judolino » wrote:Onaj Čarlamijus iz Asteriksa je goli kurac za Polinu.
Bog vas jebo da vas jebo, pogledajte se u špigl, majmuni i majmunice!
Dakle to trolersko biće je uspjelo u svom zlobnom naumu da razjebe ovaj forum, a vi bi joj još dali i pomilovanje?
Jebo vas bog, meni to ne ide u glavu. To je isto kao da ja sad idem plakati za svojim tumorom kojemu doktori nisu pružili još koji mjesec pa da se vidi hoće li se proširiti ili božjom providnošću postati dobroćudan.
Šta je vama, kaj ste zabrijali na Paola Kvelja?
Kaj tolika masa ljudi (a da ne spominjem ljude s moderatorskim iskustvom, znači nekakve stručnjake) ne zna prepoznati luđaka i psihopata?
Vama je to normalno da netko piše malo na srpskom, malo na hrvatskom jeziku, malo kao muško, malo kao žensko i pritom živahno održava okrugle stolove sa samim sobom?
Pa kaj je ovo? Forum ili ubožnica?
Došao sam tu među ekipu koju znam od prije, sklopio još novih prijateljstava i uživao u toploj atmosferi. Tu i tamo se malo steramo u kurac, pa se malo pomirimo i svi živi, veseli i zdravi.
Nikaga, ama baš nikoga nisam zamrzio na ovom forumu, pa čak ni to nešto tzv. Polinu. Ali jedinu nju/njega više organski nemrem podnijeti. Pun mi je kurac tog preseravanja i ibertrolanja. Jedina svrha egzistencije tog bića je da unosi pomutnju i razdor.
Jebala vas politička korektnost da vas jebala. Nije dovoljno što na telki imamo nepismene spikere s govornim manama, sada bismo još trebali ispravljati ono što suvremenoj medicini nije pošlo za rukom?
Pružimo joj šansu... Njoj ili svoj tridesetorici?
Bi li možda tako politički korektni i Normanu Batesu pružili još jednu šansu pa mu dali da upravlja motelom na usamljenoj cesti? Jer možda se popravio?