Dokle je bila vasa granica sukoba otac-sin
Nemojte samo o predikama pristojnosti, uvazavanju starijih i te pizdarije
Napominjem da smo nakon stanke od par sati izgladili stvar u prihvatljivim tonovima
Moj je tata umro ima tome dosta godina ali ovo sto pises mi je nezamislivo da bi se moglo desiti u mojoj obitelji.miky0 » wrote:...sa starim...nismo se fizicki pobili samo zato jer je izmedju nas stala mater, brat, moja zena i mali te nevjesta...i prije smo se znali gadno posvadjat, al ovo danas je bilo totalno ludilo...
Napominjem da smo nakon stanke od par sati izgladili stvar u prihvatljivim tonovima
Ja sto sam starija, rebambijen sve vise. Prirodan proces.Margarita » wrote:Ne svađam se sa starijima od sebe. Ne svađam se s mlađima od sebe. Ne svađam se.
Jbg, nisu sve obitelji iste, neke su munjene a neke ne. Moja ja munjena, dok tvoja nijeBara huda » wrote: Moj je tata umro ima tome dosta godina ali ovo sto pises mi je nezamislivo da bi se moglo desiti u mojoj obitelji.
Onoj u kojoj sam odrasla.
Isto tako i u ovoj mojoj u kojoj sam sad.
Bara huda » wrote:
Cak se ne sjecam da su se i moji sokolovi tukli medjusobno, mozda su se znali pocupat kao mali ali nista spomena vrijedno.
Bara huda » wrote:
A zasto ste se ti i tata zakacili?
Ma mi smo inace karakterno dosta slicni, samo sto sam ja nesto racionalniji a on agresivniji. Samo sta ja trpim dok ne puknem. Kad puknem, nek bjezi svak ko di moze. TemperamentBara huda » wrote:
Ali je dobro da uspijete rijesit razgovorom problem, kad se malo ohladite.
IstinaBara huda » wrote:
Iako mi se ne cini pametnim da ti sin to gleda, onako....nije mu neki primjer za buduce odnose s ocem.
Ne znam zasto, ali meni se pari da ste malo bumbili prilikom tog pripetavanja, a?miky0 » wrote:
Jbg, nisu sve obitelji iste, neke su munjene a neke ne. Moja ja munjena, dok tvoja nije
Uf, znali smo se mi pobit ka boxeri (ja, brat i sestra)
Ma zapravo, uopce ja i stari i nismo bili u sukobu, vec su se pripetavali brat i on, a ja sam tu bio sudac koji bi presudjivao ovdi si ti u pravu, a ovdi si ti u pravu...sve je kulminiralo kad je mater otvoreno stala na bratovu stranu (prvi put u zivotu je samostalno promislila svojom glavom) te joj je otac na to rekao vrat cu ti slomit na sto sam ja totalno zastranio, urlajuci na njega da koga ce on dignit ruku, na sto sam doslovno s jedne strane stola poletija k njemu s namjerom ko zna kojom
i onda smo se slali u sve materine preko svih glava koje su se nasle izmedju nas. Ruzan prizor, dosta gadan, ali sam odrijesito rekao kako ga mogu u 3 sek polegnit na pod jer sam 30 god mladji i da se ne igra s prijetnjama, jer dakako nhegovo vrijeme vladanja silom vise ne prolazi. Bilo nekad. Vise ne.
Ma mi smo inace karakterno dosta slicni, samo sto sam ja nesto racionalniji a on agresivniji. Samo sta ja trpim dok ne puknem. Kad puknem, nek bjezi svak ko di moze. Temperament
Istina
mozda nisam prava osoba koja bi trebala ovde da odgovori, ali napisacu.
Bas sam si danas razmisljala o tome. Znam li se uopce dobro svadjat.Margarita » wrote:Ne svađam se sa starijima od sebe. Ne svađam se s mlađima od sebe. Ne svađam se.
Jeste, piva je bila na repertoaru, ali nista neuobicajeno, tako da ona sigurno nije povodBara huda » wrote: Ne znam zasto, ali meni se pari da ste malo bumbili prilikom tog pripetavanja, a?![]()
Povod cudan ili ne, ne znam, njih dvojica su raspravljali neslazuci se oko nekih isplata nekom nesto, ma u konacnici i nebitno...i sad sam ja tu bio kao sudac koji se slagao/neslagao s nekim njihovim odlukama. I dogodilo se sta se dogodiloBara huda » wrote:
Meni je i povod malo cudan, hocu rec, nisam imala prilke doma to dozivit, ali nije da one koji jesu smatram munjenima.
Neka svako ima svoje veselje.![]()
Oni tu skupa zive, ja ne, ja zivim u podstanarskom stanu u blizini jer sam ja svoj dio kuce pretvorio u apartmane, i to mi je racionalnije, al u suterenu (podrum/prizemlje) zive i oni jer smo cilu tu kucu pretvorili u apartmane, tako da starci imaju svoja 2 ap., brat isto toliko kao i sestra...dok u istom tom podrumu ja imam jedan mali dio za radionicu u kojoj boravim, tako htio-nehtio jesam tu fizickiBara huda » wrote:
A sta vi kroz lito svi zivite skupa u kuzinu a ostalo afitajete ili je ovo bilo samo neformalno i ugodno obiteljsko druzenje?
Ma nu da te opet potpisemnina williams wrote:Ne b ja udarila nikog, neam takih poriva.
Al veliju mi, inače nakoko miroljubivi ljudi, da ne znam pušćat kad se svadim.
I da to u njima zna budit one porive iz prve rečenice.![]()
Manijaci.![]()
Pametna si ti mala.nina williams » wrote:Ma život je zajebat. Ziher nije bilo ugodno tvojoj majci i vama u takvim situacijama gdje se ispoljavala ta njegova 'ja sam glavni, ja sam gazda' narav. I evo do čeg to dovede, sad, kad je ostario, sin ga liječi njegovom medicinom.
Mislim da je dobro što si se smirio (ili što su ti drugi pomogli da se smiriš) i što ste završili s primirjem.
Sjećaš se, vjerojatno, kako si se ti osjećao u trenutcima kad je on provodio silu, a ti bio premal da išta napraviš.
E sad je i on osjetio tu nemoć.
Bidni bolji od njega pa ga nemoj tjerat da je osjeti ponovo, a samo zato što sad ti možeš bit gazda.
I ja sam prič'o sa starim. Dvaput.miky0 » wrote:...sa starim...nismo se fizicki pobili samo zato jer je izmedju nas stala mater, brat, moja zena i mali te nevjesta...i prije smo se znali gadno posvadjat, al ovo danas je bilo totalno ludilo...
nina williams » wrote:Ne b ja udarila nikog, neam takih poriva.
Al veliju mi, inače nakoko miroljubivi ljudi, da ne znam pušćat kad se svadim.
I da to u njima zna budit one porive iz prve rečenice.![]()
Manijaci.![]()
Mene je stari jednom odvalio kad sam bio dovoljno star da se sjećam i isto tako dovoljno velik da se branim. Al se nisam branio, jer sam zbilja napravio neku pizdariju (koje se naravno sad ne sjećam) i negdje u sebi sam mislio kako je imao pravo.miky0 » wrote: Dokle je bila vasa granica sukoba otac-sin![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 2 guests