Umalo krvavi fajt...

Razgovor ugodni, divan natenane
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 02 Jul 2015, 21:12

...sa starim...nismo se fizicki pobili samo zato jer je izmedju nas stala mater, brat, moja zena i mali te nevjesta...i prije smo se znali gadno posvadjat, al ovo danas je bilo totalno ludilo...

Dokle je bila vasa granica sukoba otac-sin :ne zna:

Nemojte samo o predikama pristojnosti, uvazavanju starijih i te pizdarije ;)

Napominjem da smo nakon stanke od par sati izgladili stvar u prihvatljivim tonovima ;)

Bara huda

Post 03 Jul 2015, 12:07

miky0 » wrote:...sa starim...nismo se fizicki pobili samo zato jer je izmedju nas stala mater, brat, moja zena i mali te nevjesta...i prije smo se znali gadno posvadjat, al ovo danas je bilo totalno ludilo...

Napominjem da smo nakon stanke od par sati izgladili stvar u prihvatljivim tonovima ;)
Moj je tata umro ima tome dosta godina ali ovo sto pises mi je nezamislivo da bi se moglo desiti u mojoj obitelji.
Onoj u kojoj sam odrasla.
Isto tako i u ovoj mojoj u kojoj sam sad.
Cak se ne sjecam da su se i moji sokolovi tukli medjusobno, mozda su se znali pocupat kao mali ali nista spomena vrijedno. :ne zna:

A zasto ste se ti i tata zakacili?
Ali je dobro da uspijete rijesit razgovorom problem, kad se malo ohladite.
Iako mi se ne cini pametnim da ti sin to gleda, onako....nije mu neki primjer za buduce odnose s ocem. :D
Margarita

Post 03 Jul 2015, 12:28

Ne svađam se sa starijima od sebe. Ne svađam se s mlađima od sebe. Ne svađam se. :zubo:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Bara huda

Post 03 Jul 2015, 12:53

Margarita » wrote:Ne svađam se sa starijima od sebe. Ne svađam se s mlađima od sebe. Ne svađam se. :zubo:
Ja sto sam starija, rebambijen sve vise. Prirodan proces. :zubo:
Pa se vise durim :durica: i pasivno agresiram.
Ovako :gaah: ali u sebi. :giggle:
A i ljenija ( ili tu treba ic ljenja....a stich? ) sam pa mi se ne da. :ne zna:

Sto se vidi i po ovom cjelojutarnjem tikanju po trkelju.

Idemo delat ....imajte se dobro. :w
miky0
ST Leader

Post 03 Jul 2015, 16:04

Bara huda » wrote: Moj je tata umro ima tome dosta godina ali ovo sto pises mi je nezamislivo da bi se moglo desiti u mojoj obitelji.
Onoj u kojoj sam odrasla.
Isto tako i u ovoj mojoj u kojoj sam sad.
Jbg, nisu sve obitelji iste, neke su munjene a neke ne. Moja ja munjena, dok tvoja nije ;)
Bara huda » wrote:
Cak se ne sjecam da su se i moji sokolovi tukli medjusobno, mozda su se znali pocupat kao mali ali nista spomena vrijedno. :ne zna:

Uf, znali smo se mi pobit ka boxeri (ja, brat i sestra ;) )
Bara huda » wrote:
A zasto ste se ti i tata zakacili?

Ma zapravo, uopce ja i stari i nismo bili u sukobu, vec su se pripetavali brat i on, a ja sam tu bio sudac koji bi presudjivao ovdi si ti u pravu, a ovdi si ti u pravu...sve je kulminiralo kad je mater otvoreno stala na bratovu stranu (prvi put u zivotu je samostalno promislila svojom glavom :s ) te joj je otac na to rekao vrat cu ti slomit na sto sam ja totalno zastranio, urlajuci na njega da koga ce on dignit ruku, na sto sam doslovno s jedne strane stola poletija k njemu s namjerom ko zna kojom :ne zna: i onda smo se slali u sve materine preko svih glava koje su se nasle izmedju nas. Ruzan prizor, dosta gadan, ali sam odrijesito rekao kako ga mogu u 3 sek polegnit na pod jer sam 30 god mladji i da se ne igra s prijetnjama, jer dakako nhegovo vrijeme vladanja silom vise ne prolazi. Bilo nekad. Vise ne.
Bara huda » wrote:
Ali je dobro da uspijete rijesit razgovorom problem, kad se malo ohladite.
Ma mi smo inace karakterno dosta slicni, samo sto sam ja nesto racionalniji a on agresivniji. Samo sta ja trpim dok ne puknem. Kad puknem, nek bjezi svak ko di moze. Temperament :ne zna:
Bara huda » wrote:
Iako mi se ne cini pametnim da ti sin to gleda, onako....nije mu neki primjer za buduce odnose s ocem. :D
Istina :cerek:
Bara huda

Post 03 Jul 2015, 22:14

miky0 » wrote:
Jbg, nisu sve obitelji iste, neke su munjene a neke ne. Moja ja munjena, dok tvoja nije ;)

Uf, znali smo se mi pobit ka boxeri (ja, brat i sestra ;) )

Ma zapravo, uopce ja i stari i nismo bili u sukobu, vec su se pripetavali brat i on, a ja sam tu bio sudac koji bi presudjivao ovdi si ti u pravu, a ovdi si ti u pravu...sve je kulminiralo kad je mater otvoreno stala na bratovu stranu (prvi put u zivotu je samostalno promislila svojom glavom :s ) te joj je otac na to rekao vrat cu ti slomit na sto sam ja totalno zastranio, urlajuci na njega da koga ce on dignit ruku, na sto sam doslovno s jedne strane stola poletija k njemu s namjerom ko zna kojom :ne zna: i onda smo se slali u sve materine preko svih glava koje su se nasle izmedju nas. Ruzan prizor, dosta gadan, ali sam odrijesito rekao kako ga mogu u 3 sek polegnit na pod jer sam 30 god mladji i da se ne igra s prijetnjama, jer dakako nhegovo vrijeme vladanja silom vise ne prolazi. Bilo nekad. Vise ne.

Ma mi smo inace karakterno dosta slicni, samo sto sam ja nesto racionalniji a on agresivniji. Samo sta ja trpim dok ne puknem. Kad puknem, nek bjezi svak ko di moze. Temperament :ne zna:

Istina :cerek:
Ne znam zasto, ali meni se pari da ste malo bumbili prilikom tog pripetavanja, a? :zubo:

Meni je i povod malo cudan, hocu rec, nisam imala prilke doma to dozivit, ali nije da one koji jesu smatram munjenima.
Neka svako ima svoje veselje. :ne zna:

A sta vi kroz lito svi zivite skupa u kuzinu a ostalo afitajete ili je ovo bilo samo neformalno i ugodno obiteljsko druzenje?
dexter

Post 03 Jul 2015, 22:40

miky0 » wrote:
mozda nisam prava osoba koja bi trebala ovde da odgovori, ali napisacu.
cini mi se da je bilo par manjih prepirki ali ni to nije bilo nista veliko. nismo se posvadjali sigurno preko 10 godina jer toliko nismo u kontaktu :raspa:
Bara huda

Post 03 Jul 2015, 22:54

Margarita » wrote:Ne svađam se sa starijima od sebe. Ne svađam se s mlađima od sebe. Ne svađam se. :zubo:
Bas sam si danas razmisljala o tome. Znam li se uopce dobro svadjat.
I zakljucila sam da sam pickica koja ce se radije povuc nego se ic svadjat. :brukica:

Nekad citam upise ljudi na forumu i znam mislit...jebemu....pa kako mogu tako?
Da li se ti ljudi znaju pa su zato tako slobodni i uvredljivi i okrutni jedni prema drugima.
Ili si, bas radi toga sto se ne poznaju, uzimaju tu 'slobodu' u izrazavanju. :ne zna:

Nekad mi bude neugodno i samo citanje napisanog, ne znam da li me vise smeta kao osobu kojoj je uvreda upucena ili mi je neugodno umjesto onog tko pise s namjerom da povrijedi onog drugog.

I jos si mislim....kako te osobe koje mogu ispisivati takve, meni tesko probavljive stvari ( ni ne mora bit svadjanje i spustanje nekome, moze bit i obicno vrijedjanje na regularnoj bazi) mogu bit ugodni sugovornici u direktnom kontaktu.
Zapravo, cudi me ta razlika izmedju virtualnog i realnog nastupa.
A mozda je i nema, mozda se ti ljudi jednako svadjaju i vrijedaju i u reali kao i na forumima. :ne zna:
Iako imam dojam da su pristojniji u realnom kontaktu. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 03 Jul 2015, 23:33

Bara huda » wrote: Ne znam zasto, ali meni se pari da ste malo bumbili prilikom tog pripetavanja, a? :zubo:
Jeste, piva je bila na repertoaru, ali nista neuobicajeno, tako da ona sigurno nije povod ;)
Bara huda » wrote:
Meni je i povod malo cudan, hocu rec, nisam imala prilke doma to dozivit, ali nije da one koji jesu smatram munjenima.
Neka svako ima svoje veselje. :ne zna:
Povod cudan ili ne, ne znam, njih dvojica su raspravljali neslazuci se oko nekih isplata nekom nesto, ma u konacnici i nebitno...i sad sam ja tu bio kao sudac koji se slagao/neslagao s nekim njihovim odlukama. I dogodilo se sta se dogodilo :ne zna:
Bara huda » wrote:
A sta vi kroz lito svi zivite skupa u kuzinu a ostalo afitajete ili je ovo bilo samo neformalno i ugodno obiteljsko druzenje?
Oni tu skupa zive, ja ne, ja zivim u podstanarskom stanu u blizini jer sam ja svoj dio kuce pretvorio u apartmane, i to mi je racionalnije, al u suterenu (podrum/prizemlje) zive i oni jer smo cilu tu kucu pretvorili u apartmane, tako da starci imaju svoja 2 ap., brat isto toliko kao i sestra...dok u istom tom podrumu ja imam jedan mali dio za radionicu u kojoj boravim, tako htio-nehtio jesam tu fizicki :)
Bara huda

Post 04 Jul 2015, 00:03

Jebate Miki, meni se po ovome pari da vi iznajmljujete neboder. :D
Kat starci, kat brat, kat sestra, kat ti.
I jos oni zive u suterenu/podrumu.

Ajde neka, lakse je izdurat 2-3 miseca u podstanarstvu pa ostatak godine uz pineze uzivat u maltene plemenskoj zajednici sa svojtom. :D
Nego uzivat u istoj ali bez pinezi. :zubo:

A kakvo je more, je se za kupat ili nije jos?
Jesi se ti sta smocia? :ne zna:

Danas mi muz prica o 10 stvari za kojima zale oni stariji od 50 i jedna od njih je da im je zao sto nisu vise koristili kreme za suncanje.
Eto tako, sad si upozoren....nemoj da ce ti sa 50 ispast....nismo znali.
miky0
ST Leader

Post 04 Jul 2015, 00:21

A e, dodje ka neboder ;)

Ne vracam se zimi ja u svoje odaje, iznajmljujem i zimi, nisu puni, al na noc-dva uvik neko moze naletit ka sta se naleti, a imam i dosta nesritnih ljudi koji se lijece u bolnici pa prespavaju kod mene.

More je normalne temp i moze se covik lipo bucnit, samo sta sam se slabo ja do sad ove godine bacija u more, mozda 3-4 puta :misli: a ni jedan put jos nisam skocija u bazen :cerek:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 04 Jul 2015, 11:57

Ne b ja udarila nikog, neam takih poriva. :zubo:
Al veliju mi, inače nakoko miroljubivi ljudi, da ne znam pušćat kad se svadim.
I da to u njima zna budit one porive iz prve rečenice. :zubo:
Manijaci. :zubo:

Ne vjerujem da bih udarila roditelja, iako, miky, ovo tvoje zvuči kao nešto oko čeg bih se žestoko zavadila. Al nekako mislim da bih, da se te prijetnje realiziraju, radije zvala policiju. :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 04 Jul 2015, 12:13

Cuj, nije meni otac neka nasilna budala, on stvarno nikad nije diga ruku na mater, ali je jednostavno imao gard ako nije po njegovu,najeba si...tako da je on psihicki sjeba mater jer ona nema pravo na svoje misljenje ili je krajnje glupa s tim nekim svojim misljenjem ako ga izrekne a da je to protivno njegovom misljenju. Tezak je zapopizdit...

Ja sam jos zapritija da cu zvat hitnu po njega i da ce ga spakovat na psihijatriju...
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 04 Jul 2015, 12:55

Ma život je zajebat. Ziher nije bilo ugodno tvojoj majci i vama u takvim situacijama gdje se ispoljavala ta njegova 'ja sam glavni, ja sam gazda' narav. I evo do čeg to dovede, sad, kad je ostario, sin ga liječi njegovom medicinom.
Mislim da je dobro što si se smirio (ili što su ti drugi pomogli da se smiriš :zubo: ) i što ste završili s primirjem.
Sjećaš se, vjerojatno, kako si se ti osjećao u trenutcima kad je on provodio silu, a ti bio premal da išta napraviš.
E sad je i on osjetio tu nemoć.
Bidni bolji od njega pa ga nemoj tjerat da je osjeti ponovo, a samo zato što sad ti možeš bit gazda.
Beau

Post 04 Jul 2015, 16:53

nina williams wrote:Ne b ja udarila nikog, neam takih poriva. :zubo:
Ma nu da te opet potpisem :rofl:
Obozavam burne rasprave povisenih tonova. Uh :cerek:
Najgore mi je kad me u zaru borbe ovi sa strane, sta se ne daju navuc na raspravu, krenu smirivat. Uopce ne kuze da mi sta se svadjamo zapravo uzivamo u tome. I ne zelimo da nas se smiruje :clint:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1640 times
Post 04 Jul 2015, 22:14

nina williams » wrote:Ma život je zajebat. Ziher nije bilo ugodno tvojoj majci i vama u takvim situacijama gdje se ispoljavala ta njegova 'ja sam glavni, ja sam gazda' narav. I evo do čeg to dovede, sad, kad je ostario, sin ga liječi njegovom medicinom.
Mislim da je dobro što si se smirio (ili što su ti drugi pomogli da se smiriš :zubo: ) i što ste završili s primirjem.
Sjećaš se, vjerojatno, kako si se ti osjećao u trenutcima kad je on provodio silu, a ti bio premal da išta napraviš.
E sad je i on osjetio tu nemoć.
Bidni bolji od njega pa ga nemoj tjerat da je osjeti ponovo, a samo zato što sad ti možeš bit gazda.
Pametna si ti mala. :)
Potpisi su za budale.
Šabović Adis
Inventar
Has thanked: 351 times
Been thanked: 376 times

Post 25 Aug 2015, 13:15

miky0 » wrote:...sa starim...nismo se fizicki pobili samo zato jer je izmedju nas stala mater, brat, moja zena i mali te nevjesta...i prije smo se znali gadno posvadjat, al ovo danas je bilo totalno ludilo...

I ja sam prič'o sa starim. Dvaput.
Jednom sam rek'o: "Neću! ", a drugi put "Ajajaj...". :rofl:
:top:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
blue
Asgard

Post 25 Aug 2015, 16:51

nina williams » wrote:Ne b ja udarila nikog, neam takih poriva. :zubo:
:nogica:

Rijetko ću promijeniti stav oko kojeg se zakačim. Prvo, ako se zakačim, očito mi je važno; drugo, ako mi je važno, ne puštam :zubo: Kompromis mi ide u smjeru - složit ćemo se da se ne slažemo. Izbaci me iz takta izvrtanje i spuštanje na osobnu razinu :snajper:

Miki, u konkretnoj situacji, koji god da vam je svađalački stil, dijete bi ga trebalo bit pošteđeno. A i općenito nekako, šaketanje je nekako granica između svađe i nasilja :misli:
Pero

Post 25 Aug 2015, 18:26

miky0 » wrote: Dokle je bila vasa granica sukoba otac-sin :ne zna:
Mene je stari jednom odvalio kad sam bio dovoljno star da se sjećam i isto tako dovoljno velik da se branim. Al se nisam branio, jer sam zbilja napravio neku pizdariju (koje se naravno sad ne sjećam) i negdje u sebi sam mislio kako je imao pravo. :zubo:
  • Information