Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Ashtaroth

Post 27 Sep 2011, 10:21

kukuriku » wrote:
A netko (dobro, osim Lastana) je? Nisam ni ja, nikad.
Jesam, često.
Pobrala i karton kao posljedicu toga, jer sam pomagala modu držati red pa me zamrzio. :rofl:

Lord Byron

Post 27 Sep 2011, 10:36

Prijavljivanje posta ima smisla jedino kao pomaganje moderatoru - smanjuje potrebu manijakalnog moderatorskog iščitavanja plahti i vjerojatnost da će neko smeće ostati neuklonjeno.

Prijavljivao sam - ali, nikad, nikad nešto što je bilo upućeno meni. Svoje sam ratove odrađivao bez moderatorske pomoći :clint:.
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 10:38

Ashtaroth » wrote:
Jesam, često.
Pobrala i karton kao posljedicu toga, jer sam pomagala modu držati red pa me zamrzio. :rofl:
vi ste svi prevrijedni ljudi. meni se to ne bi dalo.
nije mi se dalo čak ni "jebem ti mater četničku" peemove prijavit. ja to samo na ignor.
štaš budalama davat na važnosti. mislim, da nije budala, znao bi da je fulao okupatorske pomagače i kvislinge.
Nek(v)arljiva.
aisling

Post 27 Sep 2011, 10:40

kukuriku » wrote:
nije mi se dalo čak ni "jebem ti mater četničku" peemove prijavit. ja to samo na ignor.
štaš budalama davat na važnosti. mislim, da nije budala, znao bi da je fulao okupatorske pomagače i kvislinge.
Nije to uvijek poanta da se kazni budalu, nego da se kazni onog koji ga nije htio kaznit :D
Happy Easter!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Sep 2011, 10:41

kukuriku » wrote:
nikad nikog nisam imao na ignoru. doduse, jednom sam za probu isao stavit na ignor sam sebe i..ne sjecam se vise, ali ne mogu garantirat da mi nije uspjelo. :misli:
aisling

Post 27 Sep 2011, 10:42

Ako možeš sam sebi slat pm, što se ne bi mogao i ignorirat :rofl:
Happy Easter!
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 10:43

Lord Byron » wrote:Prijavljivanje posta ima smisla jedino kao pomaganje moderatoru - smanjuje potrebu manijakalnog moderatorskog iščitavanja plahti i vjerojatnost da će neko smeće ostati neuklonjeno.

Prijavljivao sam - ali, nikad, nikad nešto što je bilo upućeno meni. Svoje sam ratove odrađivao bez moderatorske pomoći :clint:.
Oh, viteže. :cerek:
Nek(v)arljiva.
Morticia

Post 27 Sep 2011, 10:43

..a unda » wrote: nikad nikog nisam imao na ignoru.
Nisam ni ja. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 27 Sep 2011, 10:44

Nego, Lorde, jesi li ti njima fakat očitao bukvicu jer su ti skinuli parcijalni na PŽK? :rofl: :rofl: :rofl:

Pa vi ljudi stvarno nikad niste zadovoljni. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dimnjak

Post 27 Sep 2011, 10:45

Morticia » wrote:Nego, Lorde, jesi li ti njima fakat očitao bukvicu jer su ti skinuli parcijalni na PŽK? :rofl: :rofl: :rofl:

Pa vi ljudi stvarno nikad niste zadovoljni. :zubo:
bas sam prije par minuta otvorila i ugledala taj topic. pocela sam se smijati :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Lord Byron

Post 27 Sep 2011, 10:50

Morticia » wrote:Nego, Lorde, jesi li ti njima fakat očitao bukvicu jer su ti skinuli parcijalni na PŽK? :rofl: :rofl: :rofl:
Sve što sam imao, napisao sam na PŽK-u, ne bih davio sad ponovno. Mislim da imam argumenata tvrditi da sam predvidio puno toga što se u posljednje vrijeme dogodilo.

Meni takvo "milosrđe" ne treba, ako nije popraćeno objašnjenjem zašto se to napravilo. Ne znam koliko si pratila, nedavno je tako klonki nabačeno tisuću milijuna bezrazložnih bodova, onda šutke povučeno, i onda su neki (hm, neke :D) tvrdili da za taj potez treba nekome biti zahvalan.

To je taj neki "ko nas, kaj, zavadi" pristup koji mi nikako nije jasan - ono, ajmo resetirati sve, ništa nije bilo, nitko nije ništa rekao ni napravio, business as usual. To tako ne ide ni u jednom odnosu među ljudima.

Ne, hvala :).

Samo, sad me opet potičeš na masturbaciju. :E
klonka

Post 27 Sep 2011, 10:51

Lord je moj idol. :cerek:
gonj špadi
Morticia

Post 27 Sep 2011, 10:51

:rofl:
Dobro, dobro, obući ću se. :E

I šutjeti. :zubo:
Ashtaroth

Post 27 Sep 2011, 10:52

Lord Byron » wrote:
Samo, sad me opet potičeš na masturbaciju. :E
Ajde, nije to loše :zubo:
Relaksira organizam, pomaže i kod određenog tipa glavobolja, a svakako je i zabavno :D
Lord Byron

Post 27 Sep 2011, 10:54

klonka » wrote:Lord je moj idol. :cerek:
O, Bože, pa zašto bi ti bila iznimka : pavlov:
kukuriku

Post 27 Sep 2011, 10:59

Lord Byron wrote: O, Bože, pa zašto bi ti bila iznimka : pavlov:
i ja.
lord, ok si ti i to, ali moj idol je šmokljan. zato što me kompletno ignorira i uglavnom nemam pojma o čemu priča. onda mi dođe mislit da je sigurno jako pametan. i ima velikog pišu.i tako. :o
Nek(v)arljiva.
Lord Byron

Post 27 Sep 2011, 11:03

kukuriku » wrote:
i ja.
lord, ok si ti i to, ali moj idol je šmokljan. zato što me kompletno ignorira i uglavnom nemam pojma o čemu priča. onda mi dođe mislit da je sigurno jako pametan. i ima velikog pišu.i tako. :o
: stavlja je na ignore listu:
Morticia

Post 27 Sep 2011, 11:03

Prijavi post, kaznit ćemo je. :E
ali

Post 27 Sep 2011, 11:07

A jeste zatrolali :crying:

Moje pitanje je ostalo potpuno izgubljeno i zaboravljeno u šumi spama i oftopika (ima i super postova, :mig: ali su off). Sad ćete zaključati temu i pojeo vuk magare :deža vi: :s

Osjećam se ko budala koja je uletila na pol sprovoda i pita ko je umro? :misli:
Vi znate nešto što ja ne znam? U vezi Aj pi pi afere sa ŽK?
Mislim, mene stvarno zanima odgovor. Ne kužim zašto sam, izgleda, jedina :o

Još nešto, nisam ni mislila da je Herp, kao ni bilo koja druga moderatorica ŽK, osobno dijelila te podatke okolo. To mi je teško povjerovati jer sam ih uvijek doživljavala kao "dio nas" - normalnih (dobro, ovo je možda preambiciozno :D ), običnih forumašica.
Mislim da je to prošlo mimo njih, ili od nekog ozgora.
Ali ne vjerujem da ne zna šta i kako.

Ako se već tu o tome govori, onda ne vidim zašto je pitanje ispalo deplasirano.
Pošaljite mi PM, napišite da sam ......*umetni*..... jer jedina ne kužim da.....*umetni odgovarajući odgovor*.......
Ne kužim, stvarno.
dejzi

Post 27 Sep 2011, 11:08

Danas vas uopće ne mogu pratit, IP, IQ, stalkeri, kartoni, sve ikad. :zvrko:

Meni je Silajn bila super na Byronovom topiku. "Lažeš."
Joj. :cerek:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Vodena

Post 27 Sep 2011, 11:10

ni ja ne kužim :mama:
ne znam ni za pipi aferu :mama:
nis znala za niš :mama:
za pola ljudi ovdje mislim si koji su odande jer ne čitam pobožno :mama:
ne lurkam i ne stalkam :mama: a nemam ni vremena
ne dobivam peemove jer ih valjda ni ne šaljem, ok dobijem normalne, al ništa u vezi afera
a k tome mi se uvijek priljepi neko govno iz prošlog nečeg.... :facepalm: ne mislim na peemove :rofl:
kukuriku

m.za » wrote:A jeste zatrolali :crying:

Moje pitanje je ostalo potpuno izgubljeno i zaboravljeno u šumi spama i oftopika (ima i super postova, :mig: ali su off). Sad ćete zaključati temu i pojeo vuk magare :deža vi: :s

Još nešto, nisam ni mislila da je Herp, kao ni bilo koja druga moderatorica ŽK, osobno dijelila te podatke okolo. To mi je teško povjerovati jer sam ih uvijek doživljavala kao "dio nas" - normalnih (dobro, ovo je možda preambiciozno :D ), običnih forumašica.

Pošaljite mi PM, napišite da sam ......*umetni*..... jer jedina ne kužim da.....*umetni odgovarajući odgovor*.......
Ne kužim, stvarno.
Oprosti, ali ti hoćeš reći da ovaj topik ekčuali ima neku temu? Sori, nisam znala, ćasna pijonirska.:tuzni:
Nek(v)arljiva.
ali

Lord Byron » wrote: Ne. :)

Ashtaroth je objasnila o čemu govorim.
Nekako ti ne vjerujem.

Oprosti ako je uvredljivo :)
dimnjak

Post 27 Sep 2011, 11:11

m.za » wrote:A jeste zatrolali :crying:

Ne kužim, stvarno.

gle, ja sam prvi put cula za ajpi aferu sa ZK danas.
i nekak sam uspijela poloviti dovoljno da nastavim dalje bez suvisnih pitanja.

isto tako smatram da bi odgovaranje Herp na takve upite bilo krsenje pravila na koja je pristala preuzimanjem funkcije i da nije fer od nje traziti bilo kakve odgovore jer bi je se dovelo u jako nezavidnu i neugodnu poziciju, a vjerujem da to nije nikom u cilju.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
dejzi

Post 27 Sep 2011, 11:12

kukuriku » wrote:
Oprosti, ali ti hoćeš reći da ovaj topik ekčuali ima neku temu? Sori, nisam znala, ćasna pijonirska.:tuzni:
Jasno da ima, moj je. :kava:

Mirza, ja nisam baš sigurna što pitaš. :misli:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information