I cata, onako vise na cOta.

Al' moguce da je to jednostavno pobrala nakon svih silnih godina zivota u Ri.
Ma nije da ja ne znam riječi, sve razumijem
Vježbaj kućiSilajn » wrote: Ma nije da ja ne znam riječi, sve razumijemSamo ne mogu spontano izgovorit, zbunim se ko da sam na zajebanom ispitu
O pa tu imamo bar četvrtinu bodulkeMorticia wrote:Moja nona (rodjena i odrasla na Bracu) je govorila lubenica.
I cata, onako vise na cOta.
Al' moguce da je to jednostavno pobrala nakon svih silnih godina zivota u Ri.
Nesto krace od toga Ze zivi u Rijeci i kaze da jos uvijek ponekad jednostavno zaboravi da zivi na moru i onda se iznenadi i odusevi kad ga vidi.
Mislim da bih ja svako jutro radosno cijukala i lila suze radosnice kad bih ugledala more.Morticia » wrote:
Nesto krace od toga Ze zivi u Rijeci i kaze da jos uvijek ponekad jednostavno zaboravi da zivi na moru i onda se iznenadi i odusevi kad ga vidi.
Pa ogromna je to povlastica, bar meni kontinentalki. Dobro, ovo što sad gledam kroz prozor bi mogla biti i LikaTupelo » wrote:
Mislim da bih ja svako jutro radosno cijukala i lila suze radosnice kad bih ugledala more.
Zbilja. Mislim da bih bila sasvim druga osoba.
Onak, draga, mila, ljubazna i ugodna.
Mhm, vjerujem, vjerujem.Tupelo » wrote:
Mislim da bih ja svako jutro radosno cijukala i lila suze radosnice kad bih ugledala more.
Ja ne vjerujem. Tupelo bi se instant podalmatinčila: njima je vrijeme UVIJEK loše. Osim, očito, kad padne snijeg
Može i na zimovanjeAdMulica » wrote:tupelina, oćeš ovo lito doć u mene na ljetovanje?
možeš spavat sa mnom u sobi...navečer prije spavanja ćemo pričat o životu!![]()
jedva čekam!![]()
Aj nemoj višeal beta sigurno ne bi! jer je dalmacija kretensko mjesto!
Ja sam živio na moru jedne godine dva mjeseca, i u to vrijeme sam čak nešto manje trolao na forumima. Ali nije se radilo o Dalmaciji, tamo bi mi mediteranski ugođaj poništili bezobrazni konobari i prodavačice.Tupelo » wrote:
Users browsing this forum: ClaudeBot and 19 guests