..judolino, smiri se.. ne sizi.judolino » wrote:Pa nabijem vas na kurac!
O čemu uopće onda pričamo ako Laburisti nemaju šanse jer su mali pa nemaju love?
Glasajte za jebeni SDP ili usrani HDZ i to je to!
Pizde jedne šugave, fuj vas budi!
Ja nisam Laburist, ali sam glaso za njih. I vidi vraga, za razliku od vas drkadžija, ja sam svojim malenim glasom doprinio da se ETABLIRA NOVA PARLAMENTARNA STRANKA! I sad, umjesto hrvatske šupčine pomisle: "Jebatibokmater, pa može se, ne moramo glasati samo za HDZ/SDP & njihove prišupke!" - ništa od toga. Jer Lesar, kao, nema šanse dobiti više glasova od mastodonata. Pa normalno da nema kad ste obične pizdurine!
Ja ću na sljedećim izborima glasati ili za Lesara ili za Holicu ().
I boli me kurac za te ulitane legende da nemaju šanse.
Vi, mrtvaci & mrtva puhala - vi ste ti koji sa svojim okoštalim mozgovima više nemate šanse!
Vi, koji ćete glasati za SDP, niste ništa bolji od onih koji će glasati za HDZ. Jer u principu ćete djelovati podjednako štetno.
Jebo vas kurac, ima stranaka koje biste mogli poduprijeti, skinite se više s tih domaćih izdajnika i sluga trulog Zapada.
Ako niste primijetili, Evropa je na samrti, jebem ti narod koji razjebe solidan čamac da bi se ukrcao na tonući Titanik...
pa kog boli kua za koga si glasao? i za koga ces glasat..
sad jos kazi jel navijas za dinamo ili djurdjevacki nk picok?
pa puno ljudi je u zadnja dva desetljeca pomoglo da male stranke dodju u sabor. evo, djapic je bio uz saboru, jel tako. pa je onda bio ha ka de u, mala simpaticna fina strancica. hns je bio mala strancica.pa je bila i stranka umirovljenika, mala strancica, nataknem ih, sebi su uzeli pare s kamatama odjednom, ostali su dobijali od pola do cetvrtine sto su im bili duzni.
..ali bila je tu i dalmatinska akcija, evo.. ids i tako, nije da nije bilo..
..i ne radi se uopce toliko o lovi, nije sve u lovi. sta si tako patetican?
cuj, jebiga, ti volis sareno, volis izloge i mislis da su ti oni sloboda i mislis ako kupis kruh u maloj nekoj ubavoj pekarnici da te nece zajebat kao i da kupis kruh u konzuma..
i sta sad camci.. camcevi, brodovi, evrope.. to nema veze, gotovo je to, svak pliva kako zna..i lesar pliva kako zna. sta je radio i gradio prije dvajst godina? a sad bi on nacionalizirao, sta li bi.. pravdu dijelio. a s kim to? s onim istima od prije dvajst godina ili se nesto promijenilo ?
aj judolino, smiri se, sve ce bit dobro..