najprije..ko je sam svoje klonove kartonirao? ..ko? jel ima taj nik?
Imam traume zbog foruma
-
Whereabout
Zar je i tamo to radila? Ne... to bi bilo nedopustivo...a unda » wrote: meni se ne da uopce nagadjat. dakle, ko je sam sebi davao banove, kojim sve svojim klonovima i amo i tamo, ko je polina, sto je na kraju s moderatorskim ovdje?
Dio koji se meni ne da nagađati je mising link u priči da je ex bila na moderatorskom ali nije govorila o Zekoslawi kad se radilo o izboru za moda, netko je to skrivio a ne uspijevam prokljuviti tko.
A sad još i ova treća osoba koja je zaboravljena, a blatila je. Pa ne mogu više.
.
Pa ako ti se ne da, zašto onda spominješ i pitaš mene? Ja, kao što rekoh, ne iznosim stvari s modovskog, nisam to radila nikad i ne mislim početi, molim da to respektirate čak i ako vam razlozi toga nisu jasni.Whereabout » wrote:
Zar je i tamo to radila? Ne... to bi bilo nedopustivo.
Dio koji se meni ne da nagađati je mising link u priči da je ex bila na moderatorskom ali nije govorila o Zekoslawi kad se radilo o izboru za moda, netko je to skrivio a ne uspijevam prokljuviti tko.
Ima onih koji iznose i najbolje je da se pita njih. Možda se usput potrefi i "krivac".
-
Whereabout
To je pohvalno, čini se moralno.ex anais » wrote:
Pa ako ti se ne da, zašto onda spominješ i pitaš mene? Ja, kao što rekoh, ne iznosim stvari s modovskog, nisam to radila nikad i ne mislim početi, molim da to respektirate čak i ako vam razlozi toga nisu jasni.
Ima onih koji iznose i najbolje je da se pita njih. Možda se usput potrefi i "krivac".
Ne poznajem osobe koje odaju podatke s moderatorskog tak da onda ništ.
Edit: tebe sam pitala jesi li komentirala i je li imalo učinka, s obzirom da se ne sjećam. Edit 2: ali nisam slutila da postoji cijeli misterij oko tog.
.
dobro.Whereabout » wrote:
Zar je i tamo to radila? Ne... to bi bilo nedopustivo.
A sad još i ova treća osoba koja je zaboravljena, a blatila je. Pa ne mogu više.
mislim, ovo je za popizdit, nikako na zelenu granu. treba od negdje pocet..dakle..
.. ex, jesi li ti, ex anais bez crte, dana tih i tih, tu i tu..tamo i tamo..tu i tamo govorila na moderatorskom da je zekoslava s duplim ve obicna droljica ili sta vec koja ne zna banat?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A jeboga ti, sve ti se mora nacrtat...a unda » wrote:..pa jebemumater, ovo pare mali nocni bilderburski razgovori..![]()
najprije..ko je sam svoje klonove kartonirao? ..ko? jel ima taj nik?
Ona jedna koja je bila moderatorica i ovdje i tamo i koja ima onaj jedan avatar, ma znaš koji...
Ona nije dala da naša zekonja bude mod tamo i od tad nikako da se strasti smire.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ok. Shvatit ću to onda kao da me nisi pitala nešto što se može jedino doznati čitajući moderatorski. Odnosno da ne mogu odgovoriti na to, a da ne iznosim nešto s tog dijela.Whereabout » wrote:
To je pohvalno, čini se moralno.
Ne poznajem osobe koje odaju podatke s moderatorskog tak da onda ništ.
Ja sam s vremenom shvatila da netko očito ima pristup, a tko je s kim u ekipi iako se svi borite zajedno, ne znam i ne zanima me zapravo.
A đes ti bio devesprve?..a unda wrote: dobro.
mislim, ovo je za popizdit, nikako na zelenu granu. treba od negdje pocet..dakle..
.. ex, jesi li ti, ex anais bez crte, dana tih i tih, tu i tu..tamo i tamo..tu i tamo govorila na moderatorskom da je zekoslava s duplim ve obicna droljica ili sta vec koja ne zna banat?![]()
mislim, ono..nema tu respekta. sad si ti odjednom postala nesto principijelna nakon sto su u zadnja tri mjeseca pet puta odgodila isti ispit..ex anais » wrote:
Pa ako ti se ne da, zašto onda spominješ i pitaš mene? Ja, kao što rekoh, ne iznosim stvari s modovskog, nisam to radila nikad i ne mislim početi, molim da to respektirate čak i ako vam razlozi toga nisu jasni.
sta sad ti ne iznosis stvari sa modovskog? ..ma ocu da iznosis, ne ser..iznosi..
Pitaj da te pripuste...a unda » wrote: mislim, ono..nema tu respekta. sad si ti odjednom postala nesto principijelna nakon sto su u zadnja tri mjeseca pet puta odgodila isti sipit..
sta sad ti ne iznosis stvari sa modovskog? ..ma ocu da iznosis, ne ser..iznosi..
Kandidiraj se tamo na pžk, ajde, ja ću te podržati, neću bit pizda, obećajem ti ovdje pred svima.
ne znam. jedino mi pada na pamet afrikapaprika. jel afrikapaprika?Euklid » wrote:
A jeboga ti, sve ti se mora nacrtat.
Ona jedna koja je bila moderatorica i ovdje i tamo i koja ima onaj jedan avatar, ma znaš koji...
Ona nije dala da naša zekonja bude mod tamo i od tad nikako da se strasti smire.
- Euklid
- old school
pa di ćeš veće principijelnosti???..a unda » wrote: mislim, ono..nema tu respekta. sad si ti odjednom postala nesto principijelna nakon sto su u zadnja tri mjeseca pet puta odgodila isti ispit..![]()
Koja si ti babetina...a unda » wrote: ne znam. jedino mi pada na pamet afrikapaprika. jel afrikapaprika?
-
Whereabout
Shvati da sam te pitala jesi li dok si bila na moderatorskom bila u mogućnosti založiti se za prijateljicu, odnosno je li to bilo u to vrijeme s obzirom da te se ja osobno ne sjećam (a sad mi je, poznavajući te odavde, logično da si nešto ipak rekla) i je li te itko barem malo poslušao.ex anais » wrote:
Ok. Shvatit ću to onda kao da me nisi pitala nešto što se može jedino doznati čitajući moderatorski. Odnosno da ne mogu odgovoriti na to, a da ne iznosim nešto s tog dijela.
Ja sam s vremenom shvatila da netko očito ima pristup, a tko je s kim u ekipi iako se svi borite zajedno, ne znam i ne zanima me zapravo.
Tko smo to mi?
.
borio se, nisam imao vremena za visu politiku.
di je ovdje moderatorski? sad sam zaboravio..znam da je bio i da je bio otvoren. sta je sad, di je, sta je?
- Euklid
- old school
..a unda » wrote: ne znam. jedino mi pada na pamet afrikapaprika. jel afrikapaprika?
Pa nije ona
Otkud ona? Ona više nije mod tamo, ne? Ona druga... da, ta.
krvi ti isssove.. pa ko, reci.. sda ja sad, moram ic tamo gledat ko je sve moderator i jel ciji klon, i kako se prije zvao i gdje sve..Euklid » wrote:![]()
o đizs... nije više mod ovdje
ovdje je bila
a sad je tamo
pa mislim kak ne kužiš više...
-
Whereabout
Mislim da znam i opet ne kužim ništa. Undi sam poslala na pm pa nek razmotri, on je tu oduvijek.
.
necu nista gledat, nista otvarat dok ovaj misterij ne rijesim..Whereabout » wrote:Mislim da znam i opet ne kužim ništa. Undi sam poslala na pm pa nek razmotri, on je tu oduvijek.
-
Whereabout
Unda, PM. Mislim, ne inicijali nego pogledaj PM. Ali meni to opet ništa ne znači jer sad više ne znam ni o kome se priča ni zašto, to je neka koja je tračala? 
.
-
- Information
-