-dvije veša više, nego provesti tjedne u gipsu. Također pomaže i sitna piljevina... Što se nađe.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Eks

Post 06 Feb 2012, 19:30

Nestat će struje, svjetlo stalno titra. :crying: Jebo ovu zimu nakaradnu više! :gaah:
ombia

Post 06 Feb 2012, 21:13

unda ti moras cesce pisati :S :cerek:
mile

Post 07 Feb 2012, 10:19

Auuu, pa nisu svi Dalmoši takvi...

pitam se na kakve je to Beta nalijetala.
Ljubo dere kalopere, ne der, me der... sjedi vezir ode...
Ja usadim žutu krušku vaj kupina suvo drvo...
Livere, Travere
aryna

Post 07 Feb 2012, 12:58

..a unda » wrote:

a kako se ovi u automobilima ponašaju?
gaze li samo vlaje ili sve bez diskriminacije?
"Čim sam vidio tvoju facu, znao sam da si to ti" (?!?!)
vrrrlet

Post 07 Feb 2012, 13:37

aryna » wrote:
a kako se ovi u automobilima ponašaju?
gaze li samo vlaje ili sve bez diskriminacije?
Vlaji su njihovi. Ako si s brda, to ti je k'o da si u Zagrebu s recimo Šalate. Umjesto Vlaja, gaze pedere i Srbe.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Chiro

Post 07 Feb 2012, 13:49

I vegetarijance.
Skinheadsi, takav si!
ali

Post 07 Feb 2012, 13:53

I prijatelje životinja :zubo:
vrrrlet

Post 07 Feb 2012, 14:10

I životinje.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 07 Feb 2012, 14:11

I vrtne patuljke.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Feb 2012, 14:12

Još nitko nije spomenuo žene? Ne mogu vjerovati.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Morticia

Post 07 Feb 2012, 14:13

I patuljke općenito.

Evo kako sam stigla do preko 5k postova, you suckers! :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
aryna

Post 07 Feb 2012, 14:17

izgleda da nisu pregazili nijednog vlaja, jer kaže kerum da nitko nije smrtno stradao i da zbog toga gradsku vlast treba pohvaliti.
vegetarijance, prijatelje životinja i žene sigurno ne broji.

sad je malo prije rekao kerum da je snijeg u splitu pao zato da skrene pažnju s političkih problema u državi te da nitko tko nije totalno mrtav neće dobiti odštetu zato što se samo polomio.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/549- ... 97873.aspx

http://www.index.hr/vijesti/clanak/polo ... 97860.aspx
Morticia

Post 07 Feb 2012, 14:58

http://www.index.hr/xmag/clanak/video-- ... 97899.aspx

Ajmo Splićani, znam da možete i bolje! :lux: :zubo:
ali

Post 07 Feb 2012, 15:00

Splićanima je gradonačelnik zabranio da izlaze, evo Zadrana:

Image
Chiro

Post 07 Feb 2012, 15:03

m.za » wrote:I prijatelje životinja :zubo:
Vrrrlet :crying:
Skinheadsi, takav si!
Mulica

Post 07 Feb 2012, 15:03

Morticia » wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/video-- ... 97899.aspx

Ajmo Splićani, znam da možete i bolje! :lux: :zubo:
a daj mortiša :rolleyes:

naravno da možemo bolje :o

Image

Image

Image

Image
meg ti je glupa!!! :xlux:
ali

Post 07 Feb 2012, 15:07

Chiro » wrote:
Vrrrlet :crying:
Ma htjela sam napisat Prijatelje :o

Mulice :facepalm: :rofl:
aryna

Post 07 Feb 2012, 15:11

a zamislite da ovako ostane zauvijek i počne ledeno doba!i da više nikad ne možete polugole hodat po vani!
:mudri:
  • Information