pa kopiraj ga i pejstaj tamo...a unda » wrote: ..sori, nisam vidio. aj, pls, seli post, kopiraj pa seli, ne seli..kako god oces..
nemam ovlasti za ta dva pdfa, inače bih ja
pa kopiraj ga i pejstaj tamo...a unda » wrote: ..sori, nisam vidio. aj, pls, seli post, kopiraj pa seli, ne seli..kako god oces..
..ovlasti? opaaa, dotle je doslo?
..aj, beta, ne pizdi.Beta ženka » wrote:Unda, tebi se osobno ispričavam, iako te osobno nisam prozivala,... za sve.
studenti su posebna prica. ok, znam da ima studenata van splita i da su ispiti, ali..pa jel vanredno stanje il nije?Zekoslawa » wrote:E, jeb' se, unda, ja taman tila napisati kako me veseli što ni sutra nemam faksa, sad me sram nakon ovog tvog traktata.
Ipak, moram priznati da me fascinira jedna stvar. Kažu splitska bolnica pretrpana, polomilo ih se štatijaznam koliko, opsadno stanje... U isto vrijeme u Šibeniku život pomalo teče dalje, takvih problema nema, skoro da se nijedan sudar nije dogodio... A kako i bi? Tri dana već pojedini auti stoje parkirani i nitko ih ne otkopava ispod pola metra snijega. Ne, lažem, više od pola metra. Ralice su nabacale još toliko kad su raskrčile cestu. Ali nitko ne jebe živu silu. Jel nas zatrpalo? A je, brate mili. Ništa, čekat ćemo da se otopi. Jel ne možeš šetati po nogostupu? Pa ništa, šetat ćeš po cesti. Nije moj posao, ima tko će.Ispred zgrade prokopao svatko ispred svoga portuna, važno da se može proći. Kad prođeš te barikade, nekako ćeš se već dokopati ceste, a tamo ima mjesta i za pješake i za aute koji prolaze naizmjenično u dva smjera. Sve jednom trakom koju je raskopala ralica još u petak.
..budi pametan, budi pametan..Zekoslawa » wrote:![]()
![]()
![]()
Unda, budi pametan. Ja sam na filozofskom. Nama jedva da treba muški WC, a kamoli da ćemo vojsku skupiti.
Koliko znam, Pavić je jučer dao naputak da se ispiti odgode, pa ipak Ekonomija ima ispite i danas i sutra, mi nemamo. Štajaznam, valjda su oni složniji kad treba počistiti, kad se male ruke slože i tako to. A zapravo, ako se polome, ne moraju na ispite. U tom slučaju im se odjavljuje ispit i mogu ga polagati naknadno.Mi smo na 5-6 lokacija, tko bi to sve čistio, jebate. A sama ženskadija. A pola Imoćana. Na njih ionako ne možemo računati ovih dana.
Ne pizdim, smrtno sam ozbiljna.
Tako se 'oda i na kontinentu - kolnici su uvijek bolje očišćeni i sigurniji za hodanje. No kad se auto približi na nizbrdici...vidio sam ne jednu situaciju da ljudi hodaju po cesti jer im je lakse, sigurnije, a da auto put njih klize, e oce li se zaustavit, e nece li, e oce li ih promasit, nece li ih promasit.
mislim, ne mogu svi poput mene skocit preko auta, napravit dvostruki salto, potpisat mu se prstom umedjuvremenu na krovu pokrivenom snijegom, i jos popit u zraku pola pive i docekat se na noge na ledu bez da mi se prolije i kap od ovo pola pive sto je ostalo u casi..
a kako se ovi u automobilima ponašaju?..a unda » wrote:
vidio sam ne jednu situaciju da ljudi hodaju po cesti jer im je lakse, sigurnije, a da auto put njih klize, e oce li se zaustavit, e nece li, e oce li ih promasit, nece li ih promasit.
Vlaji su njihovi. Ako si s brda, to ti je k'o da si u Zagrebu s recimo Šalate. Umjesto Vlaja, gaze pedere i Srbe.aryna » wrote:
a kako se ovi u automobilima ponašaju?
gaze li samo vlaje ili sve bez diskriminacije?
a daj mortišaMorticia » wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/video-- ... 97899.aspx
Ajmo Splićani, znam da možete i bolje!![]()

Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest