Drugi summit Nesvrstanih
Psssst, meni možeš priznat da si ljubomorna, meni to nije najgori grijeh u univerzumu LOLex anais » wrote:Kako misliš zašto bi smetalo? Preferiram monogamiju. Neš me navuć da priznam da sam ljubomorno biće, a-a, nije to na forumima popularno.
ex anais » wrote: Ček, ti je ne bi htio jer... si nesiguran?
Koga ne bih htio, onu djevicu s foruma? Koja se čak nije ni poljubila? Mmmmmm.
Jooj, ne da mi se sad zajebavat s kvotom pa da opet nešto lijevo pokupi. Uglavnom ovako:
Za ono gvinejsko prase nisam skužila da je to isto prase još iz tog doba, pomislila sam (ne znam zašto, nisi to uopće rekao) da imaš istog takvog danas.
Što se tiče teme s djevicom s f.hr-a, koja se nije ni poljubila, pogledala sam njene druge postove pa je u 9.mjesecu 2010 imala 16 godina, što znači da teško da sada ima 20, kako kaže.
Komentira bebe poznatih i slavnih i sapunice.
Dragi, oprosti, i zajebancija ima svoje granice. Ipak ti ne želim takvo što.
Edit: i po govoru bih rekla da živi u BiH. Dakle, nije baš pri ruci.
I, da, temu Virgo Intacta sam samo ovlaš preletila, nisam je baš pozorno čitala.
Na što si mislio kad si rekao da nisam pozorno čitala? Na što si htio ukazati?
Za ono gvinejsko prase nisam skužila da je to isto prase još iz tog doba, pomislila sam (ne znam zašto, nisi to uopće rekao) da imaš istog takvog danas.
Što se tiče teme s djevicom s f.hr-a, koja se nije ni poljubila, pogledala sam njene druge postove pa je u 9.mjesecu 2010 imala 16 godina, što znači da teško da sada ima 20, kako kaže.
Komentira bebe poznatih i slavnih i sapunice.
Edit: i po govoru bih rekla da živi u BiH. Dakle, nije baš pri ruci.
I, da, temu Virgo Intacta sam samo ovlaš preletila, nisam je baš pozorno čitala.
Ahh, krivi post si citirala.ex anais » wrote:Pa rekao si da nije dobro čitala na tvojoj temi o djevicama. Pa ja nagađam.
No, pa što o toj curi znam? Jedino da se nije nikad poljubila. Ne znam baš ništa drugo, zar ne? A zapravo ne znam ni to - možda laže. I što sad, da pičim okolo po forumu i bacim se na harassment svih navodnih djevica na koje naiđem? To mi nekak' zvuči em glupo em neprihvatljivo... nekompatibilno s nekakvim hmm idejama o tome kako bi to 'trebalo' izgledat.
U pravu si.nodens » wrote:
Ahh, krivi post si citirala.Htjela si onaj prije.
No, pa što o toj curi znam? Jedino da se nije nikad poljubila. Ne znam baš ništa drugo, zar ne? A zapravo ne znam ni to - možda laže. I što sad, da pičim okolo po forumu i bacim se na harassment svih navodnih djevica na koje naiđem? To mi nekak' zvuči em glupo em neprihvatljivo... nekompatibilno s nekakvim hmm idejama o tome kako bi to 'trebalo' izgledat.
Pa na onaj spisak, je l'Tea Tree » wrote: Što se tiče teme s djevicom s f.hr-a, koja se nije ni poljubila, pogledala sam njene druge postove pa je u 9.mjesecu 2010 imala 16 godina, što znači da teško da sada ima 20, kako kaže.![]()
Komentira bebe poznatih i slavnih i sapunice.![]()
Edit: i po govoru bih rekla da živi u BiH. Dakle, nije baš pri ruci.![]()
Spontano ili ne, kako će znati za bilo koju da ne laže?
I što ako dođe do samog čina, a pokaže se da je lagala?
Edit: nodens, glo, anybody
, a nevezano za temu: je li netko čitao Hyperspace - Michio Kaku?
Naime, ja je čak imam, evo gledam u nju, ali se nikako ne mogu sastati s vremenom da je pročitam. Mislila sam otvoriti temu, možda ima dobrih ljudi koji jesu.
Edit: nodens, glo, anybody
Naime, ja je čak imam, evo gledam u nju, ali se nikako ne mogu sastati s vremenom da je pročitam. Mislila sam otvoriti temu, možda ima dobrih ljudi koji jesu.
Pa znam.
Ee, to je zajeb.Tea Tree » wrote:Spontano ili ne, kako će znati za bilo koju da ne laže?![]()
Lakše mu je da se kani djevica.
Tea Tree » wrote:Spontano ili ne, kako će znati za bilo koju da ne laže?![]()
To bi morala biti neka iznimno strpljiva razdjevica
Igrate se Sizifa?
Tea Tree, ne stignem pročitati ni ono što moram.
tražiš djevojku djevicu? oćeš je ženit?nodens » wrote:
Znaš kako meni ovo pitanje zvuči? Kao da me pitaš, što ako se ispostavi da to uopće nije ni žensko, nego neki vanzemaljac koji je prethodno glumio Elvisa jedno vrijeme, a sad evo glumi djevicu točno zato da mene zajebe.
![]()
To bi morala biti neka iznimno strpljiva razdjevicada izdrži svu torturu blebetanja i filozofiranja... ja nit' vrijedim tolikog truda, niti me itko ima razloga toliko mrziti da to radi iz čiste zlobe.
Ma kakve zlobe, kakav Elvis! Joooj! Ne znaš ti onda što je ženski očaj.nodens » wrote:Znaš kako meni ovo pitanje zvuči? Kao da me pitaš, što ako se ispostavi da to uopće nije ni žensko, nego neki vanzemaljac koji je prethodno glumio Elvisa jedno vrijeme, a sad evo glumi djevicu točno zato da mene zajebe.
![]()
To bi morala biti neka iznimno strpljiva razdjevicada izdrži svu torturu blebetanja i filozofiranja... ja nit' vrijedim tolikog truda, niti me itko ima razloga toliko mrziti da to radi iz čiste zlobe.
Nisi se nikada susreo sa ženama/djevojkama koje su upale u stanja da su očajne jer su solo, jer nisu u vezi, a još gore ako su očajne jer misle da su već trebale biti udane, a nisu? Ijoooj!
Tea Tree » wrote: Ma kakve zlobe, kakav Elvis! Joooj! Ne znaš ti onda što je ženski očaj.Onda nisi imao prilike vidjeti što je žena u stanju napraviti, koliko je u stanju lagati, manipulirati i već što treba, ako očajnički hoće imati dečka/muža. I ti se tu zatekneš. I svidi ti se jedna takva. Ispričat će ti što god ti želiš.
Nisi se nikada susreo sa ženama/djevojkama koje su upale u stanja da su očajne jer su solo, jer nisu u vezi, a još gore ako su očajne jer misle da su već trebale biti udane, a nisu? Ijoooj!
Tea Tree » wrote:Ma kakve zlobe, kakav Elvis! Joooj! Ne znaš ti onda što je ženski očaj.Onda nisi imao prilike vidjeti što je žena u stanju napraviti, koliko je u stanju lagati, manipulirati i već što treba, ako očajnički hoće imati dečka/muža. I ti se tu zatekneš. I svidi ti se jedna takva. Ispričat će ti što god ti želiš.
Enivej, nije baš tako jednostavno meni nešto smuljati, a da ja to doslovno ne primijetim.
Daj malo elaboriraj, kakve kriterije?Glo » wrote: ne baš, sve punoljetne djevice koje poznam imaju kriterije. zato su valjda i djevice, štajaznam.pitam zato da se ubacim u temu
Jesu li to neki svjesni, proračunati kriteriji - ili intuitivna izbirljivost?
-
- Information
-