Baš se nimalo nisi zaoblila od onda?Ashtaroth » wrote:Prošle godine sam uredno obukla i zakopčala traperice stare16 godina.
Muška sigurna kuća
- Lord Byron
Ja sam probala i velike su mi.Ashtaroth » wrote: Elastinske 10godišnje uredno nosim.
imam prijedlog s kojim se ne zlazem. 
drugovi, kamaradi, kumpanji, supatnici..
tamo na pdf lijeku i seksu..kako se vec zove, vidio sam kako gazda bari cirilicno. to mi je dalo barem jednu ideju.
naime, mi ovdje smo se potpuno naucili na hermeticnost ove nase opkoljene situacije i mislimo da je to realnost, da je to zivot, seramo slike forumasica i tako to..
zasto?..cemu, pitam ja vas?
ukratko, mislim da bi topik trebalo internacionalizirati. za pocetak, mislim da se treba okrenuti tamo gdje je najveca ponuda s najmanjim otporom, podrucje s kojim se razumijemo. beograd, npr.
uvjeren sam da postoji dosta zgodnih, mladih, prpsonih bre, beogradjanki kojima uopce nije problem ss, sg, fu (?
), na ovom topiku. stovise, mislim da bi im bilo vrlo & jako drago, cak do odredjene neizdrzivosti, odnosno nestrpljenja.
dakle, trebalo bi osnovati delegaciju koja ce se ko kraljevic marko, kurcom zametnuti preko ramena i u virtualni svijet bijeli poci.
locirati, odabrati, privesti..
mozda ne bi bilo lose da se pozovemo na njihove patriotske ili samaricanke osjecaje i zapoceti pricu sa..ma npr, da smo mi hrvati ovdje ugrozeni i da nam one pomognu, da prestanemo bit ugrozeni na ovom topiku.
ima to u cjelini i nekih drugih pozitivnih posljedica, konkurencije, dokazivanja, zenskih zavisti..i sve to radi za nas.
dakle, ko ce ic u delegaciju?
drugovi, kamaradi, kumpanji, supatnici..
tamo na pdf lijeku i seksu..kako se vec zove, vidio sam kako gazda bari cirilicno. to mi je dalo barem jednu ideju.
naime, mi ovdje smo se potpuno naucili na hermeticnost ove nase opkoljene situacije i mislimo da je to realnost, da je to zivot, seramo slike forumasica i tako to..
zasto?..cemu, pitam ja vas?
ukratko, mislim da bi topik trebalo internacionalizirati. za pocetak, mislim da se treba okrenuti tamo gdje je najveca ponuda s najmanjim otporom, podrucje s kojim se razumijemo. beograd, npr.
uvjeren sam da postoji dosta zgodnih, mladih, prpsonih bre, beogradjanki kojima uopce nije problem ss, sg, fu (?
dakle, trebalo bi osnovati delegaciju koja ce se ko kraljevic marko, kurcom zametnuti preko ramena i u virtualni svijet bijeli poci.
locirati, odabrati, privesti..
mozda ne bi bilo lose da se pozovemo na njihove patriotske ili samaricanke osjecaje i zapoceti pricu sa..ma npr, da smo mi hrvati ovdje ugrozeni i da nam one pomognu, da prestanemo bit ugrozeni na ovom topiku.
ima to u cjelini i nekih drugih pozitivnih posljedica, konkurencije, dokazivanja, zenskih zavisti..i sve to radi za nas.
Mogu ja, ako mi netko drugi odradi pripremu. Ja ću držati govor i jesti janjetine.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nemoj ti. ti si reko daš palit i silovat po peogradu.vrrrlet » wrote:
Mogu ja, ako mi netko drugi odradi pripremu. Ja ću držati govor i jesti janjetine.
ustvari, hajd ti.
e, a očete se vi ustremit samo na ženskad srpsku ili mislite privest i kakvog , vama drugara, nama igračku?
Nek(v)arljiva.
Bojim se da je koncept promašen. Ono šta bi se dogodilo je da bi došli Srbi i odnijeli nam ove naše pičke, a srpkinje nam ne bi dale pgdug. Nismo mi džabe iz juge izlazili....a unda » wrote:mozda ne bi bilo lose da se pozovemo na njihove patriotske ili samaricanke osjecaje i zapoceti pricu sa..ma npr, da smo mi hrvati ovdje ugrozeni i da nam one pomognu, da prestanemo bit ugrozeni na ovom topiku.
..sta dovedu one. pa necemo sad trazit rabadzije valjda..kukuriku » wrote:..
e, a očete se vi ustremit samo na ženskad srpsku ili mislite privest i kakvog , vama drugara, nama igračku?
Gazda » wrote: Bojim se da je koncept promašen. Ono šta bi se dogodilo je da bi došli Srbi i odnijeli nam ove naše pičke, a srpkinje nam ne bi dale pgdug. Nismo mi džabe iz juge izlazili..
kako znas da ne bi dale pgdug? mozda bi se otimale za to?
ne smijem dalje pricat jer cu ispast jugonostalgicar.
cuj, to je rizik trzista. a ovo ovdje nije trziste. to je monopol.
kako stojimo sa slovenkama? oce se nek tamo ic klicat? a sarajevo da nas malo oplahne?
ne, trkeljanje mi izgleda sasvim univerzalno razumljivo.Morticia » wrote:Uvijek možemo preimenovati forum u Balkankan.
Samo Dalmatincima bi. Ostalima ne...a unda wrote:![]()
kako znas da ne bi dale pgdug? mozda bi se otimale za to?
ne smijem dalje pricat jer cu ispast jugonostalgicar.![]()
cuj, to je rizik trzista. a ovo ovdje nije trziste. to je monopol.![]()
kako stojimo sa slovenkama? oce se nek tamo ic klicat? a sarajevo da nas malo oplahne?
Slovenke ne daju nikome, to je urbani mit.
Naravno da ću palit', palim tu, što ne bi tamo.kukuriku » wrote:
nemoj ti. ti si reko daš palit i silovat po peogradu.
ustvari, hajd ti.
Tebi ću donijeti pravog četnika, s bradom i sve. Potpuno neopran, s ušima. Mislim, s jednim uhom, ali s ušima.
Neće, nemaju kamo. Srbi nemaju forum, a na naš matični ih neće primiti, njima su i Hrvati ćetnici.Gazda wrote: Bojim se da je koncept promašen. Ono šta bi se dogodilo je da bi došli Srbi i odnijeli nam ove naše pičke, a srpkinje nam ne bi dale pgdug. Nismo mi džabe iz juge izlazili..
Moraju biti ovdje, a ovdje su naša pravila. Mogu ja napisati rasne zakone. Joj, pa to nitko u familiji još od djeda nije pis'o.
1. Srbi moraju pisati malim slovima na početku rečenice. Veliko slovo Srbima nije dopušteno.
2. Interpunkcijskih znakova po srpskom postu ne smije biti više od 5.
Slovenke koje bi nas razumjele su celulitave. Ovima mlađahne nas ne razumiju. Jedino da si kurce okačimo po avatarima, to bi razumijele...a unda wrote: kako stojimo sa slovenkama? oce se nek tamo ic klicat? a sarajevo da nas malo oplahne?
![]()
ali ja ne bi prljavog srbina.vrrrlet » wrote:
ja bi ćistog srbina. i da puno koristi reči bre, maco, vekovno neprijateljstvo i miloš karađorđević. i da navija za crvenu zvezdu. ovo zadnje jer time dokazuje da je srpski đentlemen, uvek na strani slabih i potlačenih. ja volim đentlmene.
Nek(v)arljiva.
Nemaš pojma, gospoda navijaju za Partizan.kukuriku » wrote:
ali ja ne bi prljavog srbina.![]()
ja bi ćistog srbina. i da puno koristi reči bre, maco, vekovno neprijateljstvo i miloš karađorđević. i da navija za crvenu zvezdu. ovo zadnje jer time dokazuje da je srpski đentlemen, uvek na strani slabih i potlačenih. ja volim đentlmene.
- gdja Castro
- gdja Castro
Otkad je Nikolić pojeo jaje, takih ti nema ni ispred C marketa. Mi ovde čekamo Čedu da nadođe, kad mu dosade pederi.kukuriku » wrote:
ali ja ne bi prljavog srbina.![]()
nu tebe!gdja Castro » wrote:
Otkad je Nikolić pojeo jaje, takih ti nema ni ispred C marketa. Mi ovde čekamo Čedu da nadođe, kad mu dosade pederi.
najs tu si ju hir.
jes ti sad naša veza sa srbima, srbijankama i srpstvom opčenito?
Nek(v)arljiva.
Hm, poprilično romski, ako smijem primjetiti. Gospodin dakle ima veliki lanac s imenom oko vrata, što veći gospodin, veći lanac. Najveća gospoda mogu vezati nosače aviona svojim lančićima, a treniraju u teretani da bi se uopće mogli ustati kad sjednu.
- gdja Castro
Jeste.kukuriku » wrote:
nu tebe!
najs tu si ju hir.
jes ti sad naša veza sa srbima, srbijankama i srpstvom opčenito?
gdja Castro » wrote:
Otkad je Nikolić pojeo jaje, takih ti nema ni ispred C marketa. Mi ovde čekamo Čedu da nadođe, kad mu dosade pederi.
kastro, pa piskamubremajcina, daj, liferuj nam sto beogradjanki ovdje. kazi im..more, dalmacija, mandoline..ok, one ce mandoline donijet svoje.. :a aaa, a aaa: (ovo je bio onaj lipo li je, lipo li je galeb)
..svidja mi se ova distinkcija. mene je dugo bunilo kad bih rekao..jest. mislio sam da je tu negdje neka spiza..
- gdja Castro
Ja sam Beograđanka sada. Doduše dvaput reinstalirani vindosi, regresirana memorijska kartica, antivirusni out of date, al bre zato imam nju ofis!..a unda » wrote:![]()
kastro, pa piskamubremajcina, daj, liferuj nam sto beogradjanki ovdje. kazi im..more, dalmacija, mandoline..ok, one ce mandoline donijet svoje.. :a aaa, a aaa: (ovo je bio onaj lipo li je, lipo li je galeb)
-
- Information
-