Brzopotezna pitanja
Dajte se koncentrirajte malo. Ovo vam je prva upozorba.ElliQuinn » wrote:On je idealan ako je vlažan od suza.
Svi znamo da se suzama tapete lijepe.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Microsoft Outlook 2007
Slala sam mail sa zipanim prilogom i zaglavio se
Stoji u outboxu, send/receive progress procesira i tako satima.
Delete kao da ne stišćem.
Ne da da ga otvorim jer "outlook has already begun to transmitting this message".
Zatvorim Outlook bez slanja (exit without sending), kad ga ponovo otvorim ovaj i dalje čuči tamo i ne da se van.
Slala sam i obične mailove nakon toga i prošli su "preko" ovog. Sporije, ali prolaze.
Kako da ga ubijem
Slala sam mail sa zipanim prilogom i zaglavio se
Ne da da ga otvorim jer "outlook has already begun to transmitting this message".
Zatvorim Outlook bez slanja (exit without sending), kad ga ponovo otvorim ovaj i dalje čuči tamo i ne da se van.
Slala sam i obične mailove nakon toga i prošli su "preko" ovog. Sporije, ali prolaze.
Kako da ga ubijem
Prijavit ću te zbog oftopikaTea Tree » wrote:Pa što 5? Ja imam 3. Od toga mi je jedan glavni, a ove druge gledam povremeno.
Probaj ubiti mrežnu konekciju (npr. iskopčaj kabel ili disejblaj mrežnu karticu), otvori Outlook i stavi ga u offline mode, pa pokušaj izbrisati.m.za » wrote:Microsoft Outlook 2007
Slala sam mail sa zipanim prilogom i zaglavio se![]()
Kako da ga ubijem
Koliko je velik mail?
To je toZe. » wrote:
Probaj ubiti mrežnu konekciju (npr. iskopčaj kabel ili disejblaj mrežnu karticu), otvori Outlook i stavi ga u offline mode, pa pokušaj izbrisati.
Koliko je velik mail?
Nije velik bio, ne znam točno koliko jer sam ga obrisala
Oko 150MB.
Zea u Službu za korisnike
- MmeTipfeler
Zna li netko koliko NSK-u treba da pošalje odabrane zapise (ono, označiš knjige i klikneš na pohrani / pošalji mailom)? I funkcionira li to uopće?
Ovak'...vec sam pitao, al' cu opet... Daklem, kuzi li tko zakaj mi se na nokiji nece otvoriti gmail i to zadnjih nekoliko dana? I nisam nist' prpao po postavkama... I ne mogu se ulogirati niti na drugoj mrezi, npr. T-mobile...ni VIP, niti na drugom nokijnom aparatu...ne vatam..?? Ima li tko kakav smjerokaz?

Upisem username, passwrd i kazem sign in i onaj kvadatic gdje je username se zacrveni i ... Nista...tako ostane. Moj mail, proba gdja supruga svoj, nece...probamo na njenoj nokiji, ista stvar... Ne vatam, da nije stvar u nokiji... Imam jedan zamzung galaksii sad sam ga stavio u struju pa cu probati s njim... Ili je u nekom gugletovom pododsjeku za nokije neki kurcslus...MightyMe » wrote:Kako neće? Šta ti kaže? Jel na svakom mobilnom aparatu ili samo na nokiji?
To bude kada je krivi password upisan?
Ako je tako, jedino mi pada napamet da vam čika Google nije automatski uključio 2-step verification.
Kad je to čudo uključeno pokazuje da je krivi pasvord upisan kad se ideš ulogirat na bilo koji način osim onog standardnog, preko kompletne web stranice na kompjuteru.
Ima 2 načina da se to izbjegne: jedan je isključivanje tog čuda, a kroz drugi, bolji, mogu te detaljno provest ako smo dobro dijagnosticirali problem.
Ako je tako, jedino mi pada napamet da vam čika Google nije automatski uključio 2-step verification.
Kad je to čudo uključeno pokazuje da je krivi pasvord upisan kad se ideš ulogirat na bilo koji način osim onog standardnog, preko kompletne web stranice na kompjuteru.
Ima 2 načina da se to izbjegne: jedan je isključivanje tog čuda, a kroz drugi, bolji, mogu te detaljno provest ako smo dobro dijagnosticirali problem.
-
- Information
-