Muška sigurna kuća

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Lord Byron

Post 26 Sep 2011, 18:55

Ashtaroth » wrote:Prošle godine sam uredno obukla i zakopčala traperice stare :misli: 16 godina.
Baš se nimalo nisi zaoblila od onda? :tuzni:

kuki

Post 26 Sep 2011, 20:44

Ashtaroth » wrote: Elastinske 10godišnje uredno nosim.
Ja sam probala i velike su mi. :rofl: Plus, imaju mega trapez. :mirko:
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 09:29

vi, traperičaste! ej, idete mi na kurac!!! :mad:
al ajd, bar ste stare.
Nek(v)arljiva.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Sep 2011, 12:27

imam prijedlog s kojim se ne zlazem. :o

drugovi, kamaradi, kumpanji, supatnici..

tamo na pdf lijeku i seksu..kako se vec zove, vidio sam kako gazda bari cirilicno. to mi je dalo barem jednu ideju.

naime, mi ovdje smo se potpuno naucili na hermeticnost ove nase opkoljene situacije i mislimo da je to realnost, da je to zivot, seramo slike forumasica i tako to..

zasto?..cemu, pitam ja vas? :mudri:

ukratko, mislim da bi topik trebalo internacionalizirati. za pocetak, mislim da se treba okrenuti tamo gdje je najveca ponuda s najmanjim otporom, podrucje s kojim se razumijemo. beograd, npr.
uvjeren sam da postoji dosta zgodnih, mladih, prpsonih bre, beogradjanki kojima uopce nije problem ss, sg, fu (? :misli: ), na ovom topiku. stovise, mislim da bi im bilo vrlo & jako drago, cak do odredjene neizdrzivosti, odnosno nestrpljenja.

dakle, trebalo bi osnovati delegaciju koja ce se ko kraljevic marko, kurcom zametnuti preko ramena i u virtualni svijet bijeli poci.
locirati, odabrati, privesti..

mozda ne bi bilo lose da se pozovemo na njihove patriotske ili samaricanke osjecaje i zapoceti pricu sa..ma npr, da smo mi hrvati ovdje ugrozeni i da nam one pomognu, da prestanemo bit ugrozeni na ovom topiku.

ima to u cjelini i nekih drugih pozitivnih posljedica, konkurencije, dokazivanja, zenskih zavisti..i sve to radi za nas.

dakle, ko ce ic u delegaciju? :kava:
vrrrlet

Post 27 Sep 2011, 12:31

..a unda » wrote:
Mogu ja, ako mi netko drugi odradi pripremu. Ja ću držati govor i jesti janjetine.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 12:42

vrrrlet » wrote:
Mogu ja, ako mi netko drugi odradi pripremu. Ja ću držati govor i jesti janjetine.
nemoj ti. ti si reko daš palit i silovat po peogradu. :horor:
ustvari, hajd ti. :kokice:

e, a očete se vi ustremit samo na ženskad srpsku ili mislite privest i kakvog , vama drugara, nama igračku? :raspa:
Nek(v)arljiva.
Gazda

Post 27 Sep 2011, 12:43

..a unda » wrote:mozda ne bi bilo lose da se pozovemo na njihove patriotske ili samaricanke osjecaje i zapoceti pricu sa..ma npr, da smo mi hrvati ovdje ugrozeni i da nam one pomognu, da prestanemo bit ugrozeni na ovom topiku.

ima to u cjelini i nekih drugih pozitivnih posljedica, konkurencije, dokazivanja, zenskih zavisti..i sve to radi za nas.

Bojim se da je koncept promašen. Ono šta bi se dogodilo je da bi došli Srbi i odnijeli nam ove naše pičke, a srpkinje nam ne bi dale pgdug. Nismo mi džabe iz juge izlazili..
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2011, 12:44

kukuriku » wrote:..

e, a očete se vi ustremit samo na ženskad srpsku ili mislite privest i kakvog , vama drugara, nama igračku? :raspa:
..sta dovedu one. pa necemo sad trazit rabadzije valjda..:D
Morticia

Post 27 Sep 2011, 12:45

Uvijek možemo preimenovati forum u Balkankan. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2011, 12:47

Gazda » wrote: Bojim se da je koncept promašen. Ono šta bi se dogodilo je da bi došli Srbi i odnijeli nam ove naše pičke, a srpkinje nam ne bi dale pgdug. Nismo mi džabe iz juge izlazili..
:rofl:

kako znas da ne bi dale pgdug? mozda bi se otimale za to? :D

ne smijem dalje pricat jer cu ispast jugonostalgicar. :o

cuj, to je rizik trzista. a ovo ovdje nije trziste. to je monopol. :mad:

kako stojimo sa slovenkama? oce se nek tamo ic klicat? a sarajevo da nas malo oplahne?

:D
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2011, 12:48

Morticia » wrote:Uvijek možemo preimenovati forum u Balkankan. :zubo:
ne, trkeljanje mi izgleda sasvim univerzalno razumljivo. :D
Gazda

Post 27 Sep 2011, 12:51

..a unda wrote: :rofl:

kako znas da ne bi dale pgdug? mozda bi se otimale za to? :D

ne smijem dalje pricat jer cu ispast jugonostalgicar. :o

cuj, to je rizik trzista. a ovo ovdje nije trziste. to je monopol. :mad:

kako stojimo sa slovenkama? oce se nek tamo ic klicat? a sarajevo da nas malo oplahne?

Samo Dalmatincima bi. Ostalima ne.

Slovenke ne daju nikome, to je urbani mit.
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 12:54

Gazda » wrote:Slovenke ne daju nikome, to je urbani mit.
gazda! riječ "nitko" i riječ "gazda" nisu istoznačnice.
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 27 Sep 2011, 12:58

kukuriku » wrote:
nemoj ti. ti si reko daš palit i silovat po peogradu. :horor:
ustvari, hajd ti. :kokice:

Naravno da ću palit', palim tu, što ne bi tamo. :frajer: Silovati... da, ali same će to tražiti.

Tebi ću donijeti pravog četnika, s bradom i sve. Potpuno neopran, s ušima. Mislim, s jednim uhom, ali s ušima.
Gazda wrote: Bojim se da je koncept promašen. Ono šta bi se dogodilo je da bi došli Srbi i odnijeli nam ove naše pičke, a srpkinje nam ne bi dale pgdug. Nismo mi džabe iz juge izlazili..
Neće, nemaju kamo. Srbi nemaju forum, a na naš matični ih neće primiti, njima su i Hrvati ćetnici.
Moraju biti ovdje, a ovdje su naša pravila. Mogu ja napisati rasne zakone. Joj, pa to nitko u familiji još od djeda nije pis'o. :cerek:

1. Srbi moraju pisati malim slovima na početku rečenice. Veliko slovo Srbima nije dopušteno.

2. Interpunkcijskih znakova po srpskom postu ne smije biti više od 5.
..a unda wrote: kako stojimo sa slovenkama? oce se nek tamo ic klicat? a sarajevo da nas malo oplahne?

Slovenke koje bi nas razumjele su celulitave. Ovima mlađahne nas ne razumiju. Jedino da si kurce okačimo po avatarima, to bi razumijele.
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 13:17

vrrrlet » wrote:
ali ja ne bi prljavog srbina. :durica:
ja bi ćistog srbina. i da puno koristi reči bre, maco, vekovno neprijateljstvo i miloš karađorđević. i da navija za crvenu zvezdu. ovo zadnje jer time dokazuje da je srpski đentlemen, uvek na strani slabih i potlačenih. ja volim đentlmene.:cheer:
Nek(v)arljiva.
Gazda

Post 27 Sep 2011, 13:25

kukuriku » wrote:
ja bi ćistog srbina. i da puno koristi reči bre, maco, vekovno neprijateljstvo i miloš karađorđević. i da navija za crvenu zvezdu. ovo zadnje jer time dokazuje da je srpski đentlemen, uvek na strani slabih i potlačenih. ja volim đentlmene.:cheer:
Nemaš pojma, gospoda navijaju za Partizan.
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 13:27

Gazda » wrote: Nemaš pojma, gospoda navijaju za Partizan.
deder još jednom pročitaj kako ja sfaćam gospodstvo. :)
Nek(v)arljiva.
gdja Castro

Post 27 Sep 2011, 13:29

Gazda » wrote: Nemaš pojma, gospoda navijaju za Partizan.
Ovo je tačno.
gdja Castro

Post 27 Sep 2011, 13:32

kukuriku » wrote:
Otkad je Nikolić pojeo jaje, takih ti nema ni ispred C marketa. Mi ovde čekamo Čedu da nadođe, kad mu dosade pederi.
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 13:38

gdja Castro » wrote:
Otkad je Nikolić pojeo jaje, takih ti nema ni ispred C marketa. Mi ovde čekamo Čedu da nadođe, kad mu dosade pederi.
nu tebe! :jumping:
najs tu si ju hir.
jes ti sad naša veza sa srbima, srbijankama i srpstvom opčenito? :s
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 27 Sep 2011, 13:42

kukuriku » wrote:
deder još jednom pročitaj kako ja sfaćam gospodstvo. :)
Hm, poprilično romski, ako smijem primjetiti. Gospodin dakle ima veliki lanac s imenom oko vrata, što veći gospodin, veći lanac. Najveća gospoda mogu vezati nosače aviona svojim lančićima, a treniraju u teretani da bi se uopće mogli ustati kad sjednu.
gdja Castro

Post 27 Sep 2011, 13:43

kukuriku » wrote:
nu tebe! :jumping:
najs tu si ju hir.
jes ti sad naša veza sa srbima, srbijankama i srpstvom opčenito? :s
Jeste. :D
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2011, 13:45

gdja Castro » wrote:
:rofl:

kastro, pa piskamubremajcina, daj, liferuj nam sto beogradjanki ovdje. kazi im..more, dalmacija, mandoline..ok, one ce mandoline donijet svoje.. :a aaa, a aaa: (ovo je bio onaj lipo li je, lipo li je galeb)
..a unda
Undaminator

Post 27 Sep 2011, 13:47

gdja Castro » wrote:
Jeste. :D
..svidja mi se ova distinkcija. mene je dugo bunilo kad bih rekao..jest. mislio sam da je tu negdje neka spiza..:ne zna:
gdja Castro

Post 27 Sep 2011, 13:48

..a unda » wrote: :rofl:

kastro, pa piskamubremajcina, daj, liferuj nam sto beogradjanki ovdje. kazi im..more, dalmacija, mandoline..ok, one ce mandoline donijet svoje.. :a aaa, a aaa: (ovo je bio onaj lipo li je, lipo li je galeb)
Ja sam Beograđanka sada. Doduše dvaput reinstalirani vindosi, regresirana memorijska kartica, antivirusni out of date, al bre zato imam nju ofis! :p
  • Information