Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:25

..a unda » wrote: necu nista gledat, nista otvarat dok ovaj misterij ne rijesim.. :cheer:
Idem jest nešto.

.
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:26

Još tri sekunde i povlačim poslani PM.
.
Eks

Post 14 May 2013, 23:26

Whereabout » wrote:
Shvati da sam te pitala jesi li dok si bila na moderatorskom bila u mogućnosti založiti se za prijateljicu, odnosno je li to bilo u to vrijeme s obzirom da te se ja osobno ne sjećam (a sad mi je, poznavajući te odavde, logično da si nešto ipak rekla) i je li te itko barem malo poslušao.

Tko smo to mi? :ne zna:
Shvati da na to ne mogu odgovoriti, a da to ne bude prepričavanje događaja s moderatorskog.

Sad mi više nije jasno da nitko ne zna što se dešavalo na modovskom jer sam iz nekih upisa na pžk bila uvjerena da se zna.

Oni koji znaju što je bilo na moderatorskom, znaju i cijelu priču i do toga vjerujem zaista nije teško doći, štoviše, iznenadilo me kojom brzinom stvari kolaju. A otkud i od koga, zaista ne znam.

Rekoh vi misleći na vas koji pišete na pžk-u jer ja ne pišem.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 May 2013, 23:27

Whereabout » wrote:Još tri sekunde i povlačim poslani PM.
..povlacis kua.. :zubo:
Eks

Post 14 May 2013, 23:28

Euklid » wrote: :facepalm:

o đizs... nije više mod ovdje
ovdje je bila
a sad je tamo

pa mislim kak ne kužiš više...
Kuži nego zajebava. :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 May 2013, 23:28

ex anais » wrote:
To bi bilo fer. Od te osobe koja jest cut and paste. Jer ne vidim kako se metodama koje nisu poštene i idu nauštrb nekoga može izboriti nešto za što se smatra da je pravedno. Osim ako cut and paste ne smatra da je lišen svog dijela odgovornosti što je ljaga pala na drugog forumaša i da isključivo administracija snosi krivicu. Onda se zaista nema o čemu pričati, onda tu više nije riječ ni o kakvoj pravdi već se to samo tako zove jer dobro zvuči za izboriti cilj.

Da je netko optužen zbog mene, ja bih se javila. Ne zato što sam "turbopravedna", ne smatram se ni naročito dobrom osobom, ali to bi mi bilo zbilja pizdinski. Sve i da mislim da su admini demoni osobno, imala bih u primozgu da ljaga na nečijem imenu jest i zbog mene.

Druga je priča ukoliko je cut and paste grupni rad. Onda to ide na savjest svima koji su sudjelovali u tome i onda je možda i logično da se nitko poimence ne pravda jer je to onda borba za cilj svim sredstvima i bok.

No inzistirati na čistoći i pravednosti cut and pastea naspram zle administracije je naprosto smiješno.
Pretpostavljam da je cut and paste ( projekt ili osoba ) mislio da će administracija priznati da je pogriješila i kad se to nije desilo, radije je ostavio ljagu na nečijem imenu nego priznao o čemu se radi. Jer možda računa da forumaši koji cijene tog forumaša neće ionako vjerovati u to i time također sapire krivnju sa sebe. Što je opet pizdunski. To je samo moje mišljenje, ofc.
Ukoliko je forumaš sam sudjelovao u projektu, tad je cijela priča SF sama za sebe, ali u to neću ulaziti.
Iskreno, previše je to za mene da bi bilo čisto i pravedno. Previše nedosljednosti i svačega. A zamjera se isto to administraciji.
E, a šta ak je recimo originalni nick cut and pastea npr. whereaboutica? Ili barem jedan njegov dio.
I, sad recimo, ona bi htjela doći na pžk i stati iza svojih riječi a ne može jer je u autopermi.
I onda kad je tražila da joj se ta perma skine kako bi sve priznala ovi joj ne daju.
Jel zato Nica kaže da je za nju bolje da je u permi nego da iz nje izađe?

A onda će Đura da joj oprosti što ju je tukao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 14 May 2013, 23:30

Euklid » wrote:
E, a šta ak je recimo originalni nick cut and pastea npr. whereaboutica? Ili barem jedan njegov dio.
I, sad recimo, ona bi htjela doći na pžk i stati iza svojih riječi a ne može jer je u autopermi.
I onda kad je tražila da joj se ta perma skine kako bi sve priznala ovi joj ne daju.
Jel zato Nica kaže da je za nju bolje da je u permi nego da iz nje izađe?

A onda će Đura da joj oprosti što ju je tukao...
Ja više ništa ne razumijem. :rofl:
Ne stvarno, ne sjećam se tehničkih detalja cijele priče možebitno i jer je nisam toliko pozorno pratila.
Zekoslawa

Post 14 May 2013, 23:31

O, jebemu sve više. Evo, na ja ću izlajati. Tupelo, Tupelo se uskokodakala oko moga izbora premda na DZ-u nema ni jedan jedini post. Ex se u toj priči našla u sljedećoj situaciji: Kad je ona izabrana za moda, bilo je prigovora da ima kartona i da nije baš hladne glave. No, modovi s podforuma su je izabrali, pa je tako postavljena. S druge strane, mene su isto tako izabrali modovi s podforuma, a podržali ih supermod podforuma, kao i Čika Strile, pa im se nije ukazalo povjerenje, nego se radije povjerovalo nekome trećem. Pritom je dakako došlo do toga da se poteže primjer "kako ste to mogli postaviti ex, a ovu našu sada nećete". Eto šta je bilo. I onda je Velia, mod s DZ-a, popizdila i otišla.

Jesam šta zaboravila?
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:31

..a unda » wrote: ..povlacis kua.. :zubo:
Ti sad sve znaš. Ok, krivo sam ti poslala, i sad se maglovito prisjećam, ipak ja imam demenciju. :zubo:
.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:33

ex anais » wrote:
Kuži nego zajebava. :zubo:
..ma ne kuzim. :gaah:

ne kuzim nista..jel su ti sada moderatori tamo, a bili su i ovdje moderatori? ..ili nisu?

oni koji su tamo sada moderatori tamo, a bili su ovdje, ali ne znam jesu li i ovdje bili moderatori su..

almost rosey
bliss
nica

..ako su to isti nikovi tamo i amo. ok, ima jos i blue, ali cini mi se nekako d ajže ovdje blue zensko, a tamo, kao moderator, musko. pretpostavljam & nadam se da se radi o razlicitim osobama. : hold mi, aj em nervouz: :zubo:
Eks

Post 14 May 2013, 23:33

Zekoslawa » wrote:O, jebemu sve više. Evo, na ja ću izlajati. Tupelo, Tupelo se uskokodakala oko moga izbora premda na DZ-u nema ni jedan jedini post. Ex se u toj priči našla u sljedećoj situaciji: Kad je ona izabrana za moda, bilo je prigovora da ima kartona i da nije baš hladne glave. No, modovi s podforuma su je izabrali, pa je tako postavljena. S druge strane, mene su isto tako izabrali modovi s podforuma, a podržali ih supermod podforuma, kao i Čika Strile, pa im se nije ukazalo povjerenje, nego se radije povjerovalo nekome trećem. Pritom je dakako došlo do toga da se poteže primjer "kako ste to mogli postaviti ex, a ovu našu sada nećete". Eto šta je bilo. I onda je Velia, mod s DZ-a, popizdila i otišla.

Jesam šta zaboravila?
Fali par detalja. Jer ovako situacije izgledaju identične, a nisu.

Fali i par detalja pozadinskih o kojima ja neću. Samo, to što se meni radilo je bilo dno dna. Doslovno dno. I to je sve što ću ikad reći na tu temu. Sad i zauvijek. :) Vrlo hladne glave.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:34

Zekoslawa » wrote:O, jebemu sve više. Evo, na ja ću izlajati. Tupelo, Tupelo se uskokodakala oko moga izbora premda na DZ-u nema ni jedan jedini post. Ex se u toj priči našla u sljedećoj situaciji: Kad je ona izabrana za moda, bilo je prigovora da ima kartona i da nije baš hladne glave. No, modovi s podforuma su je izabrali, pa je tako postavljena. S druge strane, mene su isto tako izabrali modovi s podforuma, a podržali ih supermod podforuma, kao i Čika Strile, pa im se nije ukazalo povjerenje, nego se radije povjerovalo nekome trećem. Pritom je dakako došlo do toga da se poteže primjer "kako ste to mogli postaviti ex, a ovu našu sada nećete". Eto šta je bilo. I onda je Velia, mod s DZ-a, popizdila i otišla.

Jesam šta zaboravila?
pa kazi onda tupelo, piskamumatrina..vise me ispizdzilo..tupelo..jebote tupelo. . :gaah:

:D

edit..

jesi, sve si zaboravila.. :zubo:

sta ex ima kartona? ne smijes imat kartona da bi bio mod? pa sveti franjo asiski je imao kartone, a di nece imat kartone neki forumas (baj d vej..sa osam miljuna hiljada postova :zubo: )..narocito kad modovi pocnu stedit sebi vrijeme tako da im sve dopizdi, pa onda primjene rutinu dabi oslobodili sebi nesto vremena kojeg su sami sebi zatrpali.. :zubo:

nbadalje..ko to vi..ko su to oni koji su postavljali? moderatori? i koji su to nasi? forumasi ili moderatori ili sta? :kokice:

cek, tupelo je sama sebi kartonirala klonove? pa jebemti sve..:rofl:
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:35

Jesam šta zaboravila?
Ma odi u kurac krasni. Tolko sam se smijao undi a sad više ništa od toga :mad:
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:36

..a unda » wrote: pa kazi onda tupelo, piskamumatrina..vise me ispizdzilo..tupelo..jebote tupelo. . :gaah:

:D
Ali ima još jedna, ili ne? Neka koja je blatila, ili je to sve ta jedna?
.
Eks

Post 14 May 2013, 23:37

I oprostite, ali ja se sad isključujem iz rasprave jer imam pametnijeg posla ovih dana i ne mislim evocirati gadljive iznutrice s foruma ovih i onih nanovo. Nije mi zabavno ni potrebno.

Laku noć.

To podrazumijeva i da ne nalazim shodno više pričati o ovome, bilo ovako, bilo pmovno.
Zekoslawa

Post 14 May 2013, 23:39

ex anais » wrote:

Fali i par detalja pozadinskih o kojima ja neću. Samo, to što se meni radilo je bilo dno dna. Doslovno dno. I to je sve što ću ikad reći na tu temu. Sad i zauvijek. :) Vrlo hladne glave.
Je, a meni se radilo šta, mirisno cvijeće? Ti si barem bila u poziciji da nešto kažeš i da govoriš u svoje ime. Ja pak nisam. Od mene se tražilo da se očitujem o vlastitim manama i slabostima, što sam i učinila bez problema i opet bih ako treba jer mi je to najmanji problem, da bi se na kraju poslušalo mišljenje totalno treće osobe, a tada više nikoga nije zanimalo što ja imam reći, ne boj se.

Ja nisam bila ni najmanje sretna što se tebe tamo poteže, da se razumijemo. Jer bi u nekim normalnim okolnostima tu bilo sasvim dovoljno argumenata da se ne mora potezati nikoga nigdje. Da je sve skupa na iole profesionalnijoj ili ozbiljnijoj razini.
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:39

Whereabout » wrote:
Ne, ota je druga jedna...
Whereabout

Post 14 May 2013, 23:40

Dobro, i zakaj onda na onom forumu reproduciraju mitove o "opravdanim razlozima" i zakaj to rade cure koje su potekle odavde?
.
Zekoslawa

Post 14 May 2013, 23:41

Whereabout » wrote:Dobro, i zakaj onda na onom forumu reproduciraju mitove o "opravdanim razlozima" i zakaj to rade cure koje su potekle odavde?
Zato što ljudi počesto nisu svjesni koliko je sve to skupa na niskim granama, rekla bih.
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:42

Whereabout » wrote:Dobro, i zakaj onda na onom forumu reproduciraju mitove o "opravdanim razlozima" i zakaj to rade cure koje su potekle odavde?
Zato jer su osobni animoziteti važniji od funkcionalnosti foruma, to je bar logično... :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:43

ex anais » wrote:

zasto? :kokice:

pa jes ti bila tamo moderator ili si radila u nekoj..ne znam..obavjestajnoj agenciji..trgovala oruzjem u afganistanu mudjahedinima, pa su te ono, pritisnuli? :zubo:
Eks

Post 14 May 2013, 23:43

Zekoslawa » wrote: Je, a meni se radilo šta, mirisno cvijeće? Ti si barem bila u poziciji da nešto kažeš i da govoriš u svoje ime. Ja pak nisam. Od mene se tražilo da se očitujem o vlastitim manama i slabostima, što sam i učinila bez problema i opet bih ako treba jer mi je to najmanji problem, da bi se na kraju poslušalo mišljenje totalno treće osobe, a tada više nikoga nije zanimalo što ja imam reći, ne boj se.

Ja nisam bila ni najmanje sretna što se tebe tamo poteže, da se razumijemo. Jer bi u nekim normalnim okolnostima tu bilo sasvim dovoljno argumenata da se ne mora potezati nikoga nigdje. Da je sve skupa na iole profesionalnijoj ili ozbiljnijoj razini.
Reći nešto? Ne, ja se u razgovore s politikantima ne upuštam.

Da, cilj opravdava sredstvo. A sredstvo sam bila ja. S tim da osoba koja je to radila i dan danas vjerojatno misli da je jako poštena. Zbljuvić. :D

Sad stvarno, ne namjeravam više o tome. Bilo bi lijepo da bar to ispoštujete. Hvala.
Eks

Post 14 May 2013, 23:44

..a unda » wrote:
zasto? :kokice:

pa jes ti bila tamo moderator ili si radila u nekoj..ne znam..obavjestajnoj agenciji..trgovala oruzjem u afganistanu mudjahedinima, pa su te ono, pritisnuli? :zubo:
Nije mene nitko pritisnuo. Nego nismo na pijaci.
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 23:44

ex anais » wrote:
Sad stvarno, ne namjeravam više o tome. Bilo bi lijepo da bar to ispoštujete. Hvala.
ok, samo ti nemoj dalje o tome :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 23:45

Whereabout » wrote:
pa ne znam? sta ti mislis? tj jel znas, provjeravas, zajebavas..sta? :zubo: :D
  • Information