Tko ne guta, dobit će ječmenac!
nerh4ps0dy » wrote:Jel se vi svi, dovraga, poznajete u RL?
dejzi, Poljska
koji grad? oš se znat sporazumjet, jel trebaš instrukcije za dobar dan, hvala, zgodan si mi, želiš li biti moj penisić?
eh da, bila sam i ja na Sneguljici jučer, ali onoj drugoj
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ne, Morti sam jučer upoznalarh4ps0dy » wrote:Jel se vi svi, dovraga, poznajete u RL?
ta izgleda finijaPješčana wrote:ali onoj drugoj
ova s čarliz je malo mračna, gotik, al svidjela mi se
čarliz je baš lijepo stvorenje
edit - vidim da si ti isto napisala za đuliju, čarliz je ljepša
da, u meni je problem
sad će ispast da ideš s Taizeom tam, ha?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
Onih par sati u Splitu sam umirala od sreće, kakve ondje krasne paščadi imaBios » wrote:sreli dva psa svetog Huberta (prvi put sam ih vidjela uživo, ogromni su).
Jab u Poljsku
baja » wrote:ja sam jučer imala lijep i nabrijan dan; ustala sam rano da stignema na plac prije kafe s Morti i Tupleo![]()
Morti je svladala sve prometne prepreke bez problema![]()
zakafenisale smo dobrano tako da sam ručak spremila rekordnom brzinom, i to dobar
Zaboravila si spomenuti da te je moj pas probao zaklati.
Još jednom se ispričavam.
Odlično mi je bilo jučer.
Još da nisam bila najniža u društvu
I Mortiša i Baja su divne. Divne.
I visoke.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
baja » wrote: promaklo mi je kad su uspjeli pokrenuti one konjiće, našli tajni gumb
ubrzo su imali još nekoliko novih prijatelja... onda je to neko skužio i isključio im struju
pravila sam se da nisu moji![]()
Pješčana » wrote:
koji grad? oš se znat sporazumjet, jel trebaš instrukcije za dobar dan, hvala, zgodan si mi, želiš li biti moj penisić?
Zar se prikazuju dvije Snjeguljice paralelno?Pješčana » wrote: eh da, bila sam i ja na Sneguljici jučer, ali onoj drugoj, s Đulijom, koja je prekokrasna
Pravo pitanje je: što je tebi?dejzi » wrote: I neć faćkat penisiće tamo, što ti je.![]()
Groupie :cerek:
Sjoj, moram vam nešto ispričati. 
Vozim se ja danas i pričam sama sa sobom kao i inače. Stanem na semaforu, a lik u autu ispred mene mi u retrovizoru pokaže onaj znak rukama kao kad netko blebeće, kao da radite sjenu patke na zidu, ako znate na što mislim. Pomislim da je skužio da pričam sama sa sobom i valjda aludira na to, ali nisam se dala smesti. Gledam ja njega i nastavljam pričati, govorim si: "možda misli da sam luda, tko zna, ali ću svejedno pričati sama sa sobom...", pritom mu se cerekam i naginjem glavu lijevo-desno. On će meni.
Idući semafor, bitno kasnije, trubi lik iza mene. Okrenem se, a on radi isto.
Pa koji vam je, pustite me da pričam sama sa sobom?!
A onda skužim: gore mi sva četiri pokazivača smjera... Upsss.... 
Vozim se ja danas i pričam sama sa sobom kao i inače. Stanem na semaforu, a lik u autu ispred mene mi u retrovizoru pokaže onaj znak rukama kao kad netko blebeće, kao da radite sjenu patke na zidu, ako znate na što mislim. Pomislim da je skužio da pričam sama sa sobom i valjda aludira na to, ali nisam se dala smesti. Gledam ja njega i nastavljam pričati, govorim si: "možda misli da sam luda, tko zna, ali ću svejedno pričati sama sa sobom...", pritom mu se cerekam i naginjem glavu lijevo-desno. On će meni.
Idući semafor, bitno kasnije, trubi lik iza mene. Okrenem se, a on radi isto.
Dejzi, uživaj u Poljskoj
Ja nisam baš nogometni fan
Bajo, kamo ti putuješ kad se moraš pakirati?
Svi nekam putujete, ja bi isto
Ja sam isto visoka 
Kad smo kod visine, ja imam 183, a MP preko metar devedeset i danas me šogi plašila da ću sigurno rodit veliku bebu. Budu li mi krajem trudnoće rekli da mi beba ima preko 4 kile, ja ću platit carski
zezam se
Eh, da, bapske priče, danas mi sveki govori da sve žene rode prvo dijete s porođajnom težinom otprilike kao i što su njihove majke rodile. Kune se da je istina
Nego, (ovo je pitanje za vas rodilje) jste li vi rodile bebicu s kilažom otprilike kao i vaše mame?
Bajo, kamo ti putuješ kad se moraš pakirati?
Svi nekam putujete, ja bi isto
Tupelo » wrote: I visoke.
Kad smo kod visine, ja imam 183, a MP preko metar devedeset i danas me šogi plašila da ću sigurno rodit veliku bebu. Budu li mi krajem trudnoće rekli da mi beba ima preko 4 kile, ja ću platit carski
Eh, da, bapske priče, danas mi sveki govori da sve žene rode prvo dijete s porođajnom težinom otprilike kao i što su njihove majke rodile. Kune se da je istina
Life is short. Smile while you still have teeth.
Pitanje za nerodilje - ovo mi je današnji desert:

Jel jedete trešnje bez otvaranja? Ja sam prije jela trešnje ravno s drveta, a sad sam glupa i imam poriv uzeti nož i otvarati jednu po jednu da se uvjerim da nema crva.
MP je rekao da sam sebična jer zbog bebe moram jesti mesa i da nemam šta vadit crve van
Kako da se natjeram pojesti trešnje bez otvaranja? 

Jel jedete trešnje bez otvaranja? Ja sam prije jela trešnje ravno s drveta, a sad sam glupa i imam poriv uzeti nož i otvarati jednu po jednu da se uvjerim da nema crva.
Nica » wrote: Idući semafor, bitno kasnije, trubi lik iza mene. Okrenem se, a on radi isto.Pa koji vam je, pustite me da pričam sama sa sobom?!
A onda skužim: gore mi sva četiri pokazivača smjera... Upsss....
Nica » wrote: A onda skužim: gore mi sva četiri pokazivača smjera... Upsss....
Ja sam jednom pjevala u autu koliko me grlo nosilo. U traci do mene zaustavi se žena i nešto mi gestikulira. Otvorim prozor, a ona će: "I ja slušam to na radiju!"
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Perzefona » wrote:Ja ne znam Baju. Želim znat Baju.
Dogovorit ćemo nešto.
Može ono što smo pričale prije nego ja odem na more.
sjo, idem na more za 20 dana!!!
Sjooooooooo
Nica wrote:A onda skužim: gore mi sva četiri pokazivača smjera... Upsss....
Šmizla je imala 200 grama veću porođajnu težinu od moje.Sašenka wrote:Nego, (ovo je pitanje za vas rodilje) jste li vi rodile bebicu s kilažom otprilike kao i vaše mame?
Trešnje ne jedem. Ne mogu. Znam da su crvi unutra.
dejzi » wrote:I neć faćkat penisiće tamo, što ti je.
Ovo sam morala u poseban post jer zaslužuje svih deset roflova.
I meni je to baš fora.Perzefona » wrote:
Ja sam jednom pjevala u autu koliko me grlo nosilo. U traci do mene zaustavi se žena i nešto mi gestikulira. Otvorim prozor, a ona će: "I ja slušam to na radiju!"Baš mi je to bilo fora.
Sašenka, ja ne gledam u trešnje.
Ja sam bila teža nego moja djeca, a oni nisu bili male bebe.
Mah, probala sam maknuti crva i pojesti ostatak trešnje.Sašenka » wrote:Drago mi je da nisam jedina koja izbjegava crve
Ne mogu.
Jednostavno ne mogu.
Onda obično izmasakriram cijelu zdjelu da nađem jednu u kojoj nema crva. I onda ju pojedem. Sada više ni to, jer kad nađem koju necrvljivu, dajem ju šmizli.
u zadnjih 10 godina sam, brat bratu, pojela možda šaku trešanja.
Tupelo » wrote:
Mah, probala sam maknuti crva i pojesti ostatak trešnje.
Ne mogu.![]()
Jednostavno ne mogu.
Onda obično izmasakriram cijelu zdjelu da nađem jednu u kojoj nema crva. I onda ju pojedem. Sada više ni to, jer kad nađem koju necrvljivu, dajem ju šmizli.
u zadnjih 10 godina sam, brat bratu, pojela možda šaku trešanja.
Ja ne gledam dok ga slučajno ne ulovim.
-
- Information
-