Imam traume zbog foruma

Stare teme i začeci foruma
Pješčana

Post 14 May 2013, 01:41

svako toliko tema ovdje o problemima tamo :)

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Whereabout

Post 14 May 2013, 01:55

Euklid » wrote: Evo, od posta 2138 pa nadalje.
Rekla si da odlaziš s fhra a onda se ukazala ni manje ni više nego na pžk u vezi slučaja koji nema veze s tobom da bi im tamo jašila na grbi.
To me malo podsjeća na slučaj traženja perme pa predomišljavanja nakon 2 dana :vidiga:

Mislim, ako ćemo otvoreno razgovarati, a nema smisla da pričamo zakukuljeno jer ovdje nema glupih pravila koja bi nas sputavala, onda možemo otvoreno reći da se glavni problem vrti oko DZ-a i (ne)izbora moderatora kojeg je spriječila jedna bivša trkeljašica i to zbog, pazi vraga, rasprava koje su se odvijale ovdje.

A jebiga, ne svi, ali eto ja sam očekivao da će se nakon ovog svega LB oglasiti i tražiti objašnjenje prije nego nastavi pisati po ostalom dijelu fhra. Kad evo, on piše dalje kao da ništa nije bilo.
Mislim, on mi je posebno drag forumaš, ne samo zbog svojih upisa nego i zato jer se jedini svojedobno založio za mene na javnom dijelu foruma i stvarno sam mislio da se radi o administratorskoj grešci.
Čak sam i pisao Nici da je sigurno nešto fulala ali me uvjerila da nije. A evo se i potvrdilo, barem prema mom načinu rezoniranja.
Ne možeš tako čitati sadržaje. Ti meni pripisuješ rečenicu koju je izgovorio Strile i koju ja u sljedećem postu negiram. Nisam rekla da odlazim pa se pojavila. Sve i da jesam, to je samo još jedan primjer propitivanja osobnih motiva forumaša na tom podforumu, a eto nisam i nije bitno. Jasnije? I razmisli malo u uvredljivosti nekih stvari koje pišeš i tvrdiš. Zatim, ban i odban nisam tražila iz hira: ban sam tražila jer mi je više bilo dosta načina "komuniciranja" sa Striletom (o čemu sam već pisala ovdje) u kojemu se ništa ne rješava i sve mora biti kako paše moderatorluku, i ne uvažavaju se utemeljena mišljenja forumaša (pogledaj koji postovi su prethodili mojem traženju bana). Odban sam tražila i tražim i dalje jer želim da se prema meni postupa kao i prema drugima, čije potvrđene slučajeve znam, i da se zbog mene ne izmišljaju pravila. Nakon što je po istom pitanju kontaktirana i Nica, kako bi provjerila ono što je napravio njezin suadministrator, dobila sam definitivnu potvrdu da nisam samo osobno jako pogriješila stavljajući se na raspolaganje takvim ljudima, nego i da me se zaista strateški i dogovor(e)no drži u takvoj poziciji. Ali s druge strane, strateški su ignorirani i svi forumaši s konkretnim prigovorima na pžk, samo je s ovom situacijom sa mnom njihov broj manji za jedan. Zbroji sam razloge zašto sam i dalje u banu.

Dalje, ta ideja da se forumaši ne mogu javljati na teme koje ih zanimaju je besmisleno ulizivačka. Probaj si racionalno razbistriti zašto bi uopće pomišljao da postoje teme koje se nekog forumaša ne tiču (s obzirom da ne znaš što taj forumaš čita na forumu i koje afinitete i znanja ima). S druge strane si uvjeren da Osoba Administratora mora u svemu biti u pravu, da sve zna i u sve se treba miješati, i ne dovodiš u pitanje postupanje nakon što te na riječ uvjeri da je crno bijelo. I kao što je rekla Zeko, nije se radilo samo o DZ, pitanja je hrpa - bilo je i tamo pokušaja da se opstruira namjere forumaša i teme proglasi irelevantnima i izvađenima iz naftalina, no nije uspjelo zahvaljujući odgovoru optužene strane. Zabrinjavajuće je i da se može pročitati da se šalju nekakve privatne poruke u kojima se od diskutanata traži da jednu osobu iz administracije ne napadaju baš tako jako jer se ona jako trudi. Odakle to, pored svega što je bjelodano tako pljunuti na forumaše koji se, s druge strane, jako argumentirano trude? Pa ja povremeno jednostavno ne mogu vjerovati što vidim i čitam, ali onda se sjetim razloga zbog kojih sam i dalje u banu pa mi je sve jasnije.

Budući da si meni već pisao o ovim stvarima, mogu te samo ponovo pitati: na koji način te Nica uvjerila i zašto njoj vjeruješ više nego drugima? Naravno da ti ona neće potvrditi da je pogriješila.
.
Whereabout

Post 14 May 2013, 02:20

Euklid » wrote: Pa nije baš tako bilo.

Klon je dobio permu a njegovom originalnom nicku produžen (traženi) ban za cirka 10 dana što je uobičajena kazna kad pišeš iz klona dok si u banu.
Ovdje ću, osim što se nije radilo o "njegovom originalnom nicku", još ispraviti da "klon" nije kršio ni jedno pravilo foruma i prunan je (izbrisani su mu svi postovi) što inače nije praksa kod tretiranja klonova. Sadržaj tih postova bila je kritika rada administracije (točnije konkretnih postupaka administratorice na jednoj temi), ali i neki općenitiji sadržaji.
.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 May 2013, 16:27

Odlično!!!

Evo su se onda Nica i Strile naciljali bolje nego Sash.
Em su jednog od najuglednijih forumaša lažno i vrlo grubo oblatili,
em su jednog člana koji nije kršio pravila prunali i još obrisali sve njegove utemeljene kritičke postove, em su fhr doveli na niske grane.
Ima da ih Anderlon torpedira čim sazna za ovo.

Još samo da se pojavi originalni cut and paste i stane iza svojih riječi kao Rade Končar pred streljački vod,
pa kad i njega prunaju i sve mu pobrišu da izbije buna pa torpediramo i Anderlona što ih je uopće postavio :top:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 16:30

Ah, da... zaboravih da su i tebe nepravedno permali.
Letiće perje tamo, kažem ja...
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 14 May 2013, 17:18

Jaooooj-oj, vi ontopični mi obiđite upis nakon što uvažite ispriku...daklem, ispričavam vam se što vam skakućem po temi iako ne znam baš o kojim aktualnostima je riječ...znam da nije učtivo uletavat vako nevezano kad su tenzije skočile...al, al...mogla bi postat pobornik prozivanja neaktivnih ljudi po vorumu*, ukolko ovo budu nuspojave:
Lord Byron » wrote:Euklide, kako točno zamišljaš to "razjašnjavanje"? Kao razmjenu milijun "Nisam!" "Jesi!" razjašnjenja? Ja sam svoje o tome opširno tamo napisao - što će tko o tome misliti, nije moja stvar.

Tvoja logika "nije se razjašnjavao, znači kriv je" mi se gadi. Ranije si spominjao "svoje izvore" koji su ti rekli da sam kriv, danas pišeš da ti je moju krivicu potvrdila - ona koja ju je i ustvrdila.

Gadiš mi se sa svojim lešinarenjem, glumiš nekakvoga analitičara, nekakvoga informiranoga. Gadljivo - ali, ako te veseli, samo daj.

Inače, "odsjedio" sam cijeli produženi ban, nije bilo nikakvih skraćivanja.
Bajrone jeboslikusvoju pa đe si kako si šta ima što te nema. :zubo:
Fino te vidit, mogu ti reć da sam te se više puta sjetila.

*Recimo, samo neke da spomenem, Kukuriku i Ćiro su jedni tolko grozni ljudi da, Tito dragi, ne mogu riječi nać kojim bi jih opisala.
Kolko berem ovu matematiku vi bi meni sad trebali nešto odgovorit...učinite to na Sportu. :zubo: A Bajron bi trebo reć da je to normalno što sam ga se sjetila. Moš i ti na Sportu. :zubo:
:bliss:
Imam plan, to je ono što je bitno. Moj dio posla je obavit. :clint:
Eks

Post 14 May 2013, 20:37

Euklid » wrote:Odlično!!!

Još samo da se pojavi originalni cut and paste i stane iza svojih riječi kao Rade Končar pred streljački vod,
pa kad i njega prunaju i sve mu pobrišu da izbije buna pa torpediramo i Anderlona što ih je uopće postavio :top:
To bi bilo fer. Od te osobe koja jest cut and paste. Jer ne vidim kako se metodama koje nisu poštene i idu nauštrb nekoga može izboriti nešto za što se smatra da je pravedno. Osim ako cut and paste ne smatra da je lišen svog dijela odgovornosti što je ljaga pala na drugog forumaša i da isključivo administracija snosi krivicu. Onda se zaista nema o čemu pričati, onda tu više nije riječ ni o kakvoj pravdi već se to samo tako zove jer dobro zvuči za izboriti cilj.

Da je netko optužen zbog mene, ja bih se javila. Ne zato što sam "turbopravedna", ne smatram se ni naročito dobrom osobom, ali to bi mi bilo zbilja pizdinski. Sve i da mislim da su admini demoni osobno, imala bih u primozgu da ljaga na nečijem imenu jest i zbog mene.

Druga je priča ukoliko je cut and paste grupni rad. Onda to ide na savjest svima koji su sudjelovali u tome i onda je možda i logično da se nitko poimence ne pravda jer je to onda borba za cilj svim sredstvima i bok.

No inzistirati na čistoći i pravednosti cut and pastea naspram zle administracije je naprosto smiješno.
Pretpostavljam da je cut and paste ( projekt ili osoba ) mislio da će administracija priznati da je pogriješila i kad se to nije desilo, radije je ostavio ljagu na nečijem imenu nego priznao o čemu se radi. Jer možda računa da forumaši koji cijene tog forumaša neće ionako vjerovati u to i time također sapire krivnju sa sebe. Što je opet pizdunski. To je samo moje mišljenje, ofc.
Ukoliko je forumaš sam sudjelovao u projektu, tad je cijela priča SF sama za sebe, ali u to neću ulaziti.
Iskreno, previše je to za mene da bi bilo čisto i pravedno. Previše nedosljednosti i svačega. A zamjera se isto to administraciji.
Whereabout

Post 14 May 2013, 21:10

Jednu stvar zaboravljam provjeriti odnosno pitati. Kad je bio taj slučaj sa Zekoslawom, kad su se moderatori DZ usuglasili da je ona ta koju žele za moda, a stopirao netko sasvim deseti, navodno zbog nekakve priče tu s Trkeljanja, jesi li ti, ex anais, bila na moderatorskom i je li tvoje mišljenje odigralo ikakvu ulogu?

Ne sjećam se jer u toj fazi nisam sudjelovala u raspravi (samo sam čitala, doduše), osobno sam sudjelovala u prvom (ili prethodnom) krugu te iste rasprave (a za ovaj drugi, kad su je sami moderatori jednoglasno predložili, mislila sam da neću ni trebati i nisam, ionako sam već rekla sve što sam mislila i bila sam demoralizirana raspravom o schmokljanu).

Pitam jer se danas opet slučaj spominje na pžk i ne bi mi bilo drago da se stvar mistificira pod "postojali su opravdani razlozi da se nekog odbije" pa onda ljudi koji to čitaju i nisu baš upućeni pomisle da je zaista bila neka strašna stvar posrijedi (iako ja ni ne znam o čemu je točno bio fajt tu na Trkeljanjima, ali ne vjerujem, poznavajući Zekoslawu sad već solidno kao virtualni lik, da to može biti nešto ekstremno).
.
Eks

Post 14 May 2013, 21:14

Whereabout » wrote:Jednu stvar zaboravljam provjeriti odnosno pitati. Kad je bio taj slučaj sa Zekoslawom, kad su se moderatori DZ usuglasili da je ona ta koju žele za moda, a stopirao netko sasvim deseti, navodno zbog nekakve priče tu s Trkeljanja, jesi li ti, ex anais, bila na moderatorskom i je li tvoje mišljenje odigralo ikakvu ulogu?

Ne sjećam se jer u toj fazi nisam sudjelovala u raspravi (samo sam čitala, doduše), osobno sam sudjelovala u prvom (ili prethodnom) krugu te iste rasprave (a za ovaj drugi, kad su je sami moderatori jednoglasno predložili, mislila sam da neću ni trebati i nisam, ionako sam već rekla sve što sam mislila i bila sam demoralizirana raspravom o schmokljanu).
Ne, nisam dala mišljenje. Vjerujem da si upoznata s okolnostima zbog kojih nisam. Ja ih ovdje neću razvlačiti kao što nikad nisam razvlačila stvari s moderatorskog pa ne namjeravam ni sad.
Ako te zanima, vjerujem da ćeš naći načina da provjeriš zašto točno nisam i tko je za to kriv. Mogu samo reći da mi se tad povraćalo od cijele priče. Neka ti netko tko ima pristup modovskom ispriča zašto.
Zekoslawa

Post 14 May 2013, 21:48

Nije bilo ništa strašno, bilo je to da sam ja u svojoj naivnosti odbijala banirati Polinota, a što je dotična moderatorica popratila riječima da se ne moram boriti za prava svih trolova na ovome svijetu jer je moderatorski zatvoren i nitko me tu ne vidi. A na što sam ja njoj odgovorila da je obična alapača. Bilo je osim toga i to da se razgovaralo o politici kloniranja, pri čemu je dotična priznala da ima nekoliko klonova, od kojih je nekima i sama davala kartone. I to je uglavnom to. Toliko o "opravdanim" razlozima.
Eks

Post 14 May 2013, 21:52

Zekoslawa » wrote:Nije bilo ništa strašno, bilo je to da sam ja u svojoj naivnosti odbijala banirati Polinota, a što je dotična moderatorica popratila riječima da se ne moram boriti za prava svih trolova na ovome svijetu jer je moderatorski zatvoren i nitko me tu ne vidi. A na što sam ja njoj odgovorila da je obična alapača. Bilo je osim toga i to da se razgovaralo o politici kloniranja, pri čemu je dotična priznala da ima nekoliko klonova, od kojih je nekima i sama davala kartone. I to je uglavnom to. Toliko o "opravdanim" razlozima.
To je s ovog moderatorskog, ne? Whereabout me pitala za onaj moderatorski i mene. :misli:
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 21:53

Zekoslawa » wrote: Bilo je osim toga i to da se razgovaralo o politici kloniranja, pri čemu je dotična priznala da ima nekoliko klonova, od kojih je nekima i sama davala kartone.
Pa to je totalno cool.
Ako je vlastitim klonovima davala kartone onda sam siguran da se neće libiti davati kartone ni svojim frendicama a kamoli neistomišljenicima :S
Zekoslawa

Post 14 May 2013, 21:54

ex anais » wrote:
To je s ovog moderatorskog, ne? Whereabout me pitala za onaj moderatorski i mene. :misli:
To su, da, "opravdani" razlozi. Odnosno, to su jedini moji kontakti s osobom koja se upustila u procjenu moga lika i djela. I sve se to odvijalo ovdje jer ja na onom forumu s dotičnom moderatoricom nikad nisam bila ni u kakvom kontaktu.
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 21:56

ex anais » wrote:
Uff, polako se već gubimo, ko je gdje, šta, koga, ko kome...?

Možda da se zatraži asimilacija Trkeljanja od strane fhra pa da budemo kao neki zaseban pdf :ne zna:
Eks

Post 14 May 2013, 21:58

Euklid » wrote:
Uff, polako se već gubimo, ko je gdje, šta, koga, ko kome...?

Možda da se zatraži asimilacija Trkeljanja od strane fhra pa da budemo kao neki zaseban pdf :ne zna:
Meni nije jasno pitanje u vezi mene, ali dobro. Ruke su mi vezane za pojašnjavanje, a i nekako sumnjam da bi pojašnjavanje razjasnilo, iz nekih drugih razloga i tko koga smatra pozitivcem i sl. Nebitno sad.

Pa to bi bilo super. :D
Whereabout

Post 14 May 2013, 22:25

Hvala na pojašnjenjima i odgovorima. Zanimalo me da li je (ili da li bi) pozitivno mišljenje o Zekoslawi, ako je bilo izneseno od strane nekog tko još bolje poznaje nju kao forumaša i suradnika (recimo) od te druge osobe koju ne spominjemo, utjecalo i ušlo u razmatranje? Pala si mi ti na pamet, ex, jer bi bila dobra protuteža onom drugom mišljenju, ali se nisam mogla sjetiti jesi li ga iznijela (s obzirom da u ono vrijeme nisam ni znala da ste bliske pa nisam ni obratila pažnju).

Zekoslawa, ovo što pišeš je zabavno :D , ali i žalosno jer se sad vidi o kakvoj trivijalnosti se radilo.
.
Whereabout

Post 14 May 2013, 22:32

A da sam kojim slučajem samo netko tko o stvarima zaključuje na temelju tamo napisanog, iz onog što sam danas pročitala zaključila bih lagano da si iz nekih opravdanih razloga odbijena, i vjerojatno bih mislila da mora da su jako opravdani kad nisu prošli čak ni pored mišljenja domicilnih moderatora. Eto što su ti slike "stvarnosti" s iscjepkanih rasprava s foruma, kad nema preciznih i pravodobnih odgovora.
.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 22:39

..euklide, ti sve razumijes? :kokice:

dajte, crtajte malo, meni nista vise nije jasno. ko je bio protiv zekoslave, na kojem forumu, ko je davao sam svojim klonovima banove, il je ovdje moderatorski zatvoren..jel postoji uopce i jel se zna ko je uopce polina? :raspa:

pa piskamumtrina, jel vi znate normalno pricat? :kokice:
Euklid
old school

Post 14 May 2013, 22:46

..a unda » wrote:..euklide, ti sve razumijes? :kokice:

Naravno... :bicedobro:

Osim tu polinu ne berem nikako.

Naslušao sam se o njoj s raznih strana ali mi niko nije znao suvislo objasniti ni ko je ni šta je.
Ne znam čak ni spol, izgleda čak da je muški.

Jedino sam ubrao da se Trkeljanje u dobroj mjeri raspalo zbog te ili tog Polina.

Što će reć da i nije bilo na bogzna kakvim temeljima...

Previše je taštine u ljudima i (pre)ozbiljno doživljavaju te forume i forumiće...
Eks

Post 14 May 2013, 22:47

Whereabout » wrote:Hvala na pojašnjenjima i odgovorima. Zanimalo me da li je (ili da li bi) pozitivno mišljenje o Zekoslawi, ako je bilo izneseno od strane nekog tko još bolje poznaje nju kao forumaša i suradnika (recimo) od te druge osobe koju ne spominjemo, utjecalo i ušlo u razmatranje?
:zubo:

Kažem, to je vrlo lako provjeriti. Bar sam stekla takav dojam. Za mene je to završena priča. Možda bi odgovore trebalo potražiti od jedne druge osobe, na koju se zaboravilo kad se spominju nepravde, blaćenja i sl. Ali ni to me ne zanima. No kad već pitaš, neka te upute na tu osobu.
Whereabout

Post 14 May 2013, 22:55

Ne da mi se dalje nagađati o čemu se radi, i ovo do sad mi je bilo previše. Nema veze.
.
Eks

Post 14 May 2013, 22:55

Whereabout » wrote:Ne da mi se dalje nagađati o čemu se radi, i ovo do sad mi je bilo previše. Nema veze.
Ok.

Mislila sam da svi znate sve o slučaju DZ.
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 22:57

Whereabout » wrote:Ne da mi se dalje nagađati o čemu se radi, i ovo do sad mi je bilo previše. Nema veze.
meni se ne da uopce nagadjat. dakle, ko je sam sebi davao banove, kojim sve svojim klonovima i amo i tamo, ko je polina, sto je na kraju s moderatorskim ovdje? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 14 May 2013, 22:58

ex anais » wrote:
Ok.

Mislila sam da svi znate sve o slučaju DZ.
ja ocito nikako da prestanem doznavat.. :zubo:
Eks

Post 14 May 2013, 22:59

..a unda » wrote: meni se ne da uopce nagadjat. dakle, ko je sam sebi davao banove, kojim sve svojim klonovima i amo i tamo, ko je polina, sto je na kraju s moderatorskim ovdje? :kokice:
Ja sam Maca Bojler.

ETo. Sad mi je laknulo.

Ček,ne, ovo sam već priznavala :misli:

I zahtijevam da znam što se dešava na moderatorskom Trkeljanja!1111 :tuzni:
..a unda wrote: ja ocito nikako da prestanem doznavat.. :zubo:
:rofl: :rofl:
  • Information