Ona je inače urban look girl
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Prepirem se s kćeri. Ide u kazalište, pozvala ju je prijateljica koja nastupa. I oblači traperice. 
, ali pokušavam joj reći da bi ipak trebala obući nešto elegantno, ženstveno, prilagođeno mjestu i prilici.... Rekla je da će obući košulju. Kariranu. 
Groupie :cerek:
Meni se Kuki rugala kad je gledala sedamnaest mojih lakova za nokte i rekla da je nekoliko njih identične nijanse. Ja sam rekla da nije, a ona je bila drska i uzela je tri laka i zahtijevala da joj točno ukažem na razliku. Moja su djeca to gledala! I bila na njezinoj strani.ex anais » wrote:Našla sam dva laka crvene boje za koje uopće nisam znala da postoje niti su korišteni. Niti se mogu sjetiti zašto sam kupila dva crvena laka.![]()
Nemoj ić, ex! Baš sam se razveselila što sam vas našla, kud ćeš sad? Nikad vas nema vikendom, kao da sve tipkate s radnog mjesta. Na kakvim to beskorisnim radnim mjestima radite?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Prerasla je košulju, želi ići u capoeira majici.kuki » wrote:Joj daj jebote, ona može jutenu vreću obuć.
Mlada je, zgodna, lijepa, ima dobre sise... Bili bi na njezinoj strani u svakom slučaju.Perzefona wrote: I bila na njezinoj strani.![]()
Groupie :cerek:
Uh, sad mi je odlanulo. Mislila sam čak u nekom čudnom trenutku da je to zato što je bila u pravu.
Mlada je, zgodna, lijepa, ima dobre sise... Bili bi na njezinoj strani u svakom slučaju.
Samo da znaš da sam tvom potomku kad mi je rekao da sam sarkastična pa me ne razumije zbunjeno rekla da ne razumijem jer mu je to materinji jezik. I da mu mogu i gore stvari reć.Perzefona » wrote:]Uh, sad mi je odlanulo. Mislila sam čak u nekom čudnom trenutku da je to zato što je bila u pravu.
Ja sam u kazalište nosila tenisice i traperice.Nica » wrote:Prepirem se s kćeri. Ide u kazalište, pozvala ju je prijateljica koja nastupa. I oblači traperice.
Ona je inače urban look girl, ali pokušavam joj reći da bi ipak trebala obući nešto elegantno, ženstveno, prilagođeno mjestu i prilici.... Rekla je da će obući košulju. Kariranu.
Perzefona wrote: Meni se Kuki rugala kad je gledala sedamnaest mojih lakova za nokte i rekla da je nekoliko njih identične nijanse. Ja sam rekla da nije, a ona je bila drska i uzela je tri laka i zahtijevala da joj točno ukažem na razliku. Moja su djeca to gledala! I bila na njezinoj strani.![]()
Evo ja baš gledam u svojih 9 koje sam pronašla, imam dva zelena, tri crvena, dva ljubičasta, bijeli i crni. Iste nijanse su zakon.
Ja sam nježna majka, moliću lijepo.kuki » wrote: Samo da znaš da sam tvom potomku kad mi je rekao da sam sarkastična pa me ne razumije zbunjeno rekla da ne razumijem jer mu je to materinji jezik. I da mu mogu i gore stvari reć.
Buduć takvom, imam viška sarkazma koji dolazi do izražaja ovdje.
Ja njih nikad nisam trolala. Al oni svejedno trolaju mene.
Viš, viš, nisam o tome na taj način razmišljala.Perzefona » wrote:Nu tebe, bi li ti išla na forum koji ti mama administrira?
Ali mogu mijenjati onda pospremanje sobe za kartone.
Mojima je neugodno. Tako su rekli.Srame me se.
To je prednost koju bi imala Nica, točno. Al što bi njih nagnalo na registraciju, pitanje je.ex anais » wrote:
Viš, viš, nisam o tome na taj način razmišljala.![]()
Ali mogu mijenjati onda pospremanje sobe za kartone.![]()
Tastaturu pregrizla, dabogda! Kako ću pisat onda po LjES-u?
Popustit će. Kad tad. Svi putevi vode na forum.
Nije da baš pišem tamo, ali mogla bih. Recimo, sad mi se trola forumašicu koja je imala sjajan i bajan sekas do trenutka kad je rekla onom svom da se nešto nije iskazao. Njemu se odma piša smežurala i sad nije dobro, kaže. Ona bi opet da bude dobro. A ja bih ju trolala.
Hmm, da. Mada, Nica je i rekla da bi oni htjeli na forum, ali ako se ne varam to je bilo prije nego je postala admin.Perzefona » wrote:To je prednost koju bi imala Nica, točno. Al što bi njih nagnalo na registraciju, pitanje je.
Jao, ta tema.Nije da baš pišem tamo, ali mogla bih. Recimo, sad mi se trola forumašicu koja je imala sjajan i bajan sekas do trenutka kad nije rekla onom svom da se nešto nije iskazao. Njemu se odma piša smežurala i sad nije dobro, kaže. Ona bi opet da bude dobro. A ja bih ju trolala.
ŽuD je u zadnje vrijeme tako dosadan, od one teme o kumu i curi nije bilo ništa vrijedno spomena, pardon, trolanja.
Upravo sam deset minuta otčepljivala lijevu nosnicu toplom vodom i (nažalost?
) uspjela 20 sekundi prije nego sam otišla namazat je iznutra wasabijem i vidjet šta će se desit. Uopće ne znam šta joj se desilo, samo odjednom nisam mogla disat.
Perz, trolaj.
Perz, trolaj.
Divan dan.
Uputili smo se rano ujutro do Marjana pješke da nam pas ne kolabira od vrućine, popili kavu na Benama, sreli dva psa svetog Huberta (prvi put sam ih vidjela uživo, ogromni su).
Onaj i djeca i pas su se, čim smo došli do mojih, bacili u more, ja sam ih slikala iz duboke hladovine.
Pas je pregrizao novi madrac i izranjao kamenje.
Onda su još i bicikle išli voziti, ja sam čekala u dubokoj hladovini.
Ogrebali se za ručak. Tata je rekao da mu je puna kapa tikvica i 158 načina na koji se mogu spremiti. Pok Mulice.
Hvatali su kozice (dok sam ja ležala u dubokoj hladovini ispod tamarisa), koje bih trebala ispržiti kad se ekipa probudi.
Blažena tišina.
BTW, i ja sam sramotila majku nekad davno idući u kazalište u trapericama i kariranoj košulji.
Uputili smo se rano ujutro do Marjana pješke da nam pas ne kolabira od vrućine, popili kavu na Benama, sreli dva psa svetog Huberta (prvi put sam ih vidjela uživo, ogromni su).
Onaj i djeca i pas su se, čim smo došli do mojih, bacili u more, ja sam ih slikala iz duboke hladovine.
Pas je pregrizao novi madrac i izranjao kamenje.
Onda su još i bicikle išli voziti, ja sam čekala u dubokoj hladovini.
Ogrebali se za ručak. Tata je rekao da mu je puna kapa tikvica i 158 načina na koji se mogu spremiti. Pok Mulice.
Hvatali su kozice (dok sam ja ležala u dubokoj hladovini ispod tamarisa), koje bih trebala ispržiti kad se ekipa probudi.
Blažena tišina.
BTW, i ja sam sramotila majku nekad davno idući u kazalište u trapericama i kariranoj košulji.
Nica » wrote:Otišla je. Obukla je žutu majicu s našivenim prugastim srcem koju joj je, čini mi se, kuki dala jer njoj sise više ne stanu u nju, blijede ne posve čiste traperice i fejk visoke ljubičaste starke.
Savršen look za kazalište.
Stalkam Perz tamo da vidim oće zatrolati.
A onda ću morati pisati seminar.
ja sam u kazaliste znala ici u trapericama, tamnim starkama od velura i tvida, a gornji dio, nausnice i sal bi bili malo svecaniji (ali nosivi uz donji dio), s orijentalnom notom. i nosila sam neki kaftan ili sta je vec, ne znam ni sama.
nitko me nijednom nije ''ispratio'' iz kazalista, nitko me nije cudno gledao, dolazili su ljudi i gore obuceni, a ja sam izgledala i osjecala se dobro. to je bilo na faksu, i to na visim godinama. i danas bih se tako obukla, pa i lezernije (ovisno o predstavi i kazalistu). samo dugo nisam bila u kazalistu. 
za srednjoskolce mi je normalno da ne paze pretjerano, pogotovo ako idu direkt iz skole, u dnevnoj odjeci. ili ako nemaju nista pristojno, a nemaju para. ili ako ih jednostavno boli k****. sta im mozes. mozes ih svezat' za radijator ili ih izmlatiti ili im reci *izda ti materina neces dobit' dzeparac, ali takvi onda uopce nece ici u kazaliste.
za srednjoskolce mi je normalno da ne paze pretjerano, pogotovo ako idu direkt iz skole, u dnevnoj odjeci. ili ako nemaju nista pristojno, a nemaju para. ili ako ih jednostavno boli k****. sta im mozes. mozes ih svezat' za radijator ili ih izmlatiti ili im reci *izda ti materina neces dobit' dzeparac, ali takvi onda uopce nece ici u kazaliste.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Tamo ne smiješ na cesti pušit ni pit alkohol. Slušali to na radiju ja i onaj moj mlađi. Pa me pita kako se to puši alkohol. 
Isuse, družit ćeš se s navijačima. Lijepo se provedi, iako ja ne vidim kako je to uopće moguće.
Navijači!

Isuse, družit ćeš se s navijačima. Lijepo se provedi, iako ja ne vidim kako je to uopće moguće.
jel' to rezultat devetosatnih pregovora?dejzi » wrote:Idem u Poljsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam jučer imala lijep i nabrijan dan; ustala sam rano da stignema na plac prije kafe s Morti i Tupleo
Morti je svladala sve prometne prepreke bez problema
zakafenisale smo dobrano tako da sam ručak spremila rekordnom brzinom, i to dobar
potom smo se muž, đete i netjaci sjurili u kino, pogledali snjeguljicu s čarliz teron, dobra je
a onda na cvjetni, na ramba amadeusa gdje je muž sreo drugare iz bivšeg kvarta, a ja sam pazila djecu
promaklo mi je kad su uspjeli pokrenuti one konjiće, našli tajni gumb
ubrzo su imali još nekoliko novih prijatelja... onda je to neko skužio i isključio im struju
pravila sam se da nisu moji
... u tom muvanju prolomilo se i: bajooo
jevga i dejzi
sve u svemu; krasan vl/rl dan
sad sam potjerala netjake doma, svoju ubacila u kadu, kuvam i mentalno se pripremam za pakiranje od par dana, za putovanje na koje mi se baš i ne ide... al' pakiranje mrzim svakako
dobrojutro
-
- Information
-