Dobro si se ulizala, možemo na pivu.Megalodona » wrote: odmjerena si. saslušaš, daš realno mišljenje upakirano u tapšanje, ne znam kako da objasnim.
utješiš ali postaviš prava pitanja.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Megalodona
nisam rekla da želim s tobom na pivu
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Upravo sam u dvorištu ugledala štakora.
Tj. njegov poluraspadnuti leš (neću ga micati, gadi mi se, povratit ću, jedva sam pokupila mrtvog vrapca proljetos sa skala). Idem neutješno ridati.
Nije mi dobro, mukica mi je malo.
Viđala sam ih na početku ulice, ali ovaj je preblizu mojoj kući.

Kako da sada držim otvorena vrata od kuhinje?
I ležaljka mi je vani. Što ako se popeo na nju? I na moj stol?

Prozor od podruma mi stoji otvoren!
Nije mi dobro, mukica mi je malo.
Viđala sam ih na početku ulice, ali ovaj je preblizu mojoj kući.
Kako da sada držim otvorena vrata od kuhinje?
I ležaljka mi je vani. Što ako se popeo na nju? I na moj stol?
Prozor od podruma mi stoji otvoren!
gonj špadi
znao sam ja da ce to tako bit. odusevila se ekipom ili nekim tvojim prijateljem posebno?dejzi » wrote:..
Zapravo je cijelu večer visila sa mnom i mojom ekipom () i oduševila se. Hoće opet.
..bit ce tu svasta za koju godinu. da sam ja na tvom mjestu ne bih joj svoje momke pokazivao, barem ne odmah u pocetku. :imam zenu i svastiku, obe rade gimnastiku:
Šta oš ti, a? :bahati se:
Klonka, nisam ti vidjela edit. Šta ja znam, operi ležaljku i stavi mrežicu na prozor. Tamo kod tebe u brdima je možda i poljski miš, ne štakor.
Ili se to onda zove brdski miš?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
navuci na ruku četiri plastične vrećice. navuci na lopaticu četiri plastične vrećice. pride još pripremi četiri plastične vrećice umetnute jednu u drugu.klonka » wrote:Baš ste mi nikakve prijateljice.Opče ne suosiječate s mojim štakorskim šokom. Išla sam maloprije provjeriti je li još uvijek tamo. Je.
Mislim da neću izaći iz kuće dok se ne raspadne.
duboko udahni.
skini vrećice s ruku. pažljivo ih odloži. uzmi telefon. nazovi neko muško plačnim glasom i objasni mu da si sve pripremila kako bi ti pomogao s tvojim ženskim problemima. prekini vezu. izvadi pivo iz frižidera. sjedni na kauč i čekaj.
Nek(v)arljiva.
Prevelik je za miša. Miševe volim.
Imaju slatke male njuškice i oči kao dvije pribadače i difne male brkofe. 
Ma dobri su i štakci kad su kućni. Ima frend dva, super su.
Ali ovo, ovo je nekako bljak. Nadam se da mi mačka neće donosit te gadarije doma.
Ma dobri su i štakci kad su kućni. Ima frend dva, super su.
Ali ovo, ovo je nekako bljak. Nadam se da mi mačka neće donosit te gadarije doma.
gonj špadi
O jebemu Klonka!!! Oš da ti ja dođem?:grli:
Ja to rješavam tako da uzmem lopatu i zagrabim ga, ne dišući tih par sekundi i prebacim ga u susjedovo polje. (Tak sam napravila i sa jednom lubenicom.
)
Uglavnom, nekada davno dok sam još bila luda i mlada grabila sam mlade mišOve golim rukama, onak da su sve ispadali iz šaka.
Onda nisam bila svjesna kak su opasni.
Lani sam ubila jednog nogom. Desnom. Miša. Bila bih ga živog pregrizla nakon dva dana traženja po kuhinji i špajzi i dva dana nakon toga dezinficiranja.
Težak je seljački život. Il će oni tebe ili ti njih.
To ti je voluharica, to čak ni mačke ne žderu.
Ima šiljastiji nos i maaaalkice je veća i čupavija od običnog vulgarnog miša. Štakor mislim da ipak nije. On ti je velik ko klip kukuruza i rep mu je tanak i dug barem 15 cm. 
Nu ovo su ti štakori.

Viđe mala se ne boji a ti se bojiš, i to poluraspadnutog.

Ja to rješavam tako da uzmem lopatu i zagrabim ga, ne dišući tih par sekundi i prebacim ga u susjedovo polje. (Tak sam napravila i sa jednom lubenicom.
Uglavnom, nekada davno dok sam još bila luda i mlada grabila sam mlade mišOve golim rukama, onak da su sve ispadali iz šaka.
Onda nisam bila svjesna kak su opasni.
Lani sam ubila jednog nogom. Desnom. Miša. Bila bih ga živog pregrizla nakon dva dana traženja po kuhinji i špajzi i dva dana nakon toga dezinficiranja.
Težak je seljački život. Il će oni tebe ili ti njih.
To ti je voluharica, to čak ni mačke ne žderu.
Nu ovo su ti štakori.

Viđe mala se ne boji a ti se bojiš, i to poluraspadnutog.
ne pametujHekatonhir » wrote:
Zastat ću malo na ovome - lijepo je što si odana, ali ne misliš li da si čula tek jednu stranu priče?
U takvim stvarima nastojim biti objektivan. Saslušat ću frenda ili frendicu, utješiti ih - ali nikad neću misliti da im je partner šupak, barem dok se sam u to ne uvjerim. Jer ljudi lažu. Nastoje se prikazati boljima nego što ustvari jesu. Prepričavaju tuđe pogreške i pizdarije, a svoje pažljivo skrivaju pod tepih.
Nije dobro biti jednodimenzionalan, nikako.
mi smo žene! ako ja kažem da mi je dečko šupak, onda mi je dečko šupak, i sve moje prijateljice ima da to potvrde! točka ko kuća!
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-