Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Feb 2014, 10:16

judolino » wrote:Pa nabijem vas na kurac!
O čemu uopće onda pričamo ako Laburisti nemaju šanse jer su mali pa nemaju love?

Glasajte za jebeni SDP ili usrani HDZ i to je to!

Pizde jedne šugave, fuj vas budi!

Ja nisam Laburist, ali sam glaso za njih. I vidi vraga, za razliku od vas drkadžija, ja sam svojim malenim glasom doprinio da se ETABLIRA NOVA PARLAMENTARNA STRANKA! I sad, umjesto hrvatske šupčine pomisle: "Jebatibokmater, pa može se, ne moramo glasati samo za HDZ/SDP & njihove prišupke!" - ništa od toga. Jer Lesar, kao, nema šanse dobiti više glasova od mastodonata. Pa normalno da nema kad ste obične pizdurine!

Ja ću na sljedećim izborima glasati ili za Lesara ili za Holicu ( :klopa: ).
I boli me kurac za te ulitane legende da nemaju šanse.
Vi, mrtvaci & mrtva puhala - vi ste ti koji sa svojim okoštalim mozgovima više nemate šanse!

Vi, koji ćete glasati za SDP, niste ništa bolji od onih koji će glasati za HDZ. Jer u principu ćete djelovati podjednako štetno.
Jebo vas kurac, ima stranaka koje biste mogli poduprijeti, skinite se više s tih domaćih izdajnika i sluga trulog Zapada.

Ako niste primijetili, Evropa je na samrti, jebem ti narod koji razjebe solidan čamac da bi se ukrcao na tonući Titanik...
..judolino, smiri se.. ne sizi. :D

pa kog boli kua za koga si glasao? i za koga ces glasat.. :D
sad jos kazi jel navijas za dinamo ili djurdjevacki nk picok? :D

pa puno ljudi je u zadnja dva desetljeca pomoglo da male stranke dodju u sabor. evo, djapic je bio uz saboru, jel tako. pa je onda bio ha ka de u, mala simpaticna fina strancica. hns je bio mala strancica.pa je bila i stranka umirovljenika, mala strancica, nataknem ih, sebi su uzeli pare s kamatama odjednom, ostali su dobijali od pola do cetvrtine sto su im bili duzni.
..ali bila je tu i dalmatinska akcija, evo.. ids i tako, nije da nije bilo.. :kokice:

..i ne radi se uopce toliko o lovi, nije sve u lovi. sta si tako patetican? :D ono, pravi si biracki materijal, tri emotivna dugmeta se negdje stisnu i amo sad, emocijama do pravde.. :D
cuj, jebiga, ti volis sareno, volis izloge i mislis da su ti oni sloboda i mislis ako kupis kruh u maloj nekoj ubavoj pekarnici da te nece zajebat kao i da kupis kruh u konzuma.. :D

i sta sad camci.. camcevi, brodovi, evrope.. to nema veze, gotovo je to, svak pliva kako zna..i lesar pliva kako zna. sta je radio i gradio prije dvajst godina? a sad bi on nacionalizirao, sta li bi.. pravdu dijelio. a s kim to? s onim istima od prije dvajst godina ili se nesto promijenilo ? :D

aj judolino, smiri se, sve ce bit dobro.. :D

..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 10:24

Euklid » wrote:
Koja glupa parola :facepalm:

Da je tako još bismo živjeli u robovlasničkom sustavu.

Nikad se niko ne bi izborio za slobodu, žene za pravo glasa, pederi za ljudska prava, pingvini za pravo na ribu...
a jebate, i ti mos seruckat i to naopako. kao u onom vicu..razmem kak je sral, al kak je noge drzal? :D

jes ti ikad cuo za.. duznicko ropstvo? jesi li ikad to spomenuo? jesi li ikad cuo, citao kako neki ljudi objasnjavaju da je npr stari egipat ili sumerani.. cisti kapitalizam?

nikada nisi cuo da je kapitalizam nesto poboljsana tehnologija onoga sto nazivamo robovlasnitvom?

i nije ono uopce parola. na onom ti se zasniva moderna politika. postoji i kritika.. tj citave kritike te parole kao simbola, odavno postoje, ali kazem, tek mi moramo opet doc do parnog stroja, ne moze se preskakat.. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Feb 2014, 10:26

Beau » wrote: uh.. ne znam oću li se dobro izrazit i objasnit :zubo:

kao prvo, nervira me baš to 'stranka rada'. ne naziv laburisti, briga me za to, nego baš ta ideja stranke rada.
u današnja kapitalistička vremena to mi zvuči u najmanju ruku staromodno, neuvjerljivo, da ne kažem populistički :zubo:
vjerovati da će se rad vrednovati na način iz nekih bivših, romantičnih vremena.. ne znam baš :ne zna:
i baš to što karambol kaže, kao stranka umirovljenika. kome čemu šta kako za koga... :ne zna:

sam lesar mi je neki čangrizav tip. imam osjećaj da se vječito duri, kao nekad budiša, i doživljava kao žrtvu. svi su protiv mene a ja jedini pošten.
nema mi energiju, duh. mislim da kao premijer ne bi napravio puno osim trkeljao :o
ako su račanu i zokiju spočitavali neodlučnost i neimanje muda da donosi odluke i rezove, mislim da bi lesar bio još stoput gori po tom pitanju.

vidim ga kao vječitu oporbu, nije od neke prave akcije i djelovanja, već samo prigovara patničkog izraza lica :zubo:
riječju, neuvjerljiv mi je. teško bi mu dala glas...

i zašto je predložio smanjenje plaće baš 21%?
to je previše, znao je da neće bit prihvaćeno. trebalo je do 15%
Nemam ja nista protiv toga sto u lesaru ne vidis vodju (najjaci nas tal lider je bio dr.ivo:facepalm: ), imam protiv toga sto imas protiv stranke koja zastupa radnicke interese. Bunis se na kapitalizam, a u engleskoj, kapitalistickoj zemlji, laburisti najveca stranka :)

Predlozi ti nekog, a da nisu hdz&sdp.
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 10:30

karambol » wrote:
Da ti vratim... :top: :D

Ne navijam za nikoga. Pitao si kaj mislim o Lesaru i ja sam ti rekao, a ti me spucaš u sdp/hdz lovere. Jok, buraz...Ovo što Majti i Unda kažu....možda bi mogli isplivati na valu glasova koje bi pobrali u određenim okolnostima. No, moje je mišljenje da Lesar nema "tehničku" podršku niti dobro gorivo za taj neki politički uzlet u orbitu vladajućih. Razlog tome je, po meni, taj nedostatak karizme koju vođe obično znaju pravovremeno istaknuti i taj osjećaj koji imam o njemu - da mu je sasvim ugodno u poziciji koju sada ima.
Možda i ima ambiciju zasjesti u premijersku fotelju, ali za to mu nije dovoljno imati određeni broj glasova već dobro uštiman stroj koji će ga tamo instalirati.
Sad se ti ljutis kad te se spuca u sdp&hdz, a podrzavas glasnika (undu) koji govori da je neglasanje za sdp glas za hdz :facepalm:

Licemjerno.

Ja tvrdim da ne morate volit laburiste, ali njih omalovazavat, a ujedno nekritizirat hdz&sdp mi je nenormalno :crying:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 10:37

..a unda » wrote: a jebate, i ti mos seruckat i to naopako. kao u onom vicu..razmem kak je sral, al kak je noge drzal? :D

jes ti ikad cuo za.. duznicko ropstvo? jesi li ikad to spomenuo? jesi li ikad cuo, citao kako neki ljudi objasnjavaju da je npr stari egipat ili sumerani.. cisti kapitalizam?

nikada nisi cuo da je kapitalizam nesto poboljsana tehnologija onoga sto nazivamo robovlasnitvom?

i nije ono uopce parola. na onom ti se zasniva moderna politika. postoji i kritika.. tj citave kritike te parole kao simbola, odavno postoje, ali kazem, tek mi moramo opet doc do parnog stroja, ne moze se preskakat.. :D
danas imaš izbor

u robovlasništvu ga nisi imao... :kava:

druga je stvar što je tebi vidokrug toliko sužen pa ti se izbor svodi na hdz/sdp, dvije stranke koje rade pod patronatom modernih robovlasnika... :vidiga:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 10:42

..a unda » wrote: ..ko? mediji, ja, indeks?..ko?

..daj, reci, a u cijim si ti rukama tako slobodan, poduci nas kmetstvo.. izbavi nas.. :kokice:

:D
:rofl:

ovo me pitaš svaki drugi tjedan u prosjeku
pa ću ti umjesto opetovanog odgovora punuduiti jedan...

Image

(Powered by frubar.net)
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 10:43

miky0 » wrote:
Nemam ja nista protiv toga sto u lesaru ne vidis vodju (najjaci nas tal lider je bio dr.ivo:facepalm: ), imam protiv toga sto imas protiv stranke koja zastupa radnicke interese. Bunis se na kapitalizam, a u engleskoj, kapitalistickoj zemlji, laburisti najveca stranka :)

Predlozi ti nekog, a da nisu hdz&sdp.
a u americi su treca stranka po redu.. socijalisti. :kokice:

kakve mi veze imamo sa engleskom? sta, laburisti zvuce vise.. fensi? krava, konj i potkivanje. ono, socijalisti, ko vas jebe, gle mene laburista.. cao, socijalisti.. :peshe: :zubo:

ma jel ono toni bler bio laburist? sta je on ono zastupao? :rofl:

sta ivo lider najjaci? a tudjmana si zaboravio? ono, definitivno je neko deset zadnjih hrvatskih godina dvadesetog stoljeca zamotao spremio u kutiju i bacio na dno mora. sve je danas aktulano, tj kao da je danas..1848., pa 41., pa 45-ta, ali tih deet godina..vakuum, kao da ne postoje. svi nesto zvizducu u nebo, gledaju gore, niko nije imao veze s nicim, niko nista nije znao, niko pooojma nema sta se dogadjalo i jel se uopce dogadjalo.. svijet i povijest pocinje odakle ja to hocu, to je moje demokratsko pravo.. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 10:45

Euklid » wrote:
:rofl:

ovo me pitaš svaki drugi tjedan u prosjeku
pa ću ti umjesto opetovanog odgovora punuduiti jedan...

Image

(Powered by frubar.net)
moze, hvala. aj sad reci otkud ti tako slobodan? podijeli s nama tajne svoje.. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 10:52

..a unda » wrote: a u americi su treca stranka po redu.. socijalisti. :kokice:

kakve mi veze imamo sa engleskom? sta, laburisti zvuce vise.. fensi? krava, konj i potkivanje. ono, socijalisti, ko vas jebe, gle mene laburista.. cao, socijalisti.. :peshe: :zubo:

ma jel ono toni bler bio laburist? sta je on ono zastupao? :rofl:

sta ivo lider najjaci? a tudjmana si zaboravio? ono, definitivno je neko deset zadnjih hrvatskih godina dvadesetog stoljeca zamotao spremio u kutiju i bacio na dno mora. sve je danas aktulano, tj kao da je danas..1848., pa 41., pa 45-ta, ali tih deet godina..vakuum, kao da ne postoje. svi nesto zvizducu u nebo, gledaju gore, niko nije imao veze s nicim, niko nista nije znao, niko pooojma nema sta se dogadjalo i jel se uopce dogadjalo.. svijet i povijest pocinje odakle ja to hocu, to je moje demokratsko pravo.. :D
Aj molim te, ptocitaj jos jednom mj odgovor Bei, ali ga ovaj put razumi. Pliz.

Bea trazi od politicara da bude nekakav lider, karizmatik, stalivec, i ja sam joj ponudio dr ivu, ok, ti joj nudis franju :facepalm:

Jebo vas papak, kakve veze to liderstvo ima veze sa onim sto oni guraju kroz ideju ili program? :ne zna:

Jos vam fali takvih kretena :ne zna: da vas vodu za ruke u provaliju :facepalm:
karambol

Post 24 Feb 2014, 10:55

miky0 » wrote:
Sad se ti ljutis kad te se spuca u sdp&hdz, a podrzavas glasnika (undu) koji govori da je neglasanje za sdp glas za hdz :facepalm:

Licemjerno.

Ja tvrdim da ne morate volit laburiste, ali njih omalovazavat, a ujedno nekritizirat hdz&sdp mi je nenormalno :crying:
Ne kritiziram nikoga. Odgovorio sam ti na postavljeno pitanje. To što ti misliš da bih se trebao složiti s tobom...je tvoj problem. :zubo:
Euklid wrote:
Koja glupa parola :facepalm:

Da je tako još bismo živjeli u robovlasničkom sustavu.

Nikad se niko ne bi izborio za slobodu, žene za pravo glasa, pederi za ljudska prava, pingvini za pravo na ribu...

"Parola" je istinita. Jesi li ikada živio bez gospodara? :zubo:
Beau

Post 24 Feb 2014, 11:13

miky0 » wrote:
ajde ne pizdi, kakvi karizmatici.
ne moraš to svodit na tolku plošnost.

račan nije bio karizmatik, pa sam glasala za njega.
budiša nije bio karizmatik, pa sam u duelu s karizmatičnim i šarmantnim mesićem glasala za njega.

lesar mi je bezveze jednostavno.
ne znam koga bih predložila danas.
meni je recimo čehok nekad bio super. al ništa od njega :o
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 11:14

Ma otkud vama uopće ideja da bi Lesar bio premijer?
Laburistički bi premijer mogao biti samo Branko Vukšić. A ja ga u toj ulozi mogu sasvim lako zamisliti.
Zašto bi šef stranke morao biti premijer? Kajgod.
Beau

Post 24 Feb 2014, 11:18

da, imaš pravo. vukšić bi bio bolji za tu poziciju.
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 11:19

..a unda » wrote:
moze, hvala. aj sad reci otkud ti tako slobodan? podijeli s nama tajne svoje.. :zubo:
Ako ništa drugo slobodan sam otići negdje gdje slobode ima više ili je bar mogućnost izbora veća.
Slobodan sam, recimo, otvoriti svoju firmu i izrabljivati ovakve kmetove poput tebe koji ne vide dalje od svog gospodara i zahvalno laju na svaku koščicu koju im dobaci :vidiga:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 11:21

karambol » wrote:

"Parola" je istinita. Jesi li ikada živio bez gospodara? :zubo:
Sloboda je stanje svijesti, prije svega...
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 11:23

judolino » wrote:Ma otkud vama uopće ideja da bi Lesar bio premijer?
Laburistički bi premijer mogao biti samo Branko Vukšić. A ja ga u toj ulozi mogu sasvim lako zamisliti.
Zoka je na pretprošlim izborima bio svjestan da nije on za premijera pa je forsirao Jurčićakao ezdepeovog premijerskog kandidata.

U međuvremenu su ga poltroni nagovorili da je i on sam taj kapacitet :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 11:24

I šta, kurac, kome smeta taj naziv - Laburisti?
Baš je dobar potez, konačno jedna stranka koja u nazivu ima samo jednu riječ, za razliku od standardnih xyH ili Hxy. Pun kurac narodu više tih hrvatskih stranaka i stranaka Hrvatske. Pa nek se zovu i Pokemoni, kakve veze?
Kak su se trebali nazvat? Stranka rada WD-40?

Zamišljam Undu osamdesetih godina u knjižari.
- Dobar dan, ima li kakvih novih ploča?
- Evo, baš smo dobili Sunčanu stranu ulice, ide ko alva.
- Daj da vidim. Azra? Hmmm... To su neki Turci. Daj ti rađe meni, majstore, Srebrna krila. Em što letu, em što sijaju, to je grupa, jebeš ti tamo neke Turke...
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 11:32

miky0 » wrote:
Aj molim te, ptocitaj jos jednom mj odgovor Bei, ali ga ovaj put razumi. Pliz.

Bea trazi od politicara da bude nekakav lider, karizmatik, stalivec, i ja sam joj ponudio dr ivu, ok, ti joj nudis franju :facepalm:

Jebo vas papak, kakve veze to liderstvo ima veze sa onim sto oni guraju kroz ideju ili program? :ne zna:

ne nudim ja nista, rekao si da je najjaci nas lider drivo, pa se malo mislim sta oces rec.. mos ti molit sto godina da te se razumije, ali tako te nece niko bolje shvatit sta ti os i zasto. .. :D

je, tvoji kreteni su bolji od mojih kretena, a ja sam jedini u svemu tome pametan. a dasta sam.. :D
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 11:36

Beau » wrote: ajde ne pizdi, kakvi karizmatici.
O sta nam se dama raspizdila :giggle: btw, ti si pocela o tim nekakvim liderima :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 11:38

judolino » wrote:Ma otkud vama uopće ideja da bi Lesar bio premijer?
..pa zasto lesar ne bi mogao bit premijer? ja mislim da bi mogao. mogao bi sasvim komodno vrsit tu funkciju.
a mogao bi bit premijer i ako radi niceg drugog, onda radi toga sto smo nauceni da nam se ovdje lude stvari dogadjaju, oguglali smo, navikli smo, ovisnici smo o ludilu, mi ludilo volimo.. :D

ma moze bit i vukusic, zasto ne.. nikad se ne zna gdje se ljepota ludila skriva.. :D
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 11:38

karambol » wrote:
Ne kritiziram nikoga. Odgovorio sam ti na postavljeno pitanje. To što ti misliš da bih se trebao složiti s tobom...je tvoj problem. :zubo:
Ma nisi ti meni odgovorio na postavljeno pitanje, vec si kritizirao moj stav o laburistima :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 11:40

judolino » wrote: Stranka rada WD-40?.
:rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 11:41

Euklid » wrote:
Sloboda je stanje svijesti, prije svega...
oh, glasajmo onda za zen stranku. ili, u nedostatku zen stranke, jel neka krscanska dovoljno blizu?
a da osnujem neke njuejdzenere? hrvatski njuejdzeri, s nama do viseg stanja svijesti. naucit cemo vas da bedepe i nije vise bas toliko bitan kad mi dodjemo na vlast..za ommm spremni. :D
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 11:49

..a unda » wrote: oh, glasajmo onda za zen stranku. ili, u nedostatku zen stranke, jel neka krscanska dovoljno blizu?
a da osnujem neke njuejdzenere? hrvatski njuejdzeri, s nama do viseg stanja svijesti. naucit cemo vas da bedepe i nije vise bas toliko bitan kad mi dodjemo na vlast..za ommm spremni. :D
čak i takvi bi garant bili bolji od ovih nesretnika koje podržavaš... :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 11:51

judolino » wrote:I šta, kurac, kome smeta taj naziv - Laburisti?
Baš je dobar potez, konačno jedna stranka koja u nazivu ima samo jednu riječ, za razliku od standardnih xyH ili Hxy. Pun kurac narodu više tih hrvatskih stranaka i stranaka Hrvatske. Pa nek se zovu i Pokemoni, kakve veze?
Kak su se trebali nazvat? Stranka rada WD-40?

Zamišljam Undu osamdesetih godina u knjižari.
- Dobar dan, ima li kakvih novih ploča?
- Evo, baš smo dobili Sunčanu stranu ulice, ide ko alva.
- Daj da vidim. Azra? Hmmm... To su neki Turci. Daj ti rađe meni, majstore, Srebrna krila. Em što letu, em što sijaju, to je grupa, jebeš ti tamo neke Turke...
super je taj potez s nazivom laburisti. fali jos sljasteca etiketa na pakiranju..potpuno novo. :D

ne znam za ostale, nemam nista protiv tog naziva, lesar je sebi osnovao stranku i nazvao je kako je htio, sta ja tu imam imat protiv.
ali da mi je smijesno, je, smijesno mi je. to je isto kao da moj mate iz trolokava nazove svoj obrt square enterprise jer mu je gumno bilo previse ono, grezo.. :D

mi smo u splitu imali jugoton, nismo trebali ic u knjizare kupovat ploce. :D
  • Information