Stare teme i začeci foruma
-
Glo
Tea Tree » wrote:
A, ono, kažeš nije u redu tako ocrnjivati ženski rod, ali, aj reci da nije tako?

pa, iskreno, baš razmišljam, i ne znam baš takve. po pričama možda da, ali nisam ni u to sigurna jer ne slušam baš priče. neke moje prijeteljice jesu imale očajnih faza, ali došle su k sebi. to su one koje nisu znale naslutiti ima li kemije.
dok opet, znam dosta muškaraca, koji svašta podnose ne bi došli do onoga što žele. k'o bikovi neki, glavom kroz zid.

-
nodens
ex anais » wrote:Nodensa će zapasti sumanuta udavača?

Joj, Nodenše, pa ti ne znaš da te takva neće ni slušati što pričaš nego će glumatati da te sluša.

Dosadit će joj glumiti puno brže nego meni trkeljati.

Nijedna očajna udavača nije baš tako očajna...

-
Glo
nodens » wrote:
Daj malo elaboriraj, kakve kriterije?
Jesu li to neki svjesni, proračunati kriteriji - ili intuitivna izbirljivost?
ma ne, općenito govorim da imaju ikakve kriterije.

-
Tea Tree
ex anais » wrote:Nodensa će zapasti sumanuta udavača?

Joj, Nodenše, pa ti ne znaš da te takva neće ni slušati što pričaš nego će glumatati da te sluša.

Aha. Upravo to.

I to vrlo vješto. Samo ako joj počne gorit pod petama jer je neuparena. Ponekad mi se čini da je jedino onaj iskonski nagon za samoodržanjem, čistim preživljavanjem, jači od toga. Ostalo sve nije ni sjena.

-
nodens
Glo » wrote:pa, iskreno, baš razmišljam, i ne znam baš takve. po pričama možda da, ali nisam ni u to sigurna jer ne slušam baš priče. neke moje prijeteljice jesu imale očajnih faza, ali došle su k sebi. to su one koje nisu znale naslutiti ima li kemije.
dok opet, znam dosta muškaraca, koji svašta podnose ne bi došli do onoga što žele. k'o bikovi neki, glavom kroz zid.

To mi nije baš jasno... jer, a ŠTO oni zapravo žele, tim principom glavom kroz zid? Jesu li bar svjesni što žele time postići? I što će im vrijediti da to i postignu?
-
Glo
nodens » wrote:

To mi nije baš jasno... jer, a ŠTO oni zapravo žele, tim principom glavom kroz zid? Jesu li bar svjesni što žele time postići? I što će im vrijediti da to i postignu?
pa evo, neki su htjeli, hmm, mene

ne znam šta bi im to vrijedilo, i ja sam im lijepo rekla nek me se kanu

-
Tea Tree
Glo » wrote:
pa, iskreno, baš razmišljam, i ne znam baš takve. po pričama možda da, ali nisam ni u to sigurna jer ne slušam baš priče. neke moje prijeteljice jesu imale očajnih faza, ali došle su k sebi. to su one koje nisu znale naslutiti ima li kemije.

Pa nije da su muškarci imuni na to, ali se češće nailazi na to kod žena. Nemam takve prijateljice, ali samo zato što nemam živaca se družiti s takvima. To ne znači da takve ne postoje. Te iste moje prijateljice imaju svoje prijateljice pa su tu kolegice s posla, susjede i tako, nađe se žena koje mi nisu baš prijateljice, a možeš vidjeti što rade. Čak se i ne libe to priznati. Naravno, ne tamo gdje ne treba.

-
nodens
Glo » wrote:
ma ne, općenito govorim da imaju ikakve kriterije.

Hmm na prvi pogled, ovo zvuči kao da želiš reći - kakve god da 'kriterije' imaju, to je već puno previše za mene?

-
Glo
Tea Tree » wrote:
Aha. Upravo to.

I to vrlo vješto. Samo ako joj počne gorit pod petama jer je neuparena. Ponekad mi se čini da je jedino onaj iskonski nagon za samoodržanjem, čistim preživljavanjem, jači od toga. Ostalo sve nije ni sjena.

aha, sad sam se sjetila da znam takvih ipak podosta. samo što su takve il' u lošem braku, il' rastavljene s djecom i naganjaju alimentaciju

-
Eks
Tea Tree » wrote:
Aha. Upravo to.

Još će on i misliti da ga sluša.
Ili će ga tako smantati da će i on prestati trkeljati.

-
Glo
nodens wrote:
Hmm na prvi pogled, ovo zvuči kao da želiš reći - kakve god da 'kriterije' imaju, to je već puno previše za mene?
ma koji prvi pogled, već ti u tri posta to objašnjavam
Tea Tree » wrote:
Pa nije da su muškarci imuni na to, ali se češće nailazi na to kod žena. Nemam takve prijateljice, ali samo zato što nemam živaca se družiti s takvima. To ne znači da takve ne postoje. Te iste moje prijateljice imaju svoje prijateljice pa su tu kolegice s posla, susjede i tako, nađe se žena koje mi nisu baš prijateljice, a možeš vidjeti što rade. Čak se i ne libe to priznati. Naravno, ne tamo gdje ne treba.

ma da, ja sam razmišljala o neuparenim pa se nisam odmah sjetila.

-
nodens
Glo » wrote:
pa evo, neki su htjeli, hmm, mene

ne znam šta bi im to vrijedilo, i ja sam im lijepo rekla nek me se kanu

Ali oni nastavili dalje navaljivat?

Ne znam točno koji im je to gušt

- valjda nisam dovoljno muško LOL tj. ne kontam taj lovački impuls.
Doduše, možda to i nije taj lovački impuls, nego su oni wannabe-lovci? A pravi lovci su oni koji ganjaju samo onu divljač za koju vide da je zrela da odstrel?

-
nodens
Glo » wrote:
ma koji prvi pogled, već ti u tri posta to objašnjavam
Ali da je to istina, ne bi ti imala volje to objašnjavati kroz tri posta.

-
Tea Tree
nodens » wrote:

Žele biti upareni, pod svaku cijenu. Njima to nešto vrijedi. Ne shvaćam zašto, jer i prije "nasilnog" uparivanja mogu nazrijeti razvoj situacije tj. da neće baš biti presretni s osobom s kojom su se na taj način uparili.
Pa ti k'o da nisi vidio takvih parova koji su se oženili "jer im je vrijeme". Vrijeme im je za brak, za djecu, eto, što će više čekati. Standardna špranca. Svi su se oko njih poženili pa neće valjda oni jedini biti sami. Neki i otvoreno kažu da ne mogu biti sami. Kasnije se često razvedu. Pa su onda još više očajni.

Ne mogu ljudi biti sami, ne znam objasniti zašto je to tako.
-
Glo
nodens » wrote:
Ali oni nastavili dalje navaljivat?

Ne znam točno koji im je to gušt

- valjda nisam dovoljno muško LOL tj. ne kontam taj lovački impuls.
Doduše, možda to i nije taj lovački impuls, nego su oni wannabe-lovci? A pravi lovci su oni koji ganjaju samo onu divljač za koju vide da je zrela da odstrel?

pa odstrelili su me. a nije da se nisam branila.
šalim se, ne znam, valjda je bio problem u meni, izgledala sam kao za odstrel, a nisam bila. valjda nisam znala pravila igre i bila sam ljubazna i pokorna sve dok mi nisu prislonili pušku na čelo.

-
Tea Tree
Glo » wrote:
aha, sad sam se sjetila da znam takvih ipak podosta. samo što su takve il' u lošem braku, il' rastavljene s djecom i naganjaju alimentaciju

Eto, taman sam i razvode spomenula.

Onda se malo zabave alimentacijom, pljuvanjem po
bivšem idiotu, zagorčavanjem njegovog života (jer je i on njima). One malo kreativnije huškaju djecu protiv
bivših idiota. Kreativniji bivši idioti mijenjaju mjesto zaposlenja kako bi izbjegli plaćanje alimentacije. Ma cijela zabava!

-
Glo
nodens » wrote:
Ali da je to istina, ne bi ti imala volje to objašnjavati kroz tri posta.

tako je, nije to istina.

-
nodens
Tea Tree » wrote:Žele biti upareni, pod svaku cijenu. Njima to nešto vrijedi. Ne shvaćam zašto, jer i prije "nasilnog" uparivanja mogu nazrijeti razvoj situacije tj. da neće baš biti presretni s osobom s kojom su se na taj način uparili.
Hmm ja sam iz nekog razloga pretpostavio da Glo cilja na one koji se uvaljuju iako ona već ima nekog... pa mi se nije uklapalo u ovo 'žele bit upareni'.
Tea Tree » wrote:Pa ti k'o da nisi vidio takvih parova koji su se oženili "jer im je vrijeme". Vrijeme im je za brak, za djecu, eto, što će više čekati. Standardna špranca. Svi su se oko njih poženili pa neće valjda oni jedini biti sami. Neki i otvoreno kažu da ne mogu biti sami. Kasnije se često razvedu. Pa su onda još više očajni.

Ne mogu ljudi biti sami, ne znam objasniti zašto je to tako.
Ja mogu.

-
Tea Tree
ex anais » wrote:
Još će on i misliti da ga sluša.
Ili će ga tako smantati da će i on prestati trkeljati.

Oboje je jednako moguće. Bolje mu je da se drži ovog svog puta k'o pijan plota. Prvi put kad pusti ručnu, najebo je.

-
nodens
Uf, baš pušku na čelo? I što si onda napravila? Kako si izbjegla toj pogibelji.

Pričaj

-
Eks
Tea Tree » wrote:
Oboje je jednako moguće. Bolje mu je da se drži ovog svog puta k'o pijan plota. Prvi put kad pusti ručnu, najebo je.

Pa i taj put će ga dovesti do toga.

-
nodens
Glo » wrote:
tako je, nije to istina.

Ovaj zubati me brine sad.

Što nisi mogla nekog ljepšeg stavit?

-
nodens
Tea Tree » wrote:

Kak' to misliš, najebo?

-
Glo
nodens wrote:
Hmm ja sam iz nekog razloga pretpostavio da Glo cilja na one koji se uvaljuju iako ona već ima nekog... pa mi se nije uklapalo u ovo 'žele bit upareni'.
Jao, pa ako sam ja uparena, ne znači da su oni, ili bar da se nisu osjećali usamljeno.
Tea Tree » wrote:
Eto, taman sam i razvode spomenula.

Onda se malo zabave alimentacijom, pljuvanjem po
bivšem idiotu, zagorčavanjem njegovog života (jer je i on njima). One malo kreativnije huškaju djecu protiv
bivših idiota. Kreativniji bivši idioti mijenjaju mjesto zaposlenja kako bi izbjegli plaćanje alimentacije. Ma cijela zabava!

oh, da, to je već školski primjer u nas, skoro pa kulturna baština

-
Tea Tree
Mogu i ja. I jesam.

:raspa do besvijesti:
Ali eto, pričamo o onima koji ne mogu. Ja bih izludila da mi sad tu po kući metilja neki lik koji mi ništa ne znači, a ja sam tu u nekakvom braku, zato da ne budem solo. Aha, evo, saću. Samo da obujem cipele.

-
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests