Dalmoši/Tovari
isusebožeBeta ženka » wrote: Pa znam, i?
Ta vremena su prošla.
Ako se toliko busate tom radišnošću vaših djedova, ne znam kako vas nije sram sada biti toliko... mrljavima?
prije sam ovaj topik čitala i žestila se ko debil na tebe i tvoje jadne komentare!
sad te žalim
meg ti je glupa!!! :xlux:
a daj majti ne jebi!MightyMe » wrote:
To prvo.
Pa možda zato jer u cijeloj županiji ima 40 ralica, a u samom Zagrebu više od 200. Možda zato jer većina ljudi nije naviknula voziti po snijegu, a niti ima zimske gume niti lance. Možda zato što u Splitu ima koja uzbrdica koju ne mogu savladati ni busevi pa vozi jedna jedina linija. A možda ljude zapravo boli kurac i neće jer su oni, eto, lini tovari.
I nemam više živaca za natezat se oko pizdarija. Uživaj srat po tovarima, nema tu pomoći.
A mi ćemo bit ponosni na ono šta jesmo.
lijeni smo tovari, ne da nam se na posao...niti se prometovcima da voziti autobuse!
a dinko pintarić neće beti opravdat njenu jedinicu iz povijesti!
e tila sam pitat, jel možda udišeš previe plinova?
Silajn » wrote:
+ kerum
i + napomena modovima, amdinima i kome god: ne ključajte temu!
nego, kod nas padala mala kiša
Isuse, baš ovog sam htjela večeras stavit ovdje.Silajn » wrote:
To sa slikama, kad je rotiraš i sejvaš, moraš pazit di je sejvaš jer ovisno o postupku zna se desit da ostanu dvije slike, jedna original nerotirana i jedna rotirana. Recimo ako je nerotirana u my pictures, a rotirana u downloads, a istog su naziva onda moraš paziti iz koje mape vadiš. Ili jednostavno rotiranu preimenuj.
Tea Tree » wrote:Recite mi da ovo nije fotošop i da je Nevenka stvarno na rivi.
Ja nisam sigurna.
Kod mene ništa, opet.Zekoslawa » wrote:Ma kakva kiša? Eno ga u mene opet... Lipi, gusti, pahuljasti. Difno!
Mirno? Sad meni bura ruši rolete, ali on isto pada... 
Više ne mogu viriti na balkon jer se vrata ne mogu otvoriti, tamo ga je nanijelo jedno pola metra. Samo zericu odškrinem da vidim jel pada... I pada... I paperjast je... Ajme...
Neve je dražesna.
Više ne mogu viriti na balkon jer se vrata ne mogu otvoriti, tamo ga je nanijelo jedno pola metra. Samo zericu odškrinem da vidim jel pada... I pada... I paperjast je... Ajme...
Neve je dražesna.
- Beta ženka
Tek sad?! Pa ja tebe žalim već odavno.AdMulica » wrote:
isusebože
prije sam ovaj topik čitala i žestila se ko debil na tebe i tvoje jadne komentare!
sad te žalim
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrva ... 97328.aspx
I HGSS-ovcu su imali pune ruke posla, jer su morali intervenirati u područjima koja su doslovno ostala odsječena od "civilizacije". Požalili su se kako im je posao otežavala činjenica da su ih mnogi Dalmatinci, nenavikli na ovakve uvjete, zvali zbog svakojakih "gluposti", pa čak i s molbama da im počiste snijeg ispred kuće.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Dalmoši
Mislim da bih uz njih čak i uspjela zavoljeti snijeg.
Ili mu se barem nasmijati.
Mislim da bih uz njih čak i uspjela zavoljeti snijeg.
Ili mu se barem nasmijati.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Khmex anais » wrote:
To sa slikama, kad je rotiraš i sejvaš, moraš pazit di je sejvaš jer ovisno o postupku zna se desit da ostanu dvije slike, jedna original nerotirana i jedna rotirana. Recimo ako je nerotirana u my pictures, a rotirana u downloads, a istog su naziva onda moraš paziti iz koje mape vadiš. Ili jednostavno rotiranu preimenuj.
Čisto sumnjam da nam je rječnik isti, ja sam ipak iz Zagreba
Jesam li vam već pričala koji mi problem predstavljaju luk i kapula? Nikak da to spontano izgovorim, nikak. Pa onda obično govorim parove "dajte mi luk-kapulu" ili "luk-češnjak". Neki dan sam se ipak nadmašila: pitala sam kopulu
"Ono narančasto" i "ono zeleno". Više ni ne pokušavamMightyMe » wrote:A što je s ljetnim trojcem cata, dinja, lubenica?
I HGSS-ovcu su imali pune ruke posla, jer su morali intervenirati u područjima koja su doslovno ostala odsječena od "civilizacije". Požalili su se kako im je posao otežavala činjenica da su ih mnogi Dalmatinci, nenavikli na ovakve uvjete, zvali zbog svakojakih "gluposti", pa čak i s molbama da im počiste snijeg ispred kuće.
Biti i mniti svemiropolisno
NeMorticia » wrote:Sta nisu cata i dinja isto, a lubenica drugo?
Edit: kako mi se sad jede lubenica
-
- Information
-