Al cini mi se da je nekima zivot zajebancija pa dodju na forum biti ozbiljni. I onda sve shvacaju (pre)ozbiljno.
Necu sad reci koji su to samo cu ih mrko pogledati
Jesam li u krivu?
Jesu li forumi ozbiljniji medij nego sto se meni cini?
Jesu!Euklid » wrote:Meni je u zivotu situacija dosta ozbiljna pa se na forum dodjem zajebavat i biti neozbiljan.
Al cini mi se da je nekima zivot zajebancija pa dodju na forum biti ozbiljni. I onda sve shvacaju (pre)ozbiljno.
Necu sad reci koji su to samo cu ih mrko pogledati
Jesam li u krivu?
Jesu li forumi ozbiljniji medij nego sto se meni cini?
Ne mogu izmjeriti koliko se tebi čini, pa ću samo reći da je forum i virtuala, po meni, interakcija kao i svaka druga. Ljudi su svakakvi, baš kao i u reali. Neki su debelokošci, neki su preosjetljivi, neki pak bezobzirni i tak...Euklid » wrote: Jesu li forumi ozbiljniji medij nego sto se meni cini?
Bara huda wrote:
Evo, moj je dojam (na osnovu jucerasnje nedoumice o tvojoj duhovitosti ) da ni ti nisi neosjetljiv na ono sto procitas vezano uz tebe iako si tu, kako kazes, da se zajebavas.
A ne znamo se, prestara sam da bih bila zanimljiva u primordijalnom smislu, nisam ni neki provokativni tip po stavovima i stilu pisanja ...sve u svemu, za ocekivat bi bilo da te nije dirnulo.
Da, izgleda da nisam.Euklid » wrote:
Nisi ti mene dobro ubrala jucer.
Bilo mi je drago da je netko pohvalio moju duhovitost pa sam pokusao forsirati situaciju kroz jos par postova ali cini se da nisam uspio. Jbg, ne znam stat kad je vrijeme...
Ja ni ne bih voljela biti cijepljena protiv mojih reakcija na tudje upise.Za ovo ostalo se nadam da nisi u pravu.
Iako se bojim da jesi.
Pogotvo kad citam veliki forum.
A nije bogami ni da smo mi ovdje cijepljeni protiv te opake bolesti...
Ne baš, ali se trude biti. Tu je malo ptica na drvetu pa ima mjesta, a na onim velkačkim vorumima ima svakojakih ptičurina - od kondora do kolibrija, šutljivih i graktajućih...Euklid » wrote:Jesu li forumi ozbiljniji medij nego sto se meni cini?
Ma sta bi se bojali zenskog cupanjaBoDerek wrote:Jaki ste mi vi muški kad se bojite malo ženskog čupanja
Nego, jesi ti za sladoled, a
Primam stranke sutra u vašem gradu, možemo se nać akoš nestat do 4
ali » wrote: Ma gori se ti u pm kad nećeš sladoled
Astajaznam vise... ja i u kafanu idem zbog rakije i zajebancije a ne zbog tucnjave...višekratni slon wrote:Zašto bi forum bio išta neozbiljniji od kavanske rasprave koja ponekad završi tučom, a ponekad grljenjem?
Svakom svoje. Iako, mislim da rijetko tko ciljano ide po tučnjavu. Zakuha se rasprava pa dobiješ po nosu. Meni nije milo, ali volim raspravu, a udarci su nekad neizbježni, pa i oni ispod pojasa, štaš, se la vi.Euklid » wrote: Astajaznam vise... ja i u kafanu idem zbog rakije i zajebancije a ne zbog tucnjave...
Ma ne volim, brate, mjesta di su kavge i tucnjave. Proslo me to.višekratni slon wrote:
Svakom svoje. Iako, mislim da rijetko tko ciljano ide po tučnjavu. Zakuha se rasprava pa dobiješ po nosu. Meni nije milo, ali volim raspravu, a udarci su nekad neizbježni, pa i oni ispod pojasa, štaš, se la vi.Jedino mi je glupo ako se već dese da se poziva na ono "ovo je samo forum". Treba stati iza svojih riječi, gdje god one bile izrečene ili pisane, a forum nije alibi ni za što. Druga je stvar ako je riječ o zajebanciji.
Stari se.Euklid » wrote: Ma ne volim, brate, mjesta di su kavge i tucnjave. Proslo me to.
Kako? Radije se kačiš s onima koji su ti bitni? Ja ne.A jos manje mi ima smisla kacit se s nekim virtualnim, kog uopce ne poznam, niti mi je bitan.
Zato ja uvijek odlazim.-E, pa nemoj bolan, vise da ides na ta mjesta...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests