Zašto je ovaj forum toliko dosadan?

Stare teme i začeci foruma
Moment

Post 24 Dec 2011, 18:45

Pa ne treba zakljucati, samo deletat postove, par edita i warnova, parc. banova... : polina:

Inace, tema sama po sebi drzi vodu.

Mislin da san bija jasan
Eks

Post 24 Dec 2011, 18:47

Ništa tu ne drži vodu. Sve pod ključ. Badnjak je, kako se možete svađati? :durica:
Dosta više razvlačenja tih iznutrica forum haera.
Sad ću se strateški povući prije nego me uvučete u kolo. Been there.. :kava: :E
Moment

Post 24 Dec 2011, 18:49

Pravo zboriš.
Ajmo jesti.
Mislin da san bija jasan
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 19:01

Moment » wrote:Pa ne treba zakljucati, samo deletat postove, par edita i warnova, parc. banova... : polina:

Inace, tema sama po sebi drzi vodu.
Naj se gredo solit. :o

Jedva čekam permaban za polinu.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Dec 2011, 19:04

bliss » wrote:Isuse, prestani. Svi prestanite. Koji vam je vrag da stalno iznova povlačite forum.hr. Ovo ne ide Tupelo jer se samo brani. Jeste li kad je zatvorena ona tema o forum.hr-u rekli da toga više neće biti, da smo završili sa seciranjem forum.hr-a i postupaka tamo? I evo sad se opet ljudi koji su moderatori tamo moraju opravdavati za nešto što se događa TAMO.
A sve je počelo od Poline, kad je rekla da joj se gadi kad vidi da ovdje pišu ljudi koji su tamo radili gnjusne stvari i zbog toga joj je nelagodno. I to sam pustila i mislila raščistiti jer je rekla da ovdje osjeća nelagodu a da tamo nije ni pisala to mi se učinilo kao problem ovog foruma. I onda smo završili tu temu , ali ne - morao je doći i judolino i N'dugu i onda opet i Polina nastavlja.

Prestanite više, ponašate se kao djeca u vrtiću.

I ne, ne želim ovo prebaciti na OSO jer temi nema spasa. Tamo bi funkcionirala tako da se makne 90% postova.
Dobro, jebemu, ja sam počeo dolaziti na trkeljanje iz dva razloga: zbog poznate ekipe i da bih se odmorio od kretenskog moderiranja na drugom forumu.
Koja je poanta ovog foruma ako će imati iste moderatore kao na efhaeru?
Kaj tebi nije dosta biti moderator na jednom forumu da bi zadovoljila svoje emocionalne i psihološke potrebe?
bliss

Post 24 Dec 2011, 19:06

judolino » wrote: Kaj tebi nije dosta biti moderator na jednom forumu da bi zadovoljila svoje emocionalne i psihološke potrebe?
Evo opet njega.
To zašto sam moderator ovdje pitaj one koji su me na to mjesto postavili. Nije baš da me se pitalo. Stavila se anketa, ljudi su glasali i odjesnom sam vidjela da sam postavljena za moda. Ako imaš problem s tim, obrati se onima koji su me stavili za moda, a komentare o mojim emocionalnim i psihološkim potrebala ostavi za sebe.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Dec 2011, 19:06

Polina Belilowsky » wrote: Naj se gredo solit. :o

Jedva čekam permaban za polinu.
A ti si ionako sve zakuhala s "nekim osobama" i "nekim postupcima". Kažeš da si svojedobno bila admin. Tko si? Zašto ne kažeš u bebu kaj ti smeta? Jel te jebe to kaj više nemaš moć?
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 19:12

judolino » wrote: A ti si ionako sve zakuhala s "nekim osobama" i "nekim postupcima". Kažeš da si svojedobno bila admin. Tko si? Zašto ne kažeš u bebu kaj ti smeta? Jel te jebe to kaj više nemaš moć?
Ja i jesam admin na svojem forumu.
Na forumu haeru nemam nijednog posta (a niti moć, jel).
Mene ne jebe ništa, ali neki s foruma haera ovdje su se malko uzjebali. :xzubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Dec 2011, 19:13

bliss » wrote:Evo opet njega.
To zašto sam moderator ovdje pitaj one koji su me na to mjesto postavili. Nije baš da me se pitalo. Stavila se anketa, ljudi su glasali i odjesnom sam vidjela da sam postavljena za moda. Ako imaš problem s tim, obrati se onima koji su me stavili za moda, a komentare o mojim emocionalnim i psihološkim potrebala ostavi za sebe.
Ma nemam ih kaj pitat, znam da imaju previše posla.
Osim toga, i drug Tito je svojedobno pokušao surađivati s monarhistima, kasnije se pokazala da je takva suradnja kontraproduktivna.
Neke stvari nemrem ostavit za sebe. Izuzetno su mi slatki ljudi koji za mene traže parcijalu...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Dec 2011, 19:15

Polina Belilowsky » wrote: Ja i jesam admin na svojem forumu.
Na forumu haeru nemam nijednog posta (a niti moć, jel).
Mene ne jebe ništa, ali neki s foruma haera ovdje su se malko uzjebali. :xzubo:
I kaj imaš od toga da prošetavaš svoju avatarsku mačju guzicu i demonstrativno se duriš?
bliss

Post 24 Dec 2011, 19:15

judolino » wrote: Neke stvari nemrem ostavit za sebe. Izuzetno su mi slatki ljudi koji za mene traže parcijalu...
Naravno, problem je u drugim ljudima a ne u tebi i tvojoj nemogućnosti poštivanja jednostavnih pravila i nevjerojatnoj želji da ovdje ničim izazvan pičkaraš ljudima s kojima se ovdje nisi nikad ni susreo, a sve zato jer si tamo dobio par kartona.
EDIT: pardon, jedan karton :facepalm:
JPK

Post 24 Dec 2011, 19:16

Polina Belilowsky » wrote: Ja i jesam admin na svojem forumu.
Ima li taj forum još članova osim Elvisa i tebe? :xzubo:
Biti i mniti svemiropolisno
Polina Belilowsky

Post 24 Dec 2011, 19:18

JPK » wrote: Ima li taj forum još članova osim Elvisa i tebe? :xzubo:
Ima, oko šest tisuća.
Elvis mi nije član. :bicedobro:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Dec 2011, 19:20

bliss » wrote:Naravno, problem je u drugim ljudima a ne u tebi i tvojoj nemogućnosti poštivanja jednostavnih pravila i nevjerojatnoj želji da ovdje ničim izazvan pičkaraš ljudima s kojima se ovdje nisi nikad ni susreo, a sve zato jer si tamo dobio par kartona.
Uopće nije problem u kartonima, već u tome da se ovlasti daju ljudima malene moći razumijevanja a usto brzima na obaraču.
To uništava svaki forum.
Koliko sam skužio, ovaj bi forum trebao biti drukčiji. Što će mu onda revolveraši?
bliss

Post 24 Dec 2011, 19:24

judolino » wrote: Uopće nije problem u kartonima, već u tome da se ovlasti daju ljudima malene moći razumijevanja a usto brzima na obaraču.
To uništava svaki forum.
Koliko sam skužio, ovaj bi forum trebao biti drukčiji. Što će mu onda revolveraši?
Tko je brz na obaraču? Ja? Jer sam te banala? Neće ići. Krenuo si šiziti prije toga i jebat nam mater a da ti nitko od nas nije riječ rekao.
A tamo isto nisam brza na obaraču.

Ali samo ti nastavi s ovim o maloj moći razumijevanja, o zadovoljavanju emocionalnih i psihičkih potreba kroz moderiranje.
Zekoslawa

Post 24 Dec 2011, 19:27

ex_anais » wrote:Zašto se ova tema jednostavno ne zaključa?
Narode, žao mi je, ali drugoga rješenja ne vidim. Privremeno zaključavam, barem na jedan dan. Šmokljo, sorry, žao mi je teme, ali žao mi je i da izmiče kontroli. Vidim da svi skupa jedni druge prozivate, a nastavljate svi. Što mi je razumljivo, ali ne znam što drugo da radim, osim da moljakam ili pak dijelim upozorenja. A to nije badnjački. Stoga, privremeni ključ u nedostatku bolje ideje.
  • Information