Forum (ni)je zajebancija
Dešavalo se. Recimo, na onom forumu ima nekih koji mi se gade. I kad im vidim nick, rolajzam.Silajn » wrote:Meni su se neki ljudi zgadili zbog toga što su napisali, vama nisu? Nisam, doduše, nikad nikog stavila na ignor, ali neke ljude jednostavno ne čitam. Uopće ne mora biti upućeno meni, uopće se ne mora raditi o temi koja mi je inače napeta
A i generalno, ne zaboravljam rečeno. Mana ili ne, jebiga.
Da, i meni. Pa to je logično. Isto me tako razgale neki ljudi zbog nečeg što nije rečeno meni. Ni ja nisam nikog stavila na ignore. Ignoriram spontano.Silajn » wrote:Meni su se neki ljudi zgadili zbog toga što su napisali, vama nisu? Nisam, doduše, nikad nikog stavila na ignor, ali neke ljude jednostavno ne čitam. Uopće ne mora biti upućeno meni, uopće se ne mora raditi o temi koja mi je inače napeta
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
I meni se, sad već poprilično virtualno mnoštvo, zgadilo.Silajn wrote:S druge strane, sasvim nezajebantski sam neke zavoljela. Baš jako zavoljela, samo kroz riječi. To mi je isto super![]()
Onih koje volim je deset puta manje, ali to što rade djeluje dvadeset puta jače od ovih prvih.
Često se znam ulovit dok čekam u redovima i sl. kako promatram ljude i pokušavam po fizionomiji dokučiti kojoj bi od te 2 grupe pripadali da su kojim slučajem forumaši
Mislila sam da ti već jesi u Zagrebukarambol » wrote:
No, moram tamo, u daleki svijet gdje su zgrade staklene, ulice musave, ljudi hladni, a hrana nespojiva s užitkom. Možda, ali samo možda dobro je pivo...![]()
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
ja se dođem zabavit na forumu pa i kad sam na ozbiljnoj temi
neki mi likovi tj nikovi idu pomalo naživce ali ne zbog upisa upućenih meni nego drugima, al to bude onako, malo bezveze pa nekad pomislim da su takvi i u RL , a takve i u RL zaobilazim kad mogu jer mi se ne treba s nekim kačit zbog mišljenja
uvijek me čude uvrede i ne razumijem zašto neki vole sitničarit i provocirat...
neki mi likovi tj nikovi idu pomalo naživce ali ne zbog upisa upućenih meni nego drugima, al to bude onako, malo bezveze pa nekad pomislim da su takvi i u RL , a takve i u RL zaobilazim kad mogu jer mi se ne treba s nekim kačit zbog mišljenja
uvijek me čude uvrede i ne razumijem zašto neki vole sitničarit i provocirat...
kurvanjski avatar, a
Ja da.
U RL se puno više kačim (s bliskim ljudima), nerviram i vičem
Na forumu nekako nemam potrebe za tim. Moram te gledat u oči kad ti jebem mamicu
Zapravo, žao mi je nepoznate ljude vrijeđat il šta već. Možda nema logike, al tako je
Tu uvijek ostane nešto neriješeno, nedorečeno, zategnuto.
A ja kad se svađam, ne svađam se zato jer mi ta osoba generalno nervira, nego trenutno.
I u životu nisam s nekim ne razgovarala nakon kačenja, kolko se god žestoko dohvatili.
Meni su to neki ljudit znali radit i, majkemi, to je nagore šta mi možeš napravit
Ja to ne merem, nervira me buka i bučni ljudi.BoDerek » wrote: Ja da.
U RL se puno više kačim (s bliskim ljudima), nerviram i vičem
Na forumu nekako nemam potrebe za tim. Moram te gledat u oči kad ti jebem mamicu![]()
Zapravo, žao mi je nepoznate ljude vrijeđat il šta već. Možda nema logike, al tako je
Tu uvijek ostane nešto neriješeno, nedorečeno, zategnuto.
A ja kad se svađam, ne svađam se zato jer mi ta osoba generalno nervira, nego trenutno.
I u životu nisam s nekim ne razgovarala nakon kačenja, kolko se god žestoko dohvatili.
Meni su to neki ljudit znali radit i, majkemi, to je nagore šta mi možeš napravit
Ok, mogu s obitelji, to uvijek ide.
Ali za prijatelje biram manje lude.
Na forumu nema slike, nema tona, pa ono.
A i sumnjam da bih prije zaboravila pičkaranje uživo nego VL
Zapravo se ne sjećam kad sam se uživo posvađala, baš posvađala. Osim s obitelji.
-
Whereabout
Baš lijepo da si me spomenuo. Čitam tvoj uvodni post i iskreno da ti kažem, mislim da nije tako. Mislim da tebi forumi (u množini) nisu samo zabava. Takav dojam sam stekla čitajući tvoje postove, a posebno neke današnje. Ispravi me ako griješim. Živio.Euklid » wrote: Ma sta bi se bojali zenskog cupanja
Nego je problem sto se uvijek neka naduri i demonstrativno ode.
Aj fala bogu, kad su se ono zadnji put kokose pocupale nije nijedna otisla.
Iako sam se kladio da ce to biti where. Srecom pa me demantirala...
.
-
- Information
-