Jesam, često.kukuriku » wrote:
A netko (dobro, osim Lastana) je? Nisam ni ja, nikad.
Pobrala i karton kao posljedicu toga, jer sam pomagala modu držati red pa me zamrzio.
Jesam, često.kukuriku » wrote:
A netko (dobro, osim Lastana) je? Nisam ni ja, nikad.
vi ste svi prevrijedni ljudi. meni se to ne bi dalo.Ashtaroth » wrote:
Jesam, često.
Pobrala i karton kao posljedicu toga, jer sam pomagala modu držati red pa me zamrzio.
Nije to uvijek poanta da se kazni budalu, nego da se kazni onog koji ga nije htio kaznitkukuriku » wrote:
vi ste svi prevrijedni ljudi. meni se to ne bi dalo.
nije mi se dalo čak ni "jebem ti mater četničku" peemove prijavit. ja to samo na ignor.
štaš budalama davat na važnosti. mislim, da nije budala, znao bi da je fulao okupatorske pomagače i kvislinge.
nikad nikog nisam imao na ignoru. doduse, jednom sam za probu isao stavit na ignor sam sebe i..ne sjecam se vise, ali ne mogu garantirat da mi nije uspjelo.kukuriku » wrote:
vi ste svi prevrijedni ljudi. meni se to ne bi dalo.
nije mi se dalo čak ni "jebem ti mater četničku" peemove prijavit. ja to samo na ignor.
štaš budalama davat na važnosti. mislim, da nije budala, znao bi da je fulao okupatorske pomagače i kvislinge.
Oh, viteže.Lord Byron » wrote:Prijavljivanje posta ima smisla jedino kao pomaganje moderatoru - smanjuje potrebu manijakalnog moderatorskog iščitavanja plahti i vjerojatnost da će neko smeće ostati neuklonjeno.
Prijavljivao sam - ali, nikad, nikad nešto što je bilo upućeno meni. Svoje sam ratove odrađivao bez moderatorske pomoći.
Nisam ni ja...a unda » wrote: nikad nikog nisam imao na ignoru.
bas sam prije par minuta otvorila i ugledala taj topic. pocela sam se smijatiMorticia » wrote:Nego, Lorde, jesi li ti njima fakat očitao bukvicu jer su ti skinuli parcijalni na PŽK?![]()
![]()
Pa vi ljudi stvarno nikad niste zadovoljni.
Sve što sam imao, napisao sam na PŽK-u, ne bih davio sad ponovno. Mislim da imam argumenata tvrditi da sam predvidio puno toga što se u posljednje vrijeme dogodilo.Morticia » wrote:Nego, Lorde, jesi li ti njima fakat očitao bukvicu jer su ti skinuli parcijalni na PŽK?![]()
![]()
Ajde, nije to loše
i ja.Lord Byron wrote: O, Bože, pa zašto bi ti bila iznimka : pavlov:
: stavlja je na ignore listu:kukuriku » wrote:
i ja.
lord, ok si ti i to, ali moj idol je šmokljan. zato što me kompletno ignorira i uglavnom nemam pojma o čemu priča. onda mi dođe mislit da je sigurno jako pametan. i ima velikog pišu.i tako.
Oprosti, ali ti hoćeš reći da ovaj topik ekčuali ima neku temu? Sori, nisam znala, ćasna pijonirska.m.za » wrote:A jeste zatrolali![]()
Moje pitanje je ostalo potpuno izgubljeno i zaboravljeno u šumi spama i oftopika (ima i super postova,ali su off). Sad ćete zaključati temu i pojeo vuk magare :deža vi:
![]()
Osjećam se ko budala koja je uletila na pol sprovoda i pita ko je umro?![]()
Vi znate nešto što ja ne znam? U vezi Aj pi pi afere sa ŽK?
Mislim, mene stvarno zanima odgovor. Ne kužim zašto sam, izgleda, jedina![]()
Još nešto, nisam ni mislila da je Herp, kao ni bilo koja druga moderatorica ŽK, osobno dijelila te podatke okolo. To mi je teško povjerovati jer sam ih uvijek doživljavala kao "dio nas" - normalnih (dobro, ovo je možda preambiciozno), običnih forumašica.
Mislim da je to prošlo mimo njih, ili od nekog ozgora.
Ali ne vjerujem da ne zna šta i kako.
Ako se već tu o tome govori, onda ne vidim zašto je pitanje ispalo deplasirano.
Pošaljite mi PM, napišite da sam ......*umetni*..... jer jedina ne kužim da.....*umetni odgovarajući odgovor*.......
Ne kužim, stvarno.
Nekako ti ne vjerujem.
m.za » wrote:A jeste zatrolali![]()
Moje pitanje je ostalo potpuno izgubljeno i zaboravljeno u šumi spama i oftopika (ima i super postova,ali su off). Sad ćete zaključati temu i pojeo vuk magare :deža vi:
![]()
Osjećam se ko budala koja je uletila na pol sprovoda i pita ko je umro?![]()
Vi znate nešto što ja ne znam? U vezi Aj pi pi afere sa ŽK?
Mislim, mene stvarno zanima odgovor. Ne kužim zašto sam, izgleda, jedina![]()
Još nešto, nisam ni mislila da je Herp, kao ni bilo koja druga moderatorica ŽK, osobno dijelila te podatke okolo. To mi je teško povjerovati jer sam ih uvijek doživljavala kao "dio nas" - normalnih (dobro, ovo je možda preambiciozno), običnih forumašica.
Mislim da je to prošlo mimo njih, ili od nekog ozgora.
Ali ne vjerujem da ne zna šta i kako.
Ako se već tu o tome govori, onda ne vidim zašto je pitanje ispalo deplasirano.
Pošaljite mi PM, napišite da sam ......*umetni*..... jer jedina ne kužim da.....*umetni odgovarajući odgovor*.......
Ne kužim, stvarno.
Jasno da ima, moj je.kukuriku » wrote:
Oprosti, ali ti hoćeš reći da ovaj topik ekčuali ima neku temu? Sori, nisam znala, ćasna pijonirska.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests