Baniranje nije fer: rasprava o banovima

Stare teme i začeci foruma
schmokljan

Post 10 Feb 2012, 14:02

Morticia » wrote:
Daj se saberi, ponašaš se k'o uvrijeđena frajla. :facepalm:

Nisam ja ništa rekla da bih ja bolje, a pogotovo ne JASNO.

Samo sam rekla da ovako kako sad vi radite NE VALJA.
Ja da se saberem? Ja? Prcam li ja cijeli forum s Polinom?

Ne, ne. Ti si rekla da ne valja, a ako znaš da ne valja, onda si valjda to usporedila s nečim što valja - inače na čemu si temeljila tu tvrdnju? Dakle - znaš kako treba. Izvoli. Ili prenesi vlasništvo na nekog trećeg - ne mora biti Paprika, može i Polina - isti kurac.

Moja odluka je neopoziva i nisam uvrijeđen, potpuno griješiš, oduševljen sam idejom da me više nikakvi obziri neće sputavati prema ekipi koja je stalno prcala, srala i pametovala, a onda nevino prala ruke.

Dugo sam odgađao ovaj trenutak, osjećao sam određenu odgovornost, ali bilo je dosta.

:usama: :usama: :usama:

Morticia

Post 10 Feb 2012, 14:03

m.za » wrote: Onda pošalji mail ili pm ili odi na Mod kutak, ovo je tema za banirane :ne zna:

Zakuhala si :unda:
Zašto bih slala pm ili mail? :confused:
Jesam li pitala u prvom postu da li smijemo advokatirati?
I što mi je rekla Elli?
Da smijemo.
Pa evo, advokatiram. :zubo:

Na mod kut ja kao forumaš nemam pristup niti ga želim.

A ako vlasnicima nije do javnih rasprava o permabanovima onda neka I TO stave u PRAVILA.
NEMA RASPRAVE O BANOVIMA.
Ikad. Igdje.
Oš, neš, aj' bok.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ali

Post 10 Feb 2012, 14:05

E, ako ćemo se igrat demokracije....

Tko je za Ellinu ostavku?

(:Protiv:)

Tko je za Schmokljanovu ostavku?

(:Protiv:)

Sad ima 17 registriranih trenutno na forumu.
Treba 9 glasova ZA da bi ostavke bile prihvaćene.

Glasanje traje do 14:30.

:durica:
vrrrlet

vrrrlet » wrote:
Aha, to si prije dobila. A joj, a ja mislio da je to plod ovdašnje ljubavi. Pa ovo čini situaciju još tragičnijom.

Vidim da padaju ostavke, izljevi mržnje i gađenja. Zar vam je to zaista lakše nego skinuti grudnjak? :ne zna:

Ako je tako, odlazim i ja.
Po hamburger. :D Nemojte se poubijati dok se vratim, brzo ću ja. Joj što se veselim pomirbenom seksu...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

schmokljan » wrote:
Ja da se saberem? Ja? Prcam li ja cijeli forum s Polinom?

Ne, ne. Ti si rekla da ne valja, a ako znaš da ne valja, onda si valjda to usporedila s nečim što valja - inače na čemu si temeljila tu tvrdnju? Dakle - znaš kako treba. Izvoli. Ili prenesi vlasništvo na nekog trećeg - ne mora biti Paprika, može i Polina - isti kurac.

Moja odluka je neopoziva i nisam uvrijeđen, potpuno griješiš, oduševljen sam idejom da me više nikakvi obziri neće sputavati prema ekipi koja je stalno prcala, srala i pametovala, a onda nevino prala ruke.

Dugo sam odgađao ovaj trenutak, osjećao sam određenu odgovornost, ali bilo je dosta.

:usama: :usama: :usama:
:rofl:
Odlično.
Ali tebi je jasno da ti ne možeš ništa na silu "prenijeti" na mene, je li tako? :zubo:
Dakle, ako se odričeš svog udjela u vlasništvu ostavi Heku i klonki da rade s tvojim dijelom što god žele, to sa mnom odavno nema baš nikakve veze. :ne zna:

Što se tiče prcanja cijelog foruma s Polinom ne znam na koga se to odnosi jer je ovo valjda prvi put da ja progovaram o njoj i njezinom permabanu. :misli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ali

Post 10 Feb 2012, 14:08

Morticia » wrote:
Zašto bih slala pm ili mail? :confused:
Jesam li pitala u prvom postu da li smijemo advokatirati?
I što mi je rekla Elli?
Da smijemo.
Pa evo, advokatiram. :zubo:
Pa oprosti što niisam vidjela kome si to ti zapravo došla advokatirati s obzirom da se ni jedan banirani još nije bio pojavio :zubo:
Morticia

Post 10 Feb 2012, 14:10

Pa advokatiram za Polinu, to je valjda svima jasno, više puta sam spomenula njegovo ime. :zubo:
Morticia

Post 10 Feb 2012, 15:27

Pa, meni se čini da je šmokljan poprilično jasno rekao svoje. :ne zna:
Da sam na njegovom mjestu ja definitivno ne bih ostala na mjestu gdje mi se većina članova gadi. :zubo:
A pogotovo ne bih htjela biti vlasnik takvog mjesta. :zubo:
blaze

Post 10 Feb 2012, 15:27

m.za » wrote: Ništa :zubo:

Ako ide Schmokljan, idem i ja :usama:
ne bih ni ja da šmokljan ode. ja sam samo shvatila da odustaje od vlasništva, to me stvarno manje zanima. ako će biti razgovorljiviji, tim više :)
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Beau

Post 10 Feb 2012, 15:28

Pa da. Kladim se da sad riga negdje od svih nas :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Feb 2012, 16:11

Onaj Čarlamijus iz Asteriksa je goli kurac za Polinu.
Bog vas jebo da vas jebo, pogledajte se u špigl, majmuni i majmunice!
Dakle to trolersko biće je uspjelo u svom zlobnom naumu da razjebe ovaj forum, a vi bi joj još dali i pomilovanje?
Jebo vas bog, meni to ne ide u glavu. To je isto kao da ja sad idem plakati za svojim tumorom kojemu doktori nisu pružili još koji mjesec pa da se vidi hoće li se proširiti ili božjom providnošću postati dobroćudan.
Šta je vama, kaj ste zabrijali na Paola Kvelja?
Kaj tolika masa ljudi (a da ne spominjem ljude s moderatorskim iskustvom, znači nekakve stručnjake) ne zna prepoznati luđaka i psihopata?
Vama je to normalno da netko piše malo na srpskom, malo na hrvatskom jeziku, malo kao muško, malo kao žensko i pritom živahno održava okrugle stolove sa samim sobom?
Pa kaj je ovo? Forum ili ubožnica?
Došao sam tu među ekipu koju znam od prije, sklopio još novih prijateljstava i uživao u toploj atmosferi. Tu i tamo se malo steramo u kurac, pa se malo pomirimo i svi živi, veseli i zdravi.
Nikaga, ama baš nikoga nisam zamrzio na ovom forumu, pa čak ni to nešto tzv. Polinu. Ali jedinu nju/njega više organski nemrem podnijeti. Pun mi je kurac tog preseravanja i ibertrolanja. Jedina svrha egzistencije tog bića je da unosi pomutnju i razdor.

Jebala vas politička korektnost da vas jebala. Nije dovoljno što na telki imamo nepismene spikere s govornim manama, sada bismo još trebali ispravljati ono što suvremenoj medicini nije pošlo za rukom?
Pružimo joj šansu... Njoj ili svoj tridesetorici?
Bi li možda tako politički korektni i Normanu Batesu pružili još jednu šansu pa mu dali da upravlja motelom na usamljenoj cesti? Jer možda se popravio?
Nikolajevna

Post 10 Feb 2012, 16:33

Uh, judolino, nemoj psovat Boga toliko...
Chiro

Post 10 Feb 2012, 16:35

Potpisujem Judolina u većini napisanog.
Skinheadsi, takav si!
Tupelo

Post 10 Feb 2012, 16:36

Judolino :love: :cerek:

Da ne psuješ toliko ponudila bih ti se za petu zakonitu. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Feb 2012, 16:36

Nikolajevna » wrote:Uh, judolino, nemoj psovat Boga toliko...
Nek me ubije ak mu smeta.
karambol

Post 10 Feb 2012, 16:58

judolino » wrote: Nek me ubije ak mu smeta.
Neće, neće, trebaš mu još...i rekao si sve kako treba.Image
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 10 Feb 2012, 17:27

Administracijo...aj prestanite davat ostavke na svaku krizu. Čim forumaši propituju neke odluke-hop ostavke. Šta ste tako tašti il ljuti il štaveć, lako je "upravljat" dok se svi slažu. Jedino što onda ni velike potrebe za upravom nema.
Budući da niko ne traži ostavke...ostajte, slušajte i razgovarajte. Dašta! :zubo:

Forumaši i administracijo...ajmo se okanit dijagnoza.

Onaj što je sad digo nos jednom je fino reko...Bitna je atmosfera u kojoj će čovjeku biti neugodno vrijeđati druge, a za atmosferu je moderator odgovorniji od forumaša. Svaki ban, na ovom forumu, je osobni poraz moderatora koji ga je dodijelio.
Svaka čast. Otpočnimo s primjenom.
Nekim čudom ovdje je i svaka ostavka osobni poraz onih koji ih podnose. Niko ostavku nije dao po "zapovjednoj odgovornosti", niti na traženje, svi ih podnose čim se zatalasa i čim se malo više treba nosit s problemima.
Tea Tree

Post 10 Feb 2012, 19:42

Za one koji su časkom preletjeli ovaj post i nisu ga dobro pročitali, evo ga još jednom. Neke dijelove ću boldati čisto radi uočljivosti i bolje pamtljivosti.
judolino » wrote:Onaj Čarlamijus iz Asteriksa je goli kurac za Polinu.
Dakle to trolersko biće je uspjelo u svom zlobnom naumu da razjebe ovaj forum, a vi bi joj još dali i pomilovanje?
Jebo vas bog, meni to ne ide u glavu. To je isto kao da ja sad idem plakati za svojim tumorom kojemu doktori nisu pružili još koji mjesec pa da se vidi hoće li se proširiti ili božjom providnošću postati dobroćudan.
Kaj tolika masa ljudi (a da ne spominjem ljude s moderatorskim iskustvom, znači nekakve stručnjake) ne zna prepoznati luđaka i psihopata?
Vama je to normalno da netko piše malo na srpskom, malo na hrvatskom jeziku, malo kao muško, malo kao žensko i pritom živahno održava okrugle stolove sa samim sobom?
Došao sam tu među ekipu koju znam od prije, sklopio još novih prijateljstava i uživao u toploj atmosferi. Tu i tamo se malo steramo u kurac, pa se malo pomirimo i svi živi, veseli i zdravi.
Nikaga, ama baš nikoga nisam zamrzio na ovom forumu, pa čak ni to nešto tzv. Polinu. Ali jedinu nju/njega više organski nemrem podnijeti. Pun mi je kurac tog preseravanja i ibertrolanja. Jedina svrha egzistencije tog bića je da unosi pomutnju i razdor.

Jebala vas politička korektnost da vas jebala. Nije dovoljno što na telki imamo nepismene spikere s govornim manama, sada bismo još trebali ispravljati ono što suvremenoj medicini nije pošlo za rukom?
Bi li možda tako politički korektni i Normanu Batesu pružili još jednu šansu pa mu dali da upravlja motelom na usamljenoj cesti? Jer možda se popravio?
I tako, dok gledate kako samo 1 (slovima: jedan) trol uspijeva unijeti razdor u nekolicinu naizgled normalnih ljudi, pročitajte Judolina koji put. :raspa:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 10 Feb 2012, 20:04

Et ja fakat ne znam šta bih rekla kad sve ovo vidim, al nekako moram prosvjedovat protiv ovih potpisivanja dijagnoza.
Ljudi, najozbiljnije vas pitam: šta je vama?

Ako uistinu mislite da je neko luđak i psihopat, kako možete to govorit njemu u lice? Što očekujete od toga, pohvalu publike, nekakvo vlastito ispuhavanje, koji vrag? Ako taj o kom pričate jest takav, onesposobljen je, invalidan, odakle vam potreba iznosit to? Pa kakvo je to upiranje prstom u nekog ko ne može bolje?

Ako to ne mislite, oklen potreba za tolikim i takvim vrijeđanjem? Ne ide li to nikako bez teških riječi, pa slušate li se, nije ovo natjecanje 'ko može ružnije'.
blaze

Post 10 Feb 2012, 20:09

judolino » wrote:Onaj Čarlamijus iz Asteriksa je goli kurac za Polinu.

judolino, jel mogu ja kao šesta doći na red? imam nešto godina viška, al upće nisam za bacit :cerek:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Feb 2012, 20:27

nina williams » wrote:Et ja fakat ne znam šta bih rekla kad sve ovo vidim, al nekako moram prosvjedovat protiv ovih potpisivanja dijagnoza.

Ako uistinu mislite da je neko luđak i psihopat, kako možete to govorit njemu u lice? Što očekujete od toga, pohvalu publike, nekakvo vlastito ispuhavanje, koji vrag? Ako taj o kom pričate jest takav, onesposobljen je, invalidan, odakle vam potreba iznosit to? Pa kakvo je to upiranje prstom u nekog ko ne može bolje?

Ako to ne mislite, oklen potreba za tolikim i takvim vrijeđanjem? Ne ide li to nikako bez teških riječi, pa slušate li se, nije ovo natjecanje 'ko može ružnije'.
Žao mi je ako je moj osvrt na stanje stvari protumačen kao vrijeđanje, ali mislim da su nalazi stanja pacijenta doveli do uspostavljanja dijagnoze, a ne osobni stav liječnika.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Feb 2012, 20:29

Tupelo » wrote:Judolino :love: :cerek:

Da ne psuješ toliko ponudila bih ti se za petu zakonitu. :o
blaze wrote: judolino, jel mogu ja kao šesta doći na red? imam nešto godina viška, al upće nisam za bacit :cerek:

Cure, polaskan sam, osjećam se ko http://www.youtube.com/watch?v=_B_9RdKupLU
Tea Tree

Post 10 Feb 2012, 20:34

nina williams » wrote:Et ja fakat ne znam šta bih rekla kad sve ovo vidim, al nekako moram prosvjedovat protiv ovih potpisivanja dijagnoza.

Ne, nije natjecanje tko može ružnije, to je samo ukazivanje na problem. Da se u početku postupilo kako se trebalo (baniralo Polinu i sve njene inkarnacije i ne dozvolilo pisanje ovdje više ikada u bilo kojem obliku - da, tog sam stava), ne bi bilo potrebe za ukazivanjem i natjecanjem tko može ružnije. Onda bi možda nekim čudom ovaj forum imao kojeg, uvjetno rečeno, normalnog člana više do danas, a ovaj čije ime se ne spominje se ne bi kurčio kako pouzdano zna da u 2012 nema novih članova i da su sve klonovi. Bože, otkud li to zna? :misli:
Ali neeee, treba nastaviti zadnjeg člana koji će i pokopati ovaj forum gladiti perom i ni slučajno ne spomenuti da nešto nije u redu s njim. I možda još 5 sjednica oko toga napraviti. Ma daj!
A.P.
Cactus

Post 10 Feb 2012, 20:48

Zar netko stvarno misli da su ovi svi novi registrirani itko drugi osim ta/j psihopat/kinja?
Uopće me boli đon što je "nekorektno" i ostala sranja govoriti da je netko poremećen, ali jebeš mi mater ako postoji školskiji primjer (ludog) trola. Ovo je najškolskiji primjer trolanja. Netko bi trebao skupit neki sažetak svega i stavit u top temu svih foruma i wikipedia entrija o internet trolovima i neće više bit nijedne teme o tome da je nejasno što je točno trolanje.
Nevjerovatno koliko majaka tereza.
Ponudila bih se judolinu kao sedma, ali čak ne mogu niti iz zajebancije jer pretpostavljam da je godina mojih roditelja. :hekla:
Tea Tree

Post 10 Feb 2012, 20:49

Možeš i moraš. :E Naime, Blaze i ja imamo viška godina pa ćemo ih rasporediti na tebe i još koju mlađu. Radi ravnoteže u svemiru. :D
  • Information