previše sam čitala PŽK na velikom forumu, a znaš i sam da se prvi dojam teško promjeni.
ne kažem da si loš forumaš, samo uopće nemam dojam da bi bio dobar gazda. evo primjer. judolinu je uvjet za novog gazdu to da ne odbanira permabanirane (:zgsash:) i Eowyn je to odbila jer, ono, cura ima neki stav o cijeloj priči, a ti si automatski skočio do dobar pesek i rekao "da, da, gazda, da, da". jepote, daj neko svoje mišljenje, svoje viđenje stvari. judolino u slučaju elli je faktički "sam protiv svih", odnosno sam protiv njih par koji uopće ovdje pišu, a ti si automatski stao na njegovu stranu bez da znaš šta, kako i zašto. bez da kažeš "pa vidjet ćemo". ok, možda lažeš, možda bi ju odbanirao, ali opet, što to govori o tebi osim da danas pričaš jedno, a sutra radiš drugo
ne, nije bitno (meni) to dali će se elli obanirati jer se ne kužim i nije me, iskreno, ni briga, to je samo primjer toga da si ti u stanju ljubit nečije čizme samo da bi došao do te neke "titule" vlasnika foruma. big, faking, dil. ja bi forum dala u ruke nekome tko je malo manje zagrijan za to da bude gazda, a malo više zagrijan za to da bude "ofarbani" forumaš.
miky, opet nhf, ali imam tako gadan osjećaj (koji me rijetko prevari) da bi se ti ovdje razbaco prvi dan "vladanja", radio klanove i općenito sve jako loše vodio. uostalom, sumnjam da ljudi koji imaju nekoliko
tisuća postova žele nekoga tko ovdje faktički i ne piše.
nadam se da sam dovoljno detaljno objasnila