Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 23 Jan 2012, 02:20

Kako misliš zašto bi smetalo? Preferiram monogamiju. Neš me navuć da priznam da sam ljubomorno biće, a-a, nije to na forumima popularno. :zubo:

Eks

Post 23 Jan 2012, 02:20

nodens » wrote:
Opet nisi čitala... :o pogledaj par postova unatrag...
:rofl:

Ček, ti je ne bi htio jer... si nesiguran?
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 02:25

Ne mogu ništa kvotat, sve mi sjebe, stavlja mi u kvot neke postove bezveze, a ne one koje sam kliknula. :gaah: Probat ću ponovno.
nodens

Post 23 Jan 2012, 02:26

ex anais » wrote:Kako misliš zašto bi smetalo? Preferiram monogamiju. Neš me navuć da priznam da sam ljubomorno biće, a-a, nije to na forumima popularno.
Psssst, meni možeš priznat da si ljubomorna, meni to nije najgori grijeh u univerzumu LOL

ex anais » wrote: Ček, ti je ne bi htio jer... si nesiguran?
:misli: O čemu ti? Pa upućujem je na onaj post gdje objašnjavam da je to bilo sestrino gvinejsko prase, dok smo nas dvoje bili cimeri. Pa onda pogledaj koliki je životni vijek tih bića... :o :crying:

Koga ne bih htio, onu djevicu s foruma? Koja se čak nije ni poljubila? Mmmmmm. :rofl:
Eks

Post 23 Jan 2012, 02:28

Pa rekao si da nije dobro čitala na tvojoj temi o djevicama. Pa ja nagađam. :D
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 02:34

Jooj, ne da mi se sad zajebavat s kvotom pa da opet nešto lijevo pokupi. Uglavnom ovako:
Za ono gvinejsko prase nisam skužila da je to isto prase još iz tog doba, pomislila sam (ne znam zašto, nisi to uopće rekao) da imaš istog takvog danas. :D

Što se tiče teme s djevicom s f.hr-a, koja se nije ni poljubila, pogledala sam njene druge postove pa je u 9.mjesecu 2010 imala 16 godina, što znači da teško da sada ima 20, kako kaže. :D
Komentira bebe poznatih i slavnih i sapunice. :facepalm:
Dragi, oprosti, i zajebancija ima svoje granice. Ipak ti ne želim takvo što. :zubo:
Edit: i po govoru bih rekla da živi u BiH. Dakle, nije baš pri ruci. :D

I, da, temu Virgo Intacta sam samo ovlaš preletila, nisam je baš pozorno čitala.
Na što si mislio kad si rekao da nisam pozorno čitala? Na što si htio ukazati?
nodens

Post 23 Jan 2012, 02:43

ex anais » wrote:Pa rekao si da nije dobro čitala na tvojoj temi o djevicama. Pa ja nagađam. :D
Ahh, krivi post si citirala. :rofl: Htjela si onaj prije.

No, pa što o toj curi znam? Jedino da se nije nikad poljubila. Ne znam baš ništa drugo, zar ne? A zapravo ne znam ni to - možda laže. I što sad, da pičim okolo po forumu i bacim se na harassment svih navodnih djevica na koje naiđem? To mi nekak' zvuči em glupo em neprihvatljivo... nekompatibilno s nekakvim hmm idejama o tome kako bi to 'trebalo' izgledat. :zubo:

:ne zna:
Eks

Post 23 Jan 2012, 02:48

nodens » wrote:
Ahh, krivi post si citirala. :rofl: Htjela si onaj prije.

No, pa što o toj curi znam? Jedino da se nije nikad poljubila. Ne znam baš ništa drugo, zar ne? A zapravo ne znam ni to - možda laže. I što sad, da pičim okolo po forumu i bacim se na harassment svih navodnih djevica na koje naiđem? To mi nekak' zvuči em glupo em neprihvatljivo... nekompatibilno s nekakvim hmm idejama o tome kako bi to 'trebalo' izgledat. :zubo:

:ne zna:
U pravu si. :five: Ali, s druge strane, teško ćeš je naći spontano. :o
nodens

Post 23 Jan 2012, 02:49

Tea Tree » wrote: Što se tiče teme s djevicom s f.hr-a, koja se nije ni poljubila, pogledala sam njene druge postove pa je u 9.mjesecu 2010 imala 16 godina, što znači da teško da sada ima 20, kako kaže. :D
Komentira bebe poznatih i slavnih i sapunice. :facepalm:
Dragi, oprosti, i zajebancija ima svoje granice. Ipak ti ne želim takvo što. :zubo:
Edit: i po govoru bih rekla da živi u BiH. Dakle, nije baš pri ruci. :D

I, da, temu Virgo Intacta sam samo ovlaš preletila, nisam je baš pozorno čitala.
Na što si mislio kad si rekao da nisam pozorno čitala? Na što si htio ukazati?
Pa na onaj spisak, je l' :rofl: poželjnih hmm atributa. :o to mi je zapravo doslovno prvi post na ovom forumu. :rofl:
Glo

Post 23 Jan 2012, 02:50

Bok, šta radite? :zubo:
Eks

Post 23 Jan 2012, 02:52

Glo » wrote:Bok, šta radite? :zubo:
Evo, trkeljamo. Tražimo nodensu curu. :zubo:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 02:53

Spontano ili ne, kako će znati za bilo koju da ne laže? :zubo:
I što ako dođe do samog čina, a pokaže se da je lagala?

Edit: nodens, glo, anybody :D , a nevezano za temu: je li netko čitao Hyperspace - Michio Kaku?
Naime, ja je čak imam, evo gledam u nju, ali se nikako ne mogu sastati s vremenom da je pročitam. Mislila sam otvoriti temu, možda ima dobrih ljudi koji jesu. :D
nodens

Post 23 Jan 2012, 02:53

ex anais » wrote: U pravu si. :five: Ali, s druge strane, teško ćeš je naći spontano. :o
Pa znam. :ne zna: Rekoh već, da ne vjerujem da će se to ikad dogoditi. Ono, da nekim čudom i naletim na takvu, vjerojatno ne bi ona mene gotivila. :rofl:
Eks

Post 23 Jan 2012, 02:55

Tea Tree » wrote:Spontano ili ne, kako će znati za bilo koju da ne laže? :zubo:
Ee, to je zajeb.
Lakše mu je da se kani djevica. :D
nodens

Post 23 Jan 2012, 02:59

Tea Tree » wrote:Spontano ili ne, kako će znati za bilo koju da ne laže? :zubo:
:ne zna: Znaš kako meni ovo pitanje zvuči? Kao da me pitaš, što ako se ispostavi da to uopće nije ni žensko, nego neki vanzemaljac koji je prethodno glumio Elvisa jedno vrijeme, a sad evo glumi djevicu točno zato da mene zajebe. :rofl:

To bi morala biti neka iznimno strpljiva razdjevica :rofl: da izdrži svu torturu blebetanja i filozofiranja... ja nit' vrijedim tolikog truda, niti me itko ima razloga toliko mrziti da to radi iz čiste zlobe. :rofl:
Glo

Post 23 Jan 2012, 03:01

ex anais » wrote:
Evo, trkeljamo. Tražimo nodensu curu. :zubo:
Igrate se Sizifa? :zubo:

Tea Tree, ne stignem pročitati ni ono što moram. :crying:
Glo

Post 23 Jan 2012, 03:01

nodens » wrote:
:ne zna: Znaš kako meni ovo pitanje zvuči? Kao da me pitaš, što ako se ispostavi da to uopće nije ni žensko, nego neki vanzemaljac koji je prethodno glumio Elvisa jedno vrijeme, a sad evo glumi djevicu točno zato da mene zajebe. :rofl:

To bi morala biti neka iznimno strpljiva razdjevica :rofl: da izdrži svu torturu blebetanja i filozofiranja... ja nit' vrijedim tolikog truda, niti me itko ima razloga toliko mrziti da to radi iz čiste zlobe. :rofl:
tražiš djevojku djevicu? oćeš je ženit?
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 03:03

nodens » wrote: :ne zna: Znaš kako meni ovo pitanje zvuči? Kao da me pitaš, što ako se ispostavi da to uopće nije ni žensko, nego neki vanzemaljac koji je prethodno glumio Elvisa jedno vrijeme, a sad evo glumi djevicu točno zato da mene zajebe. :rofl:

Ma kakve zlobe, kakav Elvis! Joooj! Ne znaš ti onda što je ženski očaj. :rofl: Onda nisi imao prilike vidjeti što je žena u stanju napraviti, koliko je u stanju lagati, manipulirati i već što treba, ako očajnički hoće imati dečka/muža. I ti se tu zatekneš. I svidi ti se jedna takva. Ispričat će ti što god ti želiš.
Nisi se nikada susreo sa ženama/djevojkama koje su upale u stanja da su očajne jer su solo, jer nisu u vezi, a još gore ako su očajne jer misle da su već trebale biti udane, a nisu? Ijoooj! :rofl:
nodens

Post 23 Jan 2012, 03:05

Glo » wrote: tražiš djevojku djevicu? oćeš je ženit?
Što, imaš neku konkretnu kandidatkinju na pameti? :rofl:
Glo

Post 23 Jan 2012, 03:06

Tea Tree » wrote: Ma kakve zlobe, kakav Elvis! Joooj! Ne znaš ti onda što je ženski očaj. :rofl: Onda nisi imao prilike vidjeti što je žena u stanju napraviti, koliko je u stanju lagati, manipulirati i već što treba, ako očajnički hoće imati dečka/muža. I ti se tu zatekneš. I svidi ti se jedna takva. Ispričat će ti što god ti želiš.
Nisi se nikada susreo sa ženama/djevojkama koje su upale u stanja da su očajne jer su solo, jer nisu u vezi, a još gore ako su očajne jer misle da su već trebale biti udane, a nisu? Ijoooj! :rofl:
:eek: sestro draga, pa šta to pričaš!

Glo

Post 23 Jan 2012, 03:07

nodens » wrote:
Što, imaš neku konkretnu kandidatkinju na pameti? :rofl:
ne baš, sve punoljetne djevice koje poznam imaju kriterije. zato su valjda i djevice, štajaznam. :D pitam zato da se ubacim u temu :zubo:
Tea Tree

Post 23 Jan 2012, 03:09

Glo » wrote: :eek: sestro draga, pa šta to pričaš!

A, ono, kažeš nije u redu tako ocrnjivati ženski rod, ali, aj reci da nije tako? :zubo: :D
nodens

Post 23 Jan 2012, 03:10

Tea Tree » wrote:Ma kakve zlobe, kakav Elvis! Joooj! Ne znaš ti onda što je ženski očaj. :rofl: Onda nisi imao prilike vidjeti što je žena u stanju napraviti, koliko je u stanju lagati, manipulirati i već što treba, ako očajnički hoće imati dečka/muža. I ti se tu zatekneš. I svidi ti se jedna takva. Ispričat će ti što god ti želiš.
:ne zna: A što će im muž, zapravo? Meh, koji misterij.

Enivej, nije baš tako jednostavno meni nešto smuljati, a da ja to doslovno ne primijetim. :zubo: (S vremenom)
Eks

Post 23 Jan 2012, 03:11

Nodensa će zapasti sumanuta udavača? :eek:
Joj, Nodenše, pa ti ne znaš da te takva neće ni slušati što pričaš nego će glumatati da te sluša. :E
nodens

Post 23 Jan 2012, 03:14

Glo » wrote: ne baš, sve punoljetne djevice koje poznam imaju kriterije. zato su valjda i djevice, štajaznam. :D pitam zato da se ubacim u temu :zubo:
Daj malo elaboriraj, kakve kriterije? :raspa:

Jesu li to neki svjesni, proračunati kriteriji - ili intuitivna izbirljivost?
  • Information